tak já budu teď renovovat tohodle rapídka.majitel chce do něj vrazit asi kolem 50t. bez laku a pár kravin co má doma tak se na to docela těším,je dost zachovalej
dnes jsem poprve projel new moturek....felicia 50kw-celkova GO,postavena na lekru s automat.syticem, ETZ, vyfuk svody rapo, altik favorit... ve skoda 130.... Bylo prace jak na kostele,a kupodivu vsecko funguje jak ma, dneska bude uklid garaze a lesteni vozitka
-> Syny: Je krapátko šedivější, ale co už s tím že :) Mě to zas tak moc nevadí a hlavně to v autě vypadá suprově. A radost mi dělá tachometr, že vůbec neklepe
Takže dneska ráno nákupy pak broušení nápravnice a repas hřebenu,přezutí dvou aut,výměna palivovýho filtru a svíček na bravě,výměna předního nárazníku na A4 a nakonec dvě pivka na zakončení pracovního dne v dílně
-> xtuner: Jo jasny uvidis az to das do auta kdyby neco neni pak problem. A s tim smradem taky nic nevydrzis jooo kdybys jezdil na blbej special to je teprv smradek
-> Kuladmin: No řekl bych že se to docela povedlo zítra to zkusim namontovat do auta a kdyby to nebylo ono tak až pojedu za týden na dílny tak by se to udělalo znovu.Nechce se mi to totiž tahat vlakem protože to strašně smrdí a ještě by mě vyhodili z toho vlaku....
-> xtuner: Ted kdyz koukam pozorne na tu fotku jak jste tam chytli ten uchylkomer? me se zda ze to moc presny nebude co? nebo se pletu? Sem ti mel radsi pujcit ten pripravek z dilny kdyz tak na to koukam. Kdyztak kdybys chtel tak to vezmi zitra znovu na dilny. Teda pokud se to nehjak nepovedlo.
já se včera konečně pořádně vyspinkal, naobědval a šel montit ETZ.. nahozeno, na druhý otočení baflo takže jsem to hned projel - dneska mě čeká předstih na strobáči a nastavení směsi.. pže černě čoudí a při plným plynu koktá.. ale už jezdíme PŠT