skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
123959 příspěvků (zobrazeno 117751 až 117800) od 06.12.2007 do 13.03.2025, založil/a iDawe
-> petřík: V Oplu
ZOREVTA je rozervat jenom málo chyb sem v tom slově udělal...

-> Nwkt: tak to nevim koho myslíš. nicméně ani se mi nepřišlo přijít na to jak to tam drží ... teda nějak fest sem za to nebral nechci ji zorevta uplně že třeba je to jenom přimlasklý rzí do nějaký drážky... nejspíš..
dal by si mi na něj nějakej kontakt nejlíp mail ? děkuju
dal by si mi na něj nějakej kontakt nejlíp mail ? děkuju
-> petřík: zrovna dneska sem nadaval na dvoudvirka kdyz sme vyndavali okna s Nwktm... Zlaty 4dverko
-> petřík: U Adama ses ptal?
-> Syny: hele nevim možná jde mě se to nepovedlo nikde najít. a zahazovat to nebudu...
splňuje to totiž dva ze tří aspektů správnýho auta
1) dvě dveře pro nastupovaní
2)šikmej zadek
3) bohužel motor a pohon na špatný straně

1) dvě dveře pro nastupovaní
2)šikmej zadek
3) bohužel motor a pohon na špatný straně

-> petřík: dalsi
Rychle to zahod
Ale nezda se mi ze by do toho nesla koupit ta gumicka...

Jde o brzdič z 1,4 Kadetta . nekamenovat je to jen civil cár 

-> petřík: o jaky auto jde? A jaka membranka?
Brzdič ... maximální opruz a zjištění ? Prasklá membránka kolem pístku . Zjištění číslo dvě : nedá se koupit, kdyžtak pouze celý brzdič . Řešní : ??? . Těžko by to šlo nějak zalepit jde o trhu tak 4-5mm takový učko jakoby . Existuje nějaká rada co s tím (asi těžko že ...)
-> Bohyn: ten pohrebak je luxus, to sa mi lubi

Zalozil som GL palubovku naflockovanu, este ostava doladit par detailov ako kupit par new srubiek a vyrezat stred z hlinika ktory bude tiez strieborny, akurat telefon to moc nepobral v skutocnosti je to este krajsie, mimotoho drtim testy na pondelok ked mam skusky-vodicak

-> Nwkt: to na veci nic nemeni
-> 105: neviem..ale mozno ze je to OK dost ryhclo som vyslapol spojku ale presne buem vediet az ked nasadim new rozvod
-> 105: neviem..ale mozno ze je to OK dost ryhclo som vyslapol spojku ale presne buem vediet az ked nasadim new rozvod
-> Bohyn 26.07.08 17:27:25: to je drsný, takhle prodlouženou fildu jsem ještě neviděl 

Dnes jsme byli fotit něco na kalendář tak tady je malá ochutnávka jak to probíhalo
-> gabo00000: a co v poho ? neodnesli to ventily ci pisty?
-> gabo00000: Co jseme tě tu řikali, když sis ten verk koupil 

zas som dnes rozobral kadet..vcera sa mi pretrhol rozvod
-> Matthes z TechWebu: si pozry fotku nejakeho normalneho kotuca a porovnaj
obrúsil som podlahu, veľmi ma prakvapila aká bola zachovalá, ešte ju budem dnes natierať
-> Fén: ne-e:D Auto bude tmavě šedý:D né-li místy černý:D
-> Bagrr (Zase spamujou:D): To budeš mít žůžové auto? :o)
odvezl jsem vrak multikáry do šrotu a ochudil jednu užofku o přední blatníky a čelo:D
-> M@rtin: včera sem našel auto na ráfku... takže nevím ejstli sem někde nepíchl nebo jestli se nenašla jen nějaká dobrá duše a vypustila mi ho.....
Co jsem dneska zatím udělal ..... ráno jsem vstal a chtěl jsem včerejší veselí vyjezdit na kole .... ujel jsemm cca 15km a volal mi kámoš že došel woofer z reklamace, ale že má pro mě dvě zprávy, jednu špatnou a jednu dobrou .... tak jsem se k němu vydal a zakoupil jsem novej woofer ..... a jinak u nás v Úpici pouť, tak se kalí, pije, atd.
-> pyroman: Na co pneuservis ve Varech?
já si dneska zajezdil po Karlových Varech a hledal pneuservis...výsledek 3:1... tři zavřený a v jednom až za tejden 

-> rockboy 25.07.08 23:42:09: moc pekné
tak jaaa dneska stahujem cely byt do domu .
-> gabo00000: Ja to tam nevidim 
-> Tampajs: No to snad lepci nevidet

-> Tampajs: No to snad lepci nevidet

-> Syny: abys u vlecky sundal pruzinu nemusis povolovat sikmy
jenom stlacis dolu ramena a pruziny vypajcrujes.. je to rychli a bez nasledku na geometrii.. vlastni zkusenost

-> Matthes z TechWebu: ta cast od naboja po kotuc je taka bola a tu je to hranate
-> Matthes z TechWebu: cože?? Tak to bych taky chtěl vidět

-> Tampajs: Nesundaval unasec? No stejne nikdy nezapomenu na kkta s vleckou kterymu nesla povolit ta matka a tak odvrtal hridel. Nemate nekdo nekde to tema? 

-> Syny: Já nekoukal co dělá ja koukal že stahuje stahovákem bubny na vlečce

-> Nwkt: já vim, to byl jen žert 

-> rockboy: Jak bys nacpal svěrák na nápravu?
jo a ty svisláky - ty mám nový, vozim je zatim v kufru, ale nevim co všechno se mi vysere když se do toho začnu hrabat, takže na to zatim dlabu, páč za dva tejdny s tim vezu bráchu k oltáři, tak aby to jelo a brácha nemusel pěšky
PS - stahovák PRUŽIN nemám, leda svěrák, a to se "prej" nedoporučuje
PS - stahovák PRUŽIN nemám, leda svěrák, a to se "prej" nedoporučuje