Zdarec takže já sem toho stihnul docela dost za 2 dny včera my ráno spadnul windous a to sem byl nasranej protože všechny fotky auta a fotky ze závodu atd ruzní informace čísla lidi byly prostě prič všechni vymazáno

tak to sem byk fakt nasranej ale pak zamnou přišel táta že má nějaký kšefty že potřebuje objednat kámen a vyrobu pomníku ale byl v tom háček telefoní číslo bylo v PC naštěstí sem našel v mobylu to číslo uležené takže sme myslely že to bude bez problemu to potelefonu objednat a co se nestalo provolaly sme 50kč a řekly nám že to nejde objednat že musím nepsat email že si objednávam to a to ale když sme jim vysvtělovaly že se nám rozbyl pc tak že to cheme objednat po telefonu tak že prej to takhle nejde asik paní byly líná si vzít papír a tužku a zapsat si co chceme. bylo 9 hodin a já si vzpomněl že musím na pracák tak sem tam, letěl a pracák vyřídit si nějaký věci tam mně zmrdaly jak ve škole za nenapsanej ukol

po 15 min sem vypad od tamtat a zajel sem do mototechny koupit díly na motor.než sem se dostal na dílnu tak bylo púo 10 hodině než sem si tam zatopil a umyl klikovku +šrouby a ruzní blybosti bylo 12 hodin čas na obět po obědě sem na dílne nasadil kliku se vším všudy a dodělal ještě pár věcí na motoru dneska ráno sem očistil ¨víko rozvodu a oiul čerpadlo +sací koš bylo tam tolik karbonu že sem to dělal skoro celí dopoledne po obědě musím zajít koupit těsnění na motor a ruzný kravinky a budu pokračovat ve skládání

tot vše mezi tím vším sem ještě stáh aspon trochu zprovoznit pc tak snad to přeštete vubec sem to po sobě nekontroloval