skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124325 příspěvků (zobrazeno 120801 až 120850) od 06.12.2007 do 26.06.2025, založil/a iDawe
-> rolls: a bude to pasovať na škodovku?

-> Petislav: tak tos byl ty kdo mi je vyfouk 

kryt ventilov na forda...lestit sa mi to rozhodne nechcelo takze do farby auta (zelena metaliza) a trocha vylestit napis

A pak se ještě umylo a naleštilo
.
Omlouvám se za kvaloš fotek-je to mobilem

Omlouvám se za kvaloš fotek-je to mobilem

Bohužel odkládací polička musela jít pryč,ale co už no.
Tímto ještě jednou dík Frantovi Boháčkovi za repra
Tímto ještě jednou dík Frantovi Boháčkovi za repra

Tak jsem včera složil ze dvou nefunkčních tesel 1902B jednu plně funkční a osadil společně s vývozními repráčky do rapika. Hraje to fakt špičkově a pro běžný poslech bohatě stačí.
ja porad vyvaruju cervenyho a dnes jsem zlikvidoval rozbrusku, tak zitra nic neudelam 

Tak od včerejška Žába skoro hraje tak jak by měla (chybí vytlumit dveře, na což není materiál, ale už teď to hraje moc dobře:D) a garde je bez jen na nápravch, motor i se špajzkou jsou venku....
Tak dnes jsem poklízel v garáži,sedačky jsem odnes si do pokoje a sundal z nich potahy

já jsem ani na jedno auto dneska nešách,zato mám už vyhrabaný základy....a zejtra si to vynahradím a jdu cpát do červený převodovku,motor........*
1*
-> Milan 136: nádhernej Pickup... ani nemusím přehánět, když řeknu, že takovýhleho jsem dýl jak dva roky neviděl
Minuly tyden jsem rozebral, vcera mi to znamy konecne vyvaril... a dneska jsem skladal
-> Max: jo založím není čas jinak dík a je to CNG:)
-> mb136gl: díky
-> Syny:
-> mb136gl: díky
-> Syny:

-> Tuner#2: časem jo. teď bys nic víc neviděl jen originálně rozšířený nápravy. a to je tajný můj extra recept

-> TTomas: děkuji. no na denní jezdění žabičky nebudou. už teď bych si překousnul jazyk ten pickup je tvrdej jak prase ještě jsem tam dal stabilizátor a ty nízký gumy k tomu..
-> Milan 136: neděláš takhle náhodou ve škodováckým servizu,ne pěkný brzdy
tož dneska jsem vyměnil přední mlhovky a vybrousil a natřel roh kufru kterej je trochu horší což jsem nečekal... bude se muset vyvařit.

-> Nwkt: inu uz je to semnou spatny 

-> Syny: -> Milan 136 09.05.08 20:07:05:
jak podle kola a casti lemu poznate jestli je to krasny? 

-> Milan 136: krásna felda

Já měl dneska školení na dýchací techniku..takže sem rád že sem doma.
-> Milan 136: jinak hezký kola :-)
-> Milan 136: to je ten pick up na CNG ? založ auto a napiš k tomu něco :-)
-> Milan 136: Pěkný brzdy pane, založ mu kartu ať máme na co koukat.
-> Milan 136: Krom te rezave misky je ale krasna dokonce moc krasna...jeste misto toho rezu zlute zabicky a to bude i povozenicko

exwrcteam 07.05.08 23:37:23 napsal:
-> Tuner#2: jen 288:)No tak to už je jiná než brzdy z Fáčka
-> Tuner#2: jen 288:)No tak to už je jiná než brzdy z Fáčka

Detail kola. Dezent F 6.5x15, Barum Bravuris 195/45 R 15. ta rezatá miska na tlumiči mi kazí celkovej dojem musím s tím něco udělat sakra

Včera jsem asi po měsíci zase lehce vyčistil motorovej prostor a nahodil odhlučnění kapoty
-> Pavel P@nkáč: zbytek zatím šrot:) ale ne nápravy jsou dost upravený a není to hotový proto to tak vypadá. je to jen kastle na kolech zatím....jinak koní tam bude úměrně těm brzdám a kolům
-> minno: a co pumpa, pumpuje?

Já sem se dneska zpotil jako prase
Jinak vyměnil sem na Soptíkovi přední sjetý kola za jakžtakž nesjetý, malinko dal nahoru předstih hrál si s ručkou.

Jinak vyměnil sem na Soptíkovi přední sjetý kola za jakžtakž nesjetý, malinko dal nahoru předstih hrál si s ručkou.
ja som dnes vymenil vodnú pumpu za new a potom trochu vycistil čelo motora, aby to nejako vyzeralo :)
Tak som nahodil dozadu kola, este dorobit predne a budu Oki, inac myslim spustit ju na predku dolu, nahodit folie, hodit do pucu kasnu a moze byt z toho pekny decent

No a když už jsem to měl otočené, pustil jsem se do odhalení prdelky. Skončil jsem před chvílí.
Rozebral jsem ještě pár blbin a vytáhnul Rapida trochu na vzduch abych ho otočil v garáži.
-> Gryzly: Jo ták
Ten byl na sračku a jinej sem nesehnal tak sem si dělal svůj podle sebe

-> Borin: no jako ty dveře zadní, ten poklop co je mezi světlama. Je na něm značka.
-> Gryzly: dekl na korbě ?
-> Borin: Na tom jsi vyvařil všechno co na favoritech muže rezavět. ještě tak ten dekl na korbě, ale ten si asi rovnou vyměnil.
Sis pěkně máknul. Ale když máš nářadí na to a už jsi pár aut udělal, tak to jde pak rychle. A ty už máš u rapida i Jezevce todle za sebou.
Sis pěkně máknul. Ale když máš nářadí na to a už jsi pár aut udělal, tak to jde pak rychle. A ty už máš u rapida i Jezevce todle za sebou.
-> Honza M: Kašoidní byl a to dost...prahy sem musel vyřezat až u podlahy a všechno sem dělal nový 

-> myschaak: Díky...teď už jen dojebávky kravinek a nahození náprav, natahání brzd atp a tradá o jedny vrata dál na lak 

-> Borin: Jasný, pokud to bereš takhle tak jo.
Já jen že podle fotek to je dost kašoidní 

-> Milan 136: brzdy pekny ale co ten zbytek?
-> U-Geen: Předek 288 mm kotouče a brzdiče Octavia 1.9 TDI 96 kW či 1.8 turbo a vlastně i RS a zadek kotouče octavia a třmeny Fabia RS shodné s jinými koncernovými. kotouče zimmerman.
jinak auto je rozdělané a zatím nejezdí a nějakou dobu nebude. uvidím jak vymyslím posilovač a HBV
jinak auto je rozdělané a zatím nejezdí a nějakou dobu nebude. uvidím jak vymyslím posilovač a HBV
-> Borin: tak to ti nezávidim,ale vono taky sehnat nerezlýho pickapa je skoro nemožný...!jinak pěkná práce
-> Max: Ty autodíly Prondo jsou v Mladé Boleslavi že?