skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124045 příspěvků (zobrazeno 121651 až 121700) od 06.12.2007 do 14.04.2025, založil/a iDawe
jak bylo zahlášeno v Chalupářích: "pořádek je dobrej leda pro zloděje" 

-> David29: no jo,ale když už blbec nemá kam dávat věci,musí přijít inteligent 

-> David29: taky patrim k tem inteligentum 

-> Max: Pořádek je pro blbce.... inteligent ovládá chaos 

já přestěhoval motorku,snad na ní konečně budu mít čas a uklízel jsem na půdě...už mě ten uklid neba 

-> deathcat: -> David29: koniky zadny a odlehcovat? proc? ja nepotrebuji aby mi vozejk upadl 

-> Tuner#2: Tak se na Běšinách uvidíme, pojedu, i když nebude auto hotový .....
ja som v nedeli pripravil zahon na vysadbu brambor, zahon na vysadbu rajcatek, prihnojil jahody - proste zahradniceni 

-> Alchymista: Ještě odlehčit, vyvážit a je to 

-> Alchymista: Tuning tažnýho zařízení? Kolik to přidá poníků? 

-> Pavel P.: Já mám dobrý zkušenosti pouze s výrobou ČSSR nebo s levnejma šuntama z OBI, Tesca a podobně 

-> David29: tohle je ještě stará výroba... taky jsem čuměl že rupnul a rovnou na obou stranách... sráč jeden, taky mám klíče za pár šušní z carrefouru a ty držej
Dneska sem udelal hovno a ne jedno ,a to doslovne, pac me chytla strevni chripka bo co 

-> Pavel P.: Já sem tedka dost nechápal..mám klíč (očkoplochej) 12 od TONY a při sundavání karbecu se ožvejkal....a ostatní klíče z OBI sada za 150Kč drží a ani známka o poškození....
-> Tuner#2: takovejch lidí co se je bude snažit stihnout je vícero

-> M@rtin: Já jsem taky zvědavý. Budu se to snažit stihnout na Běšiny.
kvalitní nářadí se vždy osvědčí v té nejlepší chvíli když ho nejvíc potřebuju...

včerejší akce na chatě.. výměna tlumičů na plechovce
jen jsem vlezl pod auto spustila se chumelenice jak kráva

-> Tuner#2: Tak to jsem Jendo zvědavej na tvé nové audio, až to někde poslechnu ....... Já budu mít hotovo na 90% na Běšiny
-> Bohyn: Tak já to měl očalounění v kožence už dva roky, ale ve světlé a teď přišla řada na černou
Jinak já taky beru inspiraci všude možně, takže mě to vůbec nevadí.

->Tuner#2: jé takhle to budu taky potahovat tak to pak neber jako opičení mám už to fakt v plánu dlouho

A pak jsem plato očalounil. Jak už jsem mnohokrát psal, repro vzadu jsou na stereo nesmysl a už se těším na aktivní zapojení předních komponentních repro. Doufám, že to letos stihnu
Nějakej debil mě udělal dvě oválné díry vzadu v platě, tak jsem je zadělal...
-> rolls: pekne budu

No a už mám audio v aute ...
-> Syny: nič mi nehopsá pekne to hrá

-> Syny: nič mi nehopsá pekne to hrá

-> rolls: to bude pekne si myslim-> Bohyn: nad tou ciernou aj ja uvazujem vyzera to dobre

-> Targa: ajo sem si řikal:D
-> havlik: presne jak rika targin
je to jinej.. 

-> havlik: to je zas jinej:) ne ten weltmeister
-> iDawe: ti moc dlouho nevydržel
tak ja si posledni dny hraju s predkem rapida kterej byl bouranej.. sranda byla vymenit v jednom napravu a pripravit drzaky tak aby tam sedla.. byla to opravdu hodne zazivny.. dneska jsem menil jen spatny hadice na jedny strane a odvzdusnovaly se brzdy.. zbyva ustrojit do nejakych blatniku a cela a pridelat blinkry a svetla.. pocitam ze to zejtra projedu..
jinak rapid se objevi v inzerci za nejaky zajimavy penize na prodej..
jinak rapid se objevi v inzerci za nejaky zajimavy penize na prodej..

tak jsem dneska zapracoval.Okna jsou na místě,radio hraje,ipury jsou na dveřích,podložky jsou,vnitřek vyluxovanej,začal jsem přidělávat 3. brzdové světlo....pokračování zas až bude čas
-> gabo00000: na mondeo
bol na nich uz divny lak tak som ich chcel dat dokopy a spomenul som si na skodovacke apola...cierno-lestena kombinacia, tak som sa rozhodol ze to skusim na tychto diskoch, plocha je tam celkom rovna, nieje moc clenita a mozno to dobre ukaze, ak nie tak ich nastriekam original striebornou a bude pokoj

-> rolls: to na ake auto?
-> petr s: no ono su nastriekane len vnutra...vonkajsia cast sa bude lestit, planujem to v style apolo. tu je bez farby
-> rolls: Nenastříkané
-> petr s: jak zihane? nejako nerozumiem

-> rolls: Máš to nějaké žíhané
je tam
...ještě oil chladič a příští víkend zprovoznění,pak jdu na řízení

-> Gryzly: dikes :)
-> Syny: taky to mám za sebou: skoda-virt.cz/cz/.../1369
3
Ale použij lepící pásku kterou koupíš v barvách lakách. Takovou papírovou co nezanechá lepidlo na kastli a která se nebude trhat při sundávání, já to pak nemohl oddělat. a sloupky jsem stříkal tak že jsem je odstrojil, aby tam nebyla pirrelka a ty plasty zevnitř a 20cm za sloupkem jsem držel velkej karton aby aerorosol nešel do onteriéru a stříkal jsem to sprejem. V několika vrstvách.
Ale použij lepící pásku kterou koupíš v barvách lakách. Takovou papírovou co nezanechá lepidlo na kastli a která se nebude trhat při sundávání, já to pak nemohl oddělat. a sloupky jsem stříkal tak že jsem je odstrojil, aby tam nebyla pirrelka a ty plasty zevnitř a 20cm za sloupkem jsem držel velkej karton aby aerorosol nešel do onteriéru a stříkal jsem to sprejem. V několika vrstvách.
-> Bohyn: To jo, ale treba ten B sloupek? To si otevrel dvere a zalepil novinama diru do interieru a caknul to?
a ještě jsem po zprávách šel vybrousit a natřít pružiny
->Syny: postup je že si vyndáš sloupky u trojúhelníčků,gumy,skla a oblepíš na tom nic neni
->Syny: postup je že si vyndáš sloupky u trojúhelníčků,gumy,skla a oblepíš na tom nic neni

vana dole... olej je po 250km uplne zasvineny a je v nom kal... pojdu dole aj loziska a uvidi sa
-> Bohyn: jak si postupoval? Taky me to ceka :)
sem dneska stříknul rámy dveří a B sloupek na černo a zítra tam přijdou okna s foliema