Borin 27.07.08 22:14:18 napsal: -> Klubko_: A co třeba sehnat potřebnou trubku o síle stěny jako má bejt a né jí dělat z plechu...
je to jak psal Klubko ... prostě nikdo známej takovou trubku neměl a tak pro mě bylo jednoduší a defakto i rychlejší než ji schánět dál, si ji udělat . a vzhedem k tomu že k danýmu učelu plně vyhovuje nevidim v tom problem
-> Borin: no protože sem udělal prostě trubku z obdelníku plechu a vařit spoj po dýlce mi přišlo jako nejsnažší . šlo by udělat do spirály jako sou vařený obrouvský třeba odpadní roury ale myslim že by to nemělo smysl
-> Klubko_: nytovat???? ses normalni, kdybych to delal ja tak vemu dvojku vrtak, navram na kazdym kraji po 4 mm dirkya pak to naohybam a sesiju reznou niti.
Borin 27.07.08 21:00:42 napsal: -> petřík: Proboha proč je ta trubka svařovaná po dýlce ???to to mel ten plech stocit nytovat, aby z nej udelal trubku?
ja este dnes menil na scorpiu predni brzdy a kdyz sem to rozdelal tak me malem hnapnul vocas po dylce, protoze ty brzdy co sem mel prichystany byly jiny:( no ale dve diry prevrtany na vetsi a dva srouby o 3mm zkraceny a sou tam... Vetsi cinna plocha desek, ta kto snad bude lip brzdit
-> havlik: -> Syny: A to se vám to auto tak líbí, že řešite jakou má barvu?Mohli by ho nalakovat jakoukoliv barvou a bylo by pořád stejně hnusné,ale faktem je, že pro Porsche je to zdroj velkých financí.
-> mischo: Svezení to mohlo být zajímavé, ale tím to vše končí.Nic takové auto ve mne nevyvolává.Ani úžas ani obdiv prostě nic.