skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124014 příspěvků (zobrazeno 123501 až 123550) od 06.12.2007 do 01.04.2025, založil/a iDawe
-> Nwkt: motor se opravit dá a pokud je skelet dobrej,tak by to byla škoda hodit jí do šmelcu..
-> Tuner#2: a co jí je,té zelené,že jí chceš hodit do šmelcu??
-> myschaak: Však já vím, okukovali jsme jí v Doksech

-> myschaak: Jasně, já jen rozvíjel debatu nad čím jsem uvažoval a měl z toho "těžkou hlavu" a tady se to dělá po desítkách :o))
-> Tuner#2: jsme snad dohodlí ne!!!

-> Tuner#2: no u nas je ta eko likvidacia dobra kurvaren, daju ti za auto tusim tisic sk a auto rozoberu na suciastky a suciastky predavaju za nehorazne peniaze kua

-> Tuner#2: nemusíš volat na slovensko, jsem v čr
klidne se ozvi

-> Tuner#2: já taky ne.... ale už jsem taky "ekologicky zlikvidoval" dárce orgánů.

-> rolls: Hmm, tak za přepravu dám asi tak 10x víc jak za eko likvidaci tady u nás 

-> Tuner#2: dones ju sem a nieje problem 

-> Pavel P.: Tak já nevím, já tuhle šmělinu nedělám a teď jsem přemýšlel jak nejlevněji zlikviduju GLS - asi zavolám na slovensko :o))
daval som dokopy privesny vozik, repasujem zadnu napravu na mondeo, jednu AC pumpu, vymaloval pracovnu

-> Tuner#2: ekolikvidace z kopírky

Já sem dnes rozebral fávu a pustím se do oprav-úprav....

-> Tom.t: A díly z toho teda necháváte a prodáváte? Jak se řeší eko likvidace?
-> Tuner#2: tak co, máme lítat po hospodách a chlastat, bavi nas to, neco si človek privydelá, mno ale to hned projezdim 

-> David V6:
to je zmena co

-> Tuner#2: Export an Slovensko?
-> David V6: niejako skoro
-> suzie: Vy se živíte likvidací aut? Už jsem se všimnul, že pořád jen něco kupujete :o) co s tím plánujete dělat?
Napis není moc vidět ale je tam 136 GL 

A taky sme si dnes domlouvali rozšíření našeho vozového parku o tento kousek , tak uvidíme 

-> Syny: Já kouknul, že to je škodovky a o víc jsem se nestaral
pak jste mi řekli, že to bylo GLi

-> Nwkt: Voe tak ale splest si cervenou a hnedou

-> Syny: Já nevim
já jí nezkoumal jako ty 

.. takže umit, vysát, natahat pár novejch drůtu, opětovně sprovoznit centrál, vyměnit pár žároviček, zase už se vraci blinkry .. no radosti :-)
Ja som dnes namontoval navíjacie pásy ... no proste radosť
Dík -> gabo00000:

ja som bol na rally

-> Tuner#2: zadnej zazrak necekej... mozna az zadelam motor...
-> exwrcteam: A nechceš už sem konečně dát na čem děláš tajnůstkáři 

taxem přivezl dalšího rapida,vyndám mě potřebné věci a pošlu do šrotu.Doma rachot...
-> Nwkt: Hnedy voe?
Nebyla to nahodou cervnena 

-> Nwkt: A kuwa, Ty se do toho teda obouváš...

-> Tuner#2:
nevim no, ještě si musim teda koupit favorozdělovač a pak tam pojedu znova s rozdělovačem a tatrováckym karbecem od Sakyho 

-> Nwkt: Takže si mě dáš na sprintu k snídani... No jsem na to zvědavý, jak Ti to pofičí

-> Tuner#2: Jj
-> Nwkt: To jsi byl u Štětky?
Tak dneska jsem byl na seřízení
heh jede to slušně
kecam jede to jako kráva
Zajímací bylo, že přede mnou tam bylo hnědý GLičko, plzeňská SPZ, neznáte někdo?

Zajímací bylo, že přede mnou tam bylo hnědý GLičko, plzeňská SPZ, neznáte někdo?
-> Pavel P.: TO byl jen slovní obrat já mám jen sem jeden eliminoval

ja udelal najezdy na auto, foto dodam pozdejc :-)
-> Tampajs: tak bys ho měl koupit...
aukro.cz/item287661857_hl avni_brzdovy_valec_skoda_1 00_110_110r.html
aukro.cz/item287661857_hl avni_brzdovy_valec_skoda_1 00_110_110r.html
ja som dneska do auta namontoval starter aby som zistil ze ho zajtra mozem zas vymontovat
(raz to auto zapalim
)
a ked som lezal pod autom tak prisiel za mnou chlapik ze ci nemam nadstavec na golu, tak som mu otvoril kufor na co on nahodil pohlad
a som mu musel vysvetlit ze v skodovke sa najde vsetko

a ked som lezal pod autom tak prisiel za mnou chlapik ze ci nemam nadstavec na golu, tak som mu otvoril kufor na co on nahodil pohlad

Já se dneska jal zrepasovat si brzdovej válec.. připravil sem si gumičky vyklepal jsem první část druhou tu jsem chtěl vytáhnout a najednou kous tak řikám klid lehce sem to chytil do svěráku tahal nic.. Poklepal sem nic.. Tak jsem se rozhodl pro druhý způsob následující zdraví rozum a to hrubá síla.. a..
Koupím brzdový válec na Š100
Koupím brzdový válec na Š100

Ja so opet na secko vysral