skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
123938 příspěvků (zobrazeno 113451 až 113500) od 06.12.2007 do 07.03.2025, založil/a iDawe
-> Tuner#2: přesně toho jsem tím spojením ty kráávo myslel, ale nemohl jsem si vzpomenout kdo to byl

-> Bohyn: Něco podobného se stalo v menší míře už COLovi na Rapidu

-> Bohyn: ty kráávo další

Kámošovi se dnes při cestě z Prahy povedlo najet na upadlé listové pero co leželo na silnici a takto to dopadlo

Co jsem dnes udělal?..S kamošem sme jeho babce pomahali drhnou koberce, zapojil sem přední mlhovky na červenym neštěstí a nasral sem nechtěně ex-přítelkyni...a celkem mě to mrzí...

klatovy jsou za dveřma a tak ladíme teda spíš se komplet vyvyřuje š1000B5, tímto velmi děkuju štěpánovi, klobouk dolu před tvojí šikovností
-> minno: -> gabo00000: nice work gentlemani , gratulujem vam obidvom 

já se právě vrátil z Prahy a už nikdy tam nechci jezdit ve tmě...bylo to šílený
a zajímalo by mne, copa to tam na mostě máte zase za schůzi? Nějakej průvod, z každýho auta se tam linula jiná hudba, všude policie a Praha v tom směru totálně ucpaná

Dneska som obral asi 250 kil jablk a vecer som sa pokusal odliat lukoprenovu formu na nove smerovky na Cezetu... som zvedavy, ci to do rana vytvrdne....
-> haso: taky mam bez zasterek 

-> minno: bez tych zasteriek to vyzera lepsie 

-> Klubko_: to je tajne
ale nie... ze je nejaky v brne koncom .10.2008 

-> tomo227-hladač kila: -> minno: a kam na sraz?
-> J3STER: vdaka. ano alkyton
-> minno: juhuuu :)

-> tomo227-hladač kila: ide ide :)
-> minno: huraaaaa a ide sa na zraz
ci ???

-> minno: Koukám...pěkné, pěkné.
Podvozek je natřený alkytonem?

ja som nastartoval favo motor!!!!!!!!!uaaaa
potom som sa bol po 2 mesiacoch povozit, zda sa, ze vsetko funguje dobre ako ma
namontoval nalakovaná zrcátka a kliky a zapojil vyhřívání zrcátek:) hurá. už ráno uvidím i za sebe. ještě jsem vytlumil vnitřky dveří kvůli muzice
-> Rapi1: pokud to nemas zavzdusneny, tak se da nastavit vule mezi trnem posilovace a TBV
dnes som kapku poladil brzdy co slo je nove akurat pedal ide troska nisko ale brzdi ok je mozne ze prerobenim 2piestikov za 4 piestiy treba neako vymedzit volu?
vyměnil co bombu a koupil bowden do co
-> J3STER: No to je pešek
Ja takhle jednou sel na operaci a taky sem mel rymu, mu to doktorka tyden pred terminem lecila antibiotikama 

Já jsem se dnes dozvěděl, že ve čtyři ráno tátovi volali z transplantačního, že pro něj mají ledvinu. Bohužel má ještě rýmu.....takže nic.

-> Shade Nouf: vcera po tom, cos odjel sem tam byl asi jen do 10. Sem byl utahanej "jak byk"
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pocitam, ze to bude tak neco okolo 100kg + pochopitelne zkraceny pruziny a uzky blatniky. Vychazim z toho, ze podobne to vypadalo, kdyz sem v kufru vezl 110kg nautilu a bombu k COcku.
-> havlik: tam bylo vylomeny uchyceni pantu ze sloupku. Ted je to cerstve svareny a zatreny zakladovkou. Jen tam mam kousek plisku jako podlozku pod pant(a ten zreznul).
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to jo stoji to za hovno když mladej člověk takhle odejde

-> Klubko_ 11.10.08 17:46:29: ty krávo ten uhnilej sloupek u držáku dveří
-> lukáš008: Skurveny nemoci todle

-> Klubko_: měl rakovinu tlustýho střeva ztratil asi 20 kg a po třech měsících mu začali selhávat ledviny byl na transplataci a teď teda v pátek ráno zemřel
-> Klubko_: koukam ze jsi mel vcera na pylno :)
som zalozil new potah na strop, samozrejme ze to treba este vyhladit a prilepit, ale dnes sa mi uz nechcelo

-> Klubko_: No ja takhle na dorazech vozil sutry. Vis ze do kufru mas davat maximalne par desitek kg a ne 400? 

hezky sem ho snizil
jinak je to jeden mensi orech skolenej by ja

-> lukáš008: to je neprijemny
co se mu stalo? Nebo jak to?

-> Zdeněk.: -> J3STER: dik
u prednich dveri je na to teda trochu min mista ve sloupku
a musi se jeste ve sloupku provrtat vyztuha. Ale vysledek kazdopadne stoji za to
muzu jen doporucit. A trva to cca tak hodinu na jedny dvere.

u prednich dveri je na to teda trochu min mista ve sloupku

byl jsem se včera opít, protože mi umřel kamarád 

-> Klubko_: Jako z fabriky.

-> Klubko_: dobře vymyšlená průchodka takhle
paráda

pochopitelne sem uvedeny veci delal vcera