-> U-Geen: LIDL skončily, a jelikož moje linka měla jenom LIDL a Plus, tak Plus strčej někomu jinýmu... všechno to překopávaj, tak se to nějak vyřeší a něco pro mě bude...
-> MerHanz: ja ich tam mam 3 difuzory, 3spodky s klapkami a 2vrchne vika a krabicku trisiek...vraj je ich tam viac ako je treba ..ze mam na vyber tak uvidime len neviem ci ten s ddifuzormi 24/28 nebude kus moc uvidime..prvo musi motor frcat a tak sa bude toto riesit
-> Pavel P..: se vrátim ke klasice a ono po kolíně nic nemaj)taky začínám měnit šrouby-zařezávám délky na akorát a tak..to je pakárna...a toho železa co zbývá...
-> Mr.Lumpy: ja na sroub nasadil ocko 10ku, na matku 10ku orech a utahoval jsem racnou az se ozvalo prask :) a sroubek upadnul... je teda pravda ze se zbytek matky dost blbe vyndaval z orechu
-> Tuxik: já přitom utrh stranovej klíč docela jsem se na tom vykrvil ono když to člověk dělá dvouma malinkýma stranovýma klíčema a je línej si to auto aspoň přizvednout heverem...
-> MOLSO (Hlavný nanášač alkytonu :): tak to v pohodě, ja když jsem odvzdušňval brzdy, tak mi brzdovka stekla po jednom třmenu a já si toho nevšim, takže se bude muset přetřít
-> Zdeněk.: budeš sa čudovat ale ... odtrhol som prietokovy šrob na HSV a cela nadržka mi natiekla do kufra zamokrený červený HSC žltá pedálovka a aj dno kufra (syntetika) a po utretí sa tomu absolútne nič nestalo .... pri odvzdušnovaní nejaka ta kvapka ukápla na alkytonovane dielce a aj po dlhšej expozícii farba nepúštala ani nezliezala ... možem potvrdit že je to kvalitka