dnes som kapku poladil brzdy co slo je nove akurat pedal ide troska nisko ale brzdi ok je mozne ze prerobenim 2piestikov za 4 piestiy treba neako vymedzit volu?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pocitam, ze to bude tak neco okolo 100kg + pochopitelne zkraceny pruziny a uzky blatniky. Vychazim z toho, ze podobne to vypadalo, kdyz sem v kufru vezl 110kg nautilu a bombu k COcku.
-> havlik: tam bylo vylomeny uchyceni pantu ze sloupku. Ted je to cerstve svareny a zatreny zakladovkou. Jen tam mam kousek plisku jako podlozku pod pant(a ten zreznul).
-> Klubko_: měl rakovinu tlustýho střeva ztratil asi 20 kg a po třech měsících mu začali selhávat ledviny byl na transplataci a teď teda v pátek ráno zemřel
u prednich dveri je na to teda trochu min mista ve sloupku a musi se jeste ve sloupku provrtat vyztuha. Ale vysledek kazdopadne stoji za to muzu jen doporucit. A trva to cca tak hodinu na jedny dvere.
a vecer uz sem se venoval svemu napred se mi podarilo krasne sestelovat ridicovy, ze sly zavirat, ale kdyz sem pak delal pruchodky, tak sem to zas cely rozdrbal a uz zas nejdou
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale huš ty vopruzáku.... to je jeho vobčanská povinnost.. já jsem mu zase sháněl, vozil, nosil a kupoval věci a různě vypomáhal.. takže to bylo na oplátku
-> spartra: jojo konec prahu jsme taky navařovali... jenže nebyl plech, tak jsem si flexou z jednich starejch dveří vyříznul kus plechu a větef to tam naohejbal a jak při tom nadával...