Dodělal jsem Löbro i na levou stranu a pak taky nahodil nový rozpěrky a samostavy dozadu, ale pořád to nejde seřídit
Nejdřív jsem zjistil, že se mi páka co rozpírá pakny opírá o šroubek štítu brzdy, tak jsme dal kratší a pořád to samý. Je tam všechno new a stejně to nemůžu seřídit, už mi z toho hrabe
pokud jde vymenit jen ten 1. plech tak to udelam ;) Dvojity to je. Na fotce to je videt ze 1. plech je deravej a ten zatim ne... Sou pka pribodovany k sobe, takze to budu muset nak odvrtat bo odsekat...
U-Geen: jj ja viam ale garde rapid to zacali davat tak ako som pisal bolo ich par kusov :)
minno: ja sa mozem vyhovorit, ze som kopiroval dobovost, ono tu bolo na virte aj take video, kde boli rapuchovia predstavovany na seversky trh a bol tam jeden rapel, v tych istych farbach ako mam\mal som ja : )
-> havlik: -> MOLSO: hoci som predtim mal uzovku r.v. 77 dno kufra mala normalne a to pochybujem ze u niekto opravoval auto bolo na kasu a bola ozaciatku v jednej firme kde sa o auta moc nestaraju
-> Syny: jak pise MOLSO: tu predni prorezlou cast opatrne vyriznout flexou(nejlip kotoucem tloustky 1mm) do obdelnikovyho tvaru tak, abys neporusil to co nechces a vevarit tam novej plech
-> Syny: je to narychlo ... to kotučove je akože karboška červena čiara predstavuje miesto kde končí hrúbka matreriálu spodnej steny .... hadam dost pochopitelne
-> Syny: no normalne karbinou ... pekne od kraja reznym kotucom prepilit tu bočnu stenu tak aby kotuč vnutri vyšiel tesne nad spodnym vodorovnym plechom .... a potom sa len pohybovat po dlžke profilu ...
Jak se tohle opravi? Delal uz to nekdo? Je to takhle prozrany jen ze strany cela - ten zadni plech je ok... (vice popis a fotky u auta). Kdyztak pisete do id nebo na ICQ. Kdo ho nema a chce me poradit - piste do id a ja vam ho dam :)
ja si dnes na kolejich sel do auta pro slunecni bryle a levy zadni kolo prazdny. Tak mam pocit, ze mi ho nejakej dobrodinec vyprazdnil, pac do ted kolo drzelo a najednou pres noc uslo. Tak sem vytahl pumpu a na tom prijemnym polednim slunci aspon trochu dofoukl