skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124414 příspěvků (zobrazeno 113951 až 114000) od 06.12.2007 do 28.07.2025, založil/a iDawe
namontoval nalakovaná zrcátka a kliky a zapojil vyhřívání zrcátek:) hurá. už ráno uvidím i za sebe. ještě jsem vytlumil vnitřky dveří kvůli muzice
-> Rapi1: pokud to nemas zavzdusneny, tak se da nastavit vule mezi trnem posilovace a TBV
dnes som kapku poladil brzdy co slo je nove akurat pedal ide troska nisko ale brzdi ok je mozne ze prerobenim 2piestikov za 4 piestiy treba neako vymedzit volu?
vyměnil co bombu a koupil bowden do co
-> J3STER: No to je pešek
Ja takhle jednou sel na operaci a taky sem mel rymu, mu to doktorka tyden pred terminem lecila antibiotikama 

Já jsem se dnes dozvěděl, že ve čtyři ráno tátovi volali z transplantačního, že pro něj mají ledvinu. Bohužel má ještě rýmu.....takže nic.

-> Shade Nouf: vcera po tom, cos odjel sem tam byl asi jen do 10. Sem byl utahanej "jak byk"
-> Matthes, záškodník z TechWebu: pocitam, ze to bude tak neco okolo 100kg + pochopitelne zkraceny pruziny a uzky blatniky. Vychazim z toho, ze podobne to vypadalo, kdyz sem v kufru vezl 110kg nautilu a bombu k COcku.
-> havlik: tam bylo vylomeny uchyceni pantu ze sloupku. Ted je to cerstve svareny a zatreny zakladovkou. Jen tam mam kousek plisku jako podlozku pod pant(a ten zreznul).
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to jo stoji to za hovno když mladej člověk takhle odejde

-> Klubko_ 11.10.08 17:46:29: ty krávo ten uhnilej sloupek u držáku dveří
-> lukáš008: Skurveny nemoci todle

-> Klubko_: měl rakovinu tlustýho střeva ztratil asi 20 kg a po třech měsících mu začali selhávat ledviny byl na transplataci a teď teda v pátek ráno zemřel
-> Klubko_: koukam ze jsi mel vcera na pylno :)
som zalozil new potah na strop, samozrejme ze to treba este vyhladit a prilepit, ale dnes sa mi uz nechcelo

-> Klubko_: No ja takhle na dorazech vozil sutry. Vis ze do kufru mas davat maximalne par desitek kg a ne 400? 

hezky sem ho snizil
jinak je to jeden mensi orech skolenej by ja

-> lukáš008: to je neprijemny
co se mu stalo? Nebo jak to?

-> Zdeněk.: -> J3STER: dik
u prednich dveri je na to teda trochu min mista ve sloupku
a musi se jeste ve sloupku provrtat vyztuha. Ale vysledek kazdopadne stoji za to
muzu jen doporucit. A trva to cca tak hodinu na jedny dvere.

u prednich dveri je na to teda trochu min mista ve sloupku

byl jsem se včera opít, protože mi umřel kamarád 

-> Klubko_: Jako z fabriky.

-> Klubko_: dobře vymyšlená průchodka takhle
paráda

pochopitelne sem uvedeny veci delal vcera 

a vecer uz sem se venoval svemu
napred se mi podarilo krasne sestelovat ridicovy, ze sly zavirat, ale kdyz sem pak delal pruchodky, tak sem to zas cely rozdrbal a uz zas nejdou

at to mam komplet, tak na brigade sme tohle zakrili folii (parozabranou) a zalatovali
-> spartra: kdepak, když uhnije tak tam kde jsi teď skončil..

-> Pavel P..: njn to zas ale budu potřebovat celej

-> spartra: to jo, až to uhniíje tak rozhodně

-> Pavel P..: to mě sralo u toho 3 p sloupku, třebas se zbytek prahu ještě bude hodit.
-> Pavel P..: 

-> spartra: škoda prahu a peněz...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebreč Maňas

-> Matthes, záškodník z TechWebu: nebreč Maňas

-> Pavel P..: nu tak to zas ne, já zašel koupit pravej práh za 183 kč, 20 cm uříznul namllatil a zavařil, zbytek prahu tu je v koutku pokoje

-> Pavel P..: Ty ses na me zlej, nemas me rad 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale huš ty vopruzáku.... to je jeho vobčanská povinnost.. já jsem mu zase sháněl, vozil, nosil a kupoval věci a různě vypomáhal.. takže to bylo na oplátku

-> Pavel P..: Chudak Vëtévka pro tebe trpi abys mel auto v nerozpadajicim se stavu a ty z toho este mas srandu 

-> spartra: jojo konec prahu jsme taky navařovali... jenže nebyl plech, tak jsem si flexou z jednich starejch dveří vyříznul kus plechu a větef to tam naohejbal a jak při tom nadával...

-> Nwkt: no jo... ty máš vlastně garde 

-> havlik: dalsie hodim ked ta budu aspon napravy

-> pyroman: Na kábro 

-> Nwkt: jenom taková technická... k čemu ti sou ouzký???tedy krom toho, že by se někdy mohli hodit 

-> Nwkt: ted čemu se směješ

Ještě že mam originály, jak Mko tak ouzký 

-> Pavel P..: 3 kusy všechny stejný
210kč v sardeli
taky jsem musel navařovat kousek předního prahu, dík tomu jak to bylo naejbaný, tak tam nešel ani ten, ale je tam, doufám, že to nebudu dělt v brzké době.
zákon schválnosti, pojdeu na stk dědek nedá přednost na tom rozcestí

taky jsem musel navařovat kousek předního prahu, dík tomu jak to bylo naejbaný, tak tam nešel ani ten, ale je tam, doufám, že to nebudu dělt v brzké době.
zákon schválnosti, pojdeu na stk dědek nedá přednost na tom rozcestí

-> spartra: nj holt šmejdy.. si nevybereš..
-> Pavel P..: právě že ne, ty výseky byli moc na kraji, musel bych oříznou blatník, pak ho přidělat nejtkama

-> spartra: ale dal bys ho tam, jen bys převrtal díry
výroba standartní ACI

-> Pavel P..: vedel sem nechtěl, ale kterej debil jinej by se stím sral
k tý p kapse ona seděla dobře, ale ty debilové tam vysekli špatně díry oproti levýmu cca o 0,5cm a ten blatník bych tam nedal
jakej výrobce?

k tý p kapse ona seděla dobře, ale ty debilové tam vysekli špatně díry oproti levýmu cca o 0,5cm a ten blatník bych tam nedal

jakej výrobce?