Právě jsem se vrátil z hradu. Rapid všechny mé návrhy přijal...musel. .....ehm, z garáže. Dneska před chvílí jsem vyměnil ono pověstné gumové koleno od nádrže. Byl to trochu masakr, ale šlo to. Vydrželo tam dvacet let. Hurá už jsem zase mobilní!!!!
-> Duso: No tak v tom případě musíš mít při 80km/h (tachometrových) pořád stejné otáčky motoru jako před istalací svodů... To by se změnilo jen změnou převodovky a nebo kol, ale svodama to nikdo ještě nedokázal.
-> sep: to nic.. ani ja tomu nerozumim.. ale tak to je fakt.. ja neviem.. tamte vyfuk co som mal bol sice plnopriechod ale zvod bol splosteny cize mal mali priechod.. ta necem ci koli tomu netrebalo vytacat motor do extremu aby tahal alevbo co ja viem.. neviem.. kaslat na to :D.. kto chce citit ako to ide nech pride zamnou rad povozim
Dnes som aj Testoval prve pocity.. motor jednoznacne OZIL.. ide viac do otacok.. .. s ostrov vackou ma neskutocny zatah od cca 3000 ot.. pre porovnanie s predoslim vyfukom a zvodom taky leda bolo na 3-ke 80 pri 5000 aj daco ot.. teraz 80 na 3-ke pri cca 4000 ot.. mozno len subjetivne pocity ale zda sa mi ze auto je zivsie..
odvezli sme do srotu uno, ktery nam asi pred 14 dny ukradli a o vikendu ho nasli houbari v lese komplet vyhorely. Podle borce z odtahovky aby to takle vyhorelo museli pouzit nejakou horlavinu. Ventildekl a prevodovka se zarem roztavili. Byla tam 3 mesice stara baterka grrr. Budiz mu lis lehky
tak ja jsem predelaval naboje na karavanu na roztec a uchyceni sportjachtackych hliniku :-) byly tam takovy ty klasicky hnusny plechace, no a daval jsem novy gumy plus srouby atd.. proste komplet..