skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124025 příspěvků (zobrazeno 122151 až 122200) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
Já se dneska vrátil z víkendové kalby na srubu bez tekoucí vody a elektriky. Okno jak výkladní skříň ale nálada dobrá, i pár fotek jsem viděl. A ráno jsem se probudil na teplé posteli, vyzutej, přikrytej spacákem a bvylo mi absolutně fajn. žádná kočka, bolest hlavy nebo že bych měl v hubě jak v polepšovně prostě paráda. Víc takových akcí. A asi budou v březnu má plno lidí narozeniny včetně mě. ;-)
-> Fén: Nastesti ne 

-> gabo00000: foto chci videt jak si to nakonec vyresil

navaril som vystuhy na pozdlzne ramena
-> Honza M: no vidis to me nenapadlo
zitra tam navarim novou podlahu

-> venni: Mě to nevadí. Ještě jsi zapoměl na utažení a upuštění kol, namontování poklic nemá-li alu, dotažení baterky, namontování tabulek SPZ, nalepení nálepek nad blinkr, vynulování servisu atd..
a hlavně vyplnit repasák, to je to nejhlavnější to ostatní nemusí být
a hlavně vyplnit repasák, to je to nejhlavnější to ostatní nemusí být

tak jsem si včera a dneska začal hrát s motorem do glsky...bude se z něj moct jíst

-> Jára: Litina to je, ale to ničemu nevadí. :o) Vařil jsem to TIGem v argonu a jako přídavný materiál jsem použil klasickou obalenou elektrodu na litinu ale bez obalu. A za tepla ještě vytemoval aby to bylo pevnější.
-> Maxx: k čemu to je dobrý? Budeš tam dávat rezervu kufrem? 

-> Syny: Vlastní zkušenost? :o))
-> Fén: ja som tiez dolamal polsky smejd teraz mam malicky jork do nahrady ale cgystam aspon 150jork
-> Fén: hele čím si to zavařil vždit to je nějaká litina
-> Fén: Horsi je kdyz takhle povoli sverac 

-> Syny: To musíš umět. 

-> Jára: -> Fén:
Tyvoe a ja zacinal mit mindraky ze urvu secky srouby co sou, ale sverak to se mi jeste fakt nepovedlo
-> Jára: Krasna veta: "Musel sem tzo dolisovat kladivem"

-> Jára: Krasna veta: "Musel sem tzo dolisovat kladivem"

-> Jára: pekne
to sa mne nepodarilo a to som vo zveraku uz tahal bar co a buchal po nom

sorry to nejní ta fotka co sem chtěl poslat to to je ona
Zdarec tak včera sem vyrobyl silonovej silenblok na motor do fava a nemám na dílně lis tak sem to lisoval ve svěráku ale když by zbylo dolisovat 5mm tak my ten svěrák prasknul to sem byl docela nasranej protože nevoj je drahej jako svině tak sem musel kladivem do dolisovat a pak sem z venčí donesl starej a musel sme ho tam namontovat . Dnesa sem naposledy umyl blok motoru a začnu ho osarovat musím si někde pujčit uchylkomněr abych mohkl udělat přesay vložek
-> gabo00000: jj

-> Maxx: tak ako to ma tuner2?
-> havlik: 

-> Maxx: a pak už je žlutou barvu na auto a je to

-> U-Geen: středy-stříbrny komaxit a limce se budou lestit....

-> Milan 136: U Vás se říká sundání igelitu ze sedaček,nalití vody do ostřikovačů,namotování rádia,zástěrek,nandání koberečků plus umití zevnitř i zvenku repas jo?Mi tomu říkali vopruz

-> Maxx: jaka bude final uprava?
ja dnes konecne dovezl opiskovane kolecka
a dal jsem je na skrin at odpocivaji

-> minno: jj fajne mne pridu zo zinku a robim tiez a napisem aj clanok
-> suri: nie ešte nie, v pondelok pokračujem
-> minno: su este dobre ...a co uz si dal aj strmene dole?
stihol som už len vybrať staré doštičky bo ma zaujímalo ako na tom sú, podľa nových trochu rozdiel :)
Tak ja som dnes horúcou vodou vystriekal komplet podvozok pred bytovkou, chvíľami pršalo
Ľudia si klepali na čelo, keď videli čo robím, ešte ani zima neskončila, vonku prší a ja umývam podvozok
No a potom som začal chystať auto na demontáž prednej nápravy.

No a potom som začal chystať auto na demontáž prednej nápravy.
Teď jsem na baráku rovnal tašky a na střeše pár jich při vichřici vítr shodil.

konecne som nalisoval rozperne trubky do hornych ramien..nastriekal som motorovy priestor LR na bielo a toto vce co som spravil pre skodovky..pre rodinuz som toho spravil ovela viac..cely den stahujeme babku ...spal som 2hod

-> David29: to tak byva ze ked sa dokopes do dacoho tak nieco do toho prijde, u nas bolo cely tyzden pekne a ked som povedal ze v piatok porobim na aute co treba, tak zacalo prsat

-> Tampajs: tomu se říká repase. předprodejní servis...
Tak v rámci jednotky jsme dnes odklízely dva stromy, jedna utržená plechová střecha.... ale to nejhoší příde kolem 20..tak sem zvědav 
Ale dnes sem chtěl dělat na autě

Ale dnes sem chtěl dělat na autě

Já pomohl dnes kámošovy vyndat motor kvuli výměně spojky, když jsme ho vyndali tak spojkový ložisko se vysipalo, držela ho jen pružina přítlačáku. Lamela měla 6,2mm minimum je 6,9mm ;-)
Plisek 29.02.08 22:21:34 napsal:
nakej zlutej ptacekTykraaavo tak to je hlaska

nakej zlutej ptacekTykraaavo tak to je hlaska

-> stepan: vrabcacek 

nakej zlutej ptacek
-> Plisek:
co to je?
co to je?
tak to jsem udelal v tejdnu rano pri ceste do skodly chudak hlavu mel mezi maskou a chaldicovou stenou