skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124022 příspěvků (zobrazeno 122901 až 122950) od 06.12.2007 do 06.04.2025, založil/a iDawe
-> Maxx: Málo proudu na velkou rychlost drátu a nebo opačně nemůžeš nikdy docílit.
-> gabo00000: Ale má regulaci napětí a dokonce to i používáš.
-> Fén: 

-> Fén:
vsak napatie neviem reggulovat...a moc prudu?..vsak to by bolo pretavene alebo take nieco nie?
-> Maxx: rychlost posunu bola podla mna dobra len mohol som zvarat aj na silnejsom stupni ale podla mna je to v pohode..je to proste zvarene a basta

-> Maxx: rychlost posunu bola podla mna dobra len mohol som zvarat aj na silnejsom stupni ale podla mna je to v pohode..je to proste zvarene a basta

-> Maxx: Ne.
Fén 31.01.08 19:40:04 napsal: -> gabo00000: Málo napětí na moc proudu. ? snad malo proudu a velka rychlost posuvu dratu...ne?

-> gabo00000: Málo napětí na moc proudu.
ocnici bez ktorych by som to nezvladol + moja najsamkrasnuckejsia napravnicka

v lakovacom boxe...tu som fetoval primer

tak a dneska sem zabudoval kamna do garáže a navařil sem si uchyty na visací zámek zevnitřku vrat..
zejtra zkusim zkušebně zatopit jestli tam bude teplo
zejtra zkusim zkušebně zatopit jestli tam bude teplo

-> Rolls: člověče ty se nebojíš nechávat takhle dvaasedmdesátiny položený na krabici?
Jinak tu sůčko vypada dobře, chválím 

-> Nwkt: Pro mě to taky není problém takový držák vyrobit. Nakreslím a vypálím v práci na laseru, a zase ten "občas drzý" ohraňovák naohýbá. Nevýhodou tohoto držáku je občasné drnčení když se dostane motor pod otáčky (kontakt trubky výfuku s příčkou - jinak si to nedovedu vysvětlit).

hrál jsem si z výstuhou nárazníku,očištěna od rezu a nastříkaná zinkovym základem

tak jsem dneska vyměnil čidlo tlaku oleje, zpáteční hadičku na beznzín na Fávu a nalepil půlku proužků na kola na skútru
tak já sem dneska kpnečně umil autí, vyměnil se komplet vefuk a započal sem odstrájet garde ( do toho sem eště stih na posledni chvilku přiletět do práce, abych zjistil, že mám dneska volno
)

-> J3STER: A já si ho musel vyrobit 

-> Nwkt: Takový držák výfuku mám na rapidu.
Když jsem si toho všiml, tak jsem fakt čuměl.

-> xtuner: luxus
-> Holda: Stim počítám

Tampajs 29.01.08 18:38:05 napsal:
V první řadě sem skurvil Holdovy sedačku ani jeden ale neví jak
´Když se bodoval plech zespod
Dik zas prijedu nekdy... 

vcera a dneska jsem vyvarel feldu v kombajnu a menil blatniky.. neveril bych jak extremne muzou bejt shnily 5.vrata.. ty me daly.. a konecne jsem se dostal k nalakovani korby delnika.. 

sem dnes konečně na pěškovy vymil podběhy a spodek co bylo bláto od předchozího majitele a učinil sem zavratné zjištění když vylezlo slunko cestou z práce= mám na tom dokonce i tonovaný okna

´Když se bodoval plech zespod

-> minno: njn mel jse spis napsat povrch po snizemi
uz nevim co pisu

Maxx 28.01.08 19:05:06 napsal: detail snizeni
krásne vidieť to zníženie...to je tak 0,8 mm nie?
krásne vidieť to zníženie...to je tak 0,8 mm nie?

-> maca: pekne to prokouklo...
-> Targa:

-> Maxx: taky mam takhle dily pod posteli ale uz me skoro nejde zavírat:D
ale mladá na všem poctivě utírá prach!hlavně na tý plechařině

to All:njn,mám jednu cimru,garáž žádnou(jen jeden přístřešek),jednu půdičku a k tomu 6 aut a tak další 4 v nd.....někam to dávat musim...to co je v pokoji jsem nestihl ještě odvést na půdu a tak se to tu za poslední měsíc nějak nahromadilo

-> Nwkt: A to já mám tu smůlu, že nemám ani jednu

-> myschaak: U mě to zatim odnesla skřín...dřív šatník, dnes sklad ND a nářadí...na ní sou tři krabice od banánů..s novejma dílama 

u me to saha uz jen do postele ostatni uz mam na pude ci dilne

-> myschaak: ty krááávo..
to jsem si myslel že tu mám bordel ale vidim že na tebe nemám

-> myschaak: No já mam jediný štěstí, že mam dvě garáže 

-> David29:
u mě už to přerostlo v nemoc...

-> myschaak: Že by úděl škodovkáře? 

-> Bohyn: Tebe musí mít doma taky rádi
jinak já jsem si dneska cvičně sundal a nandal svody

jinak já jsem si dneska cvičně sundal a nandal svody

dnes jsem lepil folii na zadní okno.doba práce asi 3 hodiny ale je to hrozná pakárna

-> doly120: to zní krásně!koukej někam pak dát fotky,jsem moc zvědavej!