skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
prohledat
124014 příspěvků (zobrazeno 123551 až 123600) od 06.12.2007 do 01.04.2025, založil/a iDawe
-> Tom.t: 

-> Pedros: no spat sa mi bude urcite fajn pac vcera som siel spat okolo 2:00 a vstaval som o 7:30 takzo do obedu som bol este taky omameny
ale potom ma nejak malovanie prebralo :D....ale uz teraz sa mi zatvaraju oci

-> minno: gabo vyraba novodobý rezistin vlastnej produkcie

-> minno: tak v pohodě 

-> gabo00000: koukám že to zmizelo,mno ale to je jedno,aspoň jsi se dneska co? Aspoň jsi se dneska nenudil a bude se ti co? Bude se ti dobře spát! 

-> Tom.t: čo blázniš, on tým vystriekal dutinu tej nápravnice

-> gabo00000: tak aspon sa nenudíš, a dostavil sa orgazmus? ked si onanoval nad tou napravnicou ?ju budes asi musiet poumyvat 

-> Pedros: no dnes som onanoval len malicko nad mojou novucickou napravnicou...potom priel otec a ze ideme na povalu...musel som prelozit cca 30balikov plavajucej podlay da druhej miestnosti ...potom asi 50balikov dosiek 210cm...potom pozametat spravit vyspravky a nakoniec elu izbu vymalovat...mam dost..a este teraz sme sa pustali do oblozenia ale uz som to nezvladal...inac pomenovanie izba je kusa malo...skôr by som povedal ze hala.. 1 vrstvou som spotreboval farbu na 60m2
-> Pedros: za 5 rokov sa im nič nestalo, stále sú ako nové

necitim si ruky, nohy , oci a ani nic ine

-> minno: nevím jestli je dobrej nápad brát saponátem i ty ty zadní kryty světel
mej je spíš jen obyč vodou

-> Nwkt: A zejtra posledni faze - serizeni 

Dovyčistil chlazení a nalil nemrzku 

tak my pomalu rušíme stodolu aby bylo kde bydlet...a hned po baráku samo minimálně dvougaráž...
-> Tom.t: to jste se mohli taky stavit pro ten špígl..

dneska jsme si se suzie zajeli na otočku do praglu pro další zánovní málo jetou šádinku, mno když ji nikdo nechtel
myslim že 4.500kč a 40tis km najeto .. no celkem to de

taky bych to potřeboval umejt... od koupě jsem jí ještě neumyl jen občas otřel světla aby to svítilo dopředu a teď je zasraná jak jetel.

-> minno: nápodobne som umyval vcera 

-> Gryzly: 

-> minno: Kurňa jsem to začal psát ještě předtím než jsi to sem vložil. Já to bral jen teplou vodou, bez nějakých přípravků. nemyl jsem to asi od jara, a za podzim jsem měl na prazích a kolem zástěrek asi 2cm blata.
-> minno: -> Gryzly:
myti auta mne ceka v sobotu, taky uz skoro neni poznat ze je to skodovka pres vsechno to blato a prach

Já před chvílí umejval venku auto v -7,5°C. docela zážitek. nejdřív jsem špachtlou odškrábal blato, pak jsem to přejel mokrou hadrou, pak druhou vrstvu mokrou hadrou, to jsem měl v kbelíku dost teplou vodu, ale hnedka to dělalo na autě ledovou krustu.
Když jsem po pul hodině uklízel hadry tak jsem je musel přelomit přes koleno.
Když jsem po pul hodině uklízel hadry tak jsem je musel přelomit přes koleno.
ja som to dnes teda umyl...asi po 2 mesiacoch...v noci som už akosi prestával vidieť na cestu
zrazu som na aute objavil veci, ktoré som už dávno nevidel - svetlá, značku, nárazník
Celkom sranda umývať v -10, keď z peny je zrazu ľad a opláchnutie peny znamená najskôr penu rozmraziť a potom ju zotrieť

zrazu som na aute objavil veci, ktoré som už dávno nevidel - svetlá, značku, nárazník

Celkom sranda umývať v -10, keď z peny je zrazu ľad a opláchnutie peny znamená najskôr penu rozmraziť a potom ju zotrieť

-> FORM: A to se vyplatí! 

-> borrico: jj, 5 kotoučků do flexy jsem na tom zničil a ztupil jsem dvě sekery 

-> borrico:
Ale mas recht

-> FORM: Z té fotky to vypadá, jako kdybys celou noc řezal střechu na rapidu. 

asi tak od devíti do půl jedné 

-> Boga: mmmm..sám určitě nemám...a ani nevim kdo by z mejch známejch měl 

-> Boga: njn sourozenci .))
-> ondie - zrusena registrace: Cau ty do faček nedalas vid? Schánim černej vnitřek...
-> Boga: šikulka :-)
-> RON: ahhhaaa :D ja ze aky motor

Učil jsem segru řídit...docela jí to šlo až na to řazení...utrhla táhlo...takže jsem se v tričku válel pod autem a pak jsem jel na dvojku asi 15km domů
Tož dneska jsem konečně dal do užouna nemrzku :) ¨, obral jsem ho o repro a skoval před zimou do stodoly
. Jen tak tak ale zmestila se tam :-)

-> gabo00000: skutr
-> gabo00000: Minibike?
-> RON: co to je?
-> Tom.t:

-> rolls:
woe

-> Gryzly: Pokud tam nemá duši 

-> rolls:

to nemky,hel mohl bys mi poslat tu txturu kola?bych si jí dal na gtáčkovou verzi

-> Tom.t: woe
zas donesies srot na slovensko? ti v U.S Steel dobre platia co?

a pak ješte polazení kilča (ventily atd) 

-> Gryzly: o to nejde len či nebude mat dovolenku doktorka čo je dost možné