skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124044 příspěvků (zobrazeno 121751 až 121800) od 06.12.2007 do 11.04.2025, založil/a iDawe
kde jsou ty časy když jsme stíhali převodovku ven a zpět spodem ve dvouch za tři hoďky

-> Syny: to je vždycky tak jedna je tam hned,druhou tam peru půl hodiny

-> xtuner: sam... Prava sla v pohode (na 3ti pokus tam byla), leva byla horsi, pac tam je kaslik na baterii a vejfuk :/ Ale na nakej 10tej pokus tam byla... Nebylo to tak hrozny... Akorad to chce vymezit tu vuli dobre - coz je problem kdyz ze 2 tesneni co puvodne byli to zredukovali na jedno...
-> Syny: Jo chce to odzkoušet, taky se na ni chystám ale spojim to až s výměnou převodovky, ty poloosy jsi nahazoval sám nebo ti někdo pomáhal?Je to docela pakárna když to má dělat člověk sám 

-> xtuner: jeste par kosmetickejch testu a uprav a bude to hotovy :) Jeste musim vyzkouset jestli sem dobre vymezil vuli... Pac se mi zda ze jedna strana sla dost z tuha... Ale mozna je to tim ze tam neni olej zatim... :)
-> Syny: vypadá to moc dobře, kejvačka je stejně nejlepší a to mi nikdo nevymluví 

-> aDAm: asi prevodovka :) Hrozne ho trapi ze sem ji neumyl 

-> pyroman: Mam je od Tuxe - cca 1ks za 25kc
-> Syny: pěkný... jen tak dál... pokud sem si všiml, tak máš novou matku... na co vyšla?
-> gabo00000: co to je revovovka?
-> Syny: pekne len keby ta revovovka

-> Targa: Tovis - to je jasny 

-> Syny: se flakas u napravy misto abys mel v pohotovosti age of empires
-> Syny: no vidíš...poručíme větru dešti

At je teplo nebo zima, pod skodovkou mi je prima...
V tej nejvetsi snehovej vanici sem nasazoval poloosu do prevodovky

V tej nejvetsi snehovej vanici sem nasazoval poloosu do prevodovky

ja som dneska vymenil prednú nápravu na škodule ... namiesto užovkovej so šnekovým riadením je tam M-ko s hrebeňom ... chcelo to pár prerábok, ale inak pohoda
Ja jsem rozebiral 4pistky a pri tom rozebirani jsem prerval 6tku imbus klic

taky se jednou zase pochlubim :-)
ta vec nahore uz je nachystana do erka :-P
ta vec nahore uz je nachystana do erka :-P
-> J3STER: to je odhrdzovač
som to prebrusil, potom namočil, este ho otocim, necham chvilku v nom, potom do zakladu a cierna matna navrch

-> David29: no já ty řemenice černý udělám a na víku udělám černě to škoda stěma pruhama
Jinak já sem dnes nasadil pročištěnýho SEDRa a seřídil ho 

-> zidlik: Mě se to celkem líbí.. ale já mám rád kontrast, takže šrouby bych natřel, ale nečerno...
-> myschaak: Tak todle v tomhle pocasi ti fakt nezavidim tak hodne stesti at uz to mas v cajku.
-> Jozynek: Proč to máš namočený?
Že by něco nevábného na podrážce a posléze na pedálu?

no a takhle umí můj šéf zaběhávat motory....ko*ot
tady je můj příběh včerejšího a dnešního dopoledne....hezky ve válečnej podmínkách

ale je pravda že je natřený uplně všechno stejnou barvou no...na další barvu už nebyli prachy

a pak když sem to všechno dával dokupy tak sem schválně přetřel i šrouby protože tam strašně řvaly když nebyli natřený
jo a víčko rozdělovače není natřený to má takovou barvu už vod výroby 

-> Pavel P.: jak nesral...to bylo celý rozebraný když sem to natíral to že je všechno jednou barvou je schválně sem nevěděl jaká jiná se ktomu bude hodit

-> martin686: já se chci taky sklouznout

-> zidlik: nekecej, že si ho natíral, dyť to vypadá jako smočená sakum prdum

-> venni:

-> Pavel P.: to vypadá jak když mr.Bean maloval tím dělobuchem v plechovce

-> zidlik: koukám že si se s tim nesral...

Konečně jsem doštětkoval rozpěru v kufru. Není čas a Běšiny se kur*a blíží 

užezal jsem hlavičky šroubům M6×60 a chlapi mi na to v dílně navařej pléšky abych měl něco na přidělání zahrádky čeho se nebudu bát že se to rozsype a tato uletí 

já ted tejden dělal motor a natíral alkytonem...
...ještě schánim vejfuk a bude to komplet 

dneska som bol prepisat farbu na aute z bielaej na oranzovu a nemusel som ist ani na ohliadku auta keby som bol vedel ani to nenatieram 

-> Labros: nejhorší je že je to u nás takhle pořád...jen jdu na 14dní na nějakej stroj tak pak zas měsíc jezdim po mašinách a autech...

-> myschaak: tak to je hustá historka 

tak dneska mám za sebou ko zetor motoru v honu(un053)...celkem mazec rozebírat motor u silnice...jeden válec totál zadřenej....nebej sněhu tak jsem to dodělal...už chybí jen vana a vycuknout píst s vložkou...to je tak když si šéf do něčeho sedne,pak se to tři dny opravuje