-> aDAm: Nekecej Ale furt nevidim za sebe Možná bych se jí všim, ale já si hlídal hlavně druhou stranu, abych nesrazil barák.. sem se zastavil, co je kurva? Kouknu na druhou stranu a nic pořádně nevidim... tak se vylez, a ona zídka
Jinak odhad zatim nemám, pač mám pokaždý jinak dlouhý auto (co se zadního převysu týče)....
-> MOLSO: ty jsi takovej barvičkář :))) máš červený brzdiče aby dobře brzdily? modrý kotůče aby líp brzdily? zelený destičky, aby z nich tolik nesprašoval azbest a byli ekologičtější? :)))
dle mě stavíš barák od střechy, nejdřív bych řešil sajrajt uvnitř trubek a až pak omalovávál
-> Matthes z TechWebu: tak on když vyrůstá v Praze a dělal tam autoškolu (vyzná se v Praze) tak to je něco jiného,ale stejně.Já řídím 4 roky a z řízení mám pořád respekt.PS:zatím musím zaťukat bez nehody
Nechápu včera nová svárečka a dneska odešel ventil.. Pustim plyn a všechen tlak vlít do hadice a ta vybouchla.... Jakžtakž sem to spravil ale chce to jinj ventil.. Jakej doporučujete? Neválí se někomu nějakej doma? Docela nutně potřbuju.. A na reklamaci to dát nemůžu protože sem to opravoval a poznali by to že sem to otevřel.. Sice to ted funguje ale mám velkej pokles tlaku když to pustim do svářečky
já dneska nacpal paletu cihel do svý pojízdný dílny...narovnaný až po strop a vždycky v nějaký zatáčce se to sesypalo,viz foto a ještě jsem dovezl překlady,plácačky jsem tahal po zemi takže se můžu pochlubit že jsem jel taky s 6titunou i když v papírech je 4,3t
-> haso 13.08.08 18:51:40: Hej to vyjizdel deda z garaze a koukal se ze dveri ... a auto se nak zarazilo, tak kouka co je A dvere se zachytily o futra vrat garaze