skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124044 příspěvků (zobrazeno 121701 až 121750) od 06.12.2007 do 11.04.2025, založil/a iDawe
-> Martin136COUPE: Škodovácký poloosy tam nepasujou, maj menší prsteny:D Mno lehce by to tam nešlo dát (vymyslet řazení, poloosy, uchycení), ani kdyby sem si nevymyslel že motor bude trůnit jinde:D
-> Bagrr (už se perou:-D):
Jak tak koukám tak do ty převodovky pasujou škodovácký poloosy ? Opravdu to tam jde tak lehce dát ?
Jak tak koukám tak do ty převodovky pasujou škodovácký poloosy ? Opravdu to tam jde tak lehce dát ?

-> Bagrr (už se perou:-D): šašek
-> Gabriel: Hele když to dovezeš naporcovaný tak proč ne

-> Bagrr (už se perou:-D): tak s tím ti rád pomůžu. v pondělí mám službu, ta se nějakej sebevrah určitě na nějakým přechodu objeví 

-> Gabriel: Masíko bude na grilu (teda když se mi podaří sejmout nějaký to zvíře na silnici:D
-> Bagrr (už se perou:-D): to je druhé na co se těším za všeho nejvíc. si budu muset vzít něco tučného na jídlo abych toho i hodně mohl vypít.
ÁÁÁch jo.
ÁÁÁch jo.
-> Gabriel: Hele však ono to přejde až se uskuteční kalba numero duo:D Však uvidíš

-> Bagrr (už se perou:-D): když ona ta deprese i panika přichází sama. (kruci, kdyby tak i sama odešla)
-> gabo00000: co že budu?

-> Bagrr (už se perou:-D): teraz uz budes saso

-> gabo00000: 2.0 ne:D 2.2
Celohliník

-> Bagrr (už se perou:-D): ej ha
2.0???

Mno a mírně opožděně demontáž náprav na žábu:D A v pozadí je vidět 25ka kterážto o týden později ddarovala motor a špajzku

-> Gabriel: Hej kámo, klid, nepropadej ani depresím a ani panice.... Prostě jednou to auto vyjede

-> Tampajs: R25 2.2 benzín 107PS / 170Nm v základu
-> Bagrr (už se perou:-D): Smím malý dotaz? Z čeho je to motor?

mno tak z depresí už je panika
Mno a kutíme zástavbu kompo systému do pežta:D
Okrem ineho som dnes zalomil steft v hlave a nasledne som zalomil aj vytahovak zalomenych srobov... tak teraz neviem, co s tym... podrobnosti tu:
skoda-virt.cz/cz/.../8009 9-zalomeny-vytahovak
skoda-virt.cz/cz/.../8009 9-zalomeny-vytahovak
Tak dnes jsem vyjímečně pracoval stěhoval jsem regál a ponk z jedné strany garáže na druhou kvůli lepší organizaci a přístupu protože pojistky byly na jedné straně a regál na druhé a když tam stálo auto tak to celkem vadilo a pojistky jsem vypínal a zapínal takovou kovovou tyčí
dneska jsem rozřezal a sekyrou rozsekal filmovou hvězdu.. budiž jí kovošrot lehký...

-> 12MOLS: bordel to verim 

-> Zazaa: daj sem potom foto...ja by som si tiez cosi take mal urobit

ja mam z vetsi casti vyrobenej montazni stojan na motor :)
ted uz chybi jen privarit nahoru kousek trubky presne daneho prumeru kvuli otaceni
sem zvedavej co vsecko to unese :)
ted uz chybi jen privarit nahoru kousek trubky presne daneho prumeru kvuli otaceni
sem zvedavej co vsecko to unese :)
-> Stepix: no hej ale ja som tam vzadu tapec nemal a ked tam chcem hodit zopar reprakov tak so bohato stačí 

-> 12MOLS: na tyhle chrastítka zbytečná práce

-> Syny: no je to o chlp hrubšie ako origo papierové plato .... a lepší materiál som nezohnal .... veď poslúži aj toto 

-> venni: Díky.
-> Bedřich: v Klatovech je firma která to šije,Investtel auto je autosalon s novýma škodovkama a na náměstí má prodejnu kde šije potahy...asi na většinu aut.
-> venni 21.03.08 19:04:15: Můžu se zeptat kde jsi si je nechaval šit?
poladili sme vcera trosku sani a skrtici klapku:)..tim je lesteni hotovo

-> 12MOLS: nemas to naky tenky? Ja mam plato na repro cca z 15mm siroky drevotrisky :) A hopsa to i tak 

-> Alchymista: heh dík ... ale aj bordelu je z toho požehnane ! 

-> Syny: tak to je krásná cena 

-> 12MOLS: pekne
-> Syny: tak to je krásná cena 

-> petr s:

-> rolls: Já už špatně vidím
-> petr s: woe...nechel by si nahodof 1:1?

-> rolls: Ku 72 to není vidět to chce 1/16 nebo 1/8
Dnes som narval do Rapida repasnute kurenie... rozobrat to je hracka, no zlozit a namontovat naspat je porod, jak kamasutra vo vodovodnom potrubi. Som v nom vymenil vsetky tesnenia a cez radiator prehnal 1/4 litra Fixinely, tak to snad nezacne zniekade tiect... akurat sa mi zda, ze po rozobrani ide kohut kurenia kus tazko.
-> petr s: toto co som teraz postavil je v malej mierke 1:72 ale pride mi toto www.modelbox.cz/product_t
humb.php?img=images... uz buduci tyzden...mierka 1:35

Dnes jsem nandal do spotřebáku potahy ušité na míru (včerejší dárek k narozenimám od přítelkyně) 

-> Syny:
-> aDAm: jj p cko som vynechal

-> aDAm: jj p cko som vynechal

-> rolls: Tak ještě toho zila co to tahal