-> SwoonDr.: pokud je auto origo tak je tam nejprve vyraženo trojčíslí jako poslední 3 z VINu a pak druhá část fačkového VINu...
22:55:30 30.01.2014
SwoonDr.
-> Jarda: To by mi nevadilo, mě jde o to, jestli když to odvrtám, tak něco najdu, nebo vůbec a budu si trhat vlasy za zbytečnou práci.. Díky za info ;-) Někdo další, kdo by to snad měl jinak?
21:30:22 30.01.2014
Jarda - zrušená registrace
-> SwoonDr.: nevím jestli u všech, ale je tam jen číslo karoserie jako náhradní dil - bez toho začátku TMB..., začíná to tuším písmenem označující rok výroby
21:06:01 30.01.2014
SwoonDr.
Pánové dotaz, zkoumal někdo, jestli má skelet původní TMB schované pod ALU TK9? Nebo je tam čisto pusto prázdno?
-> Pavel P..: ma slepice na zrcatkach, tzn. pokud je auto origo, tak je to jeden z uplne prvnich, jeste mimo cislovani
16:18:07 08.10.2013
Pavel P..
Kdo jste včera koukal na Reportéry ČT na ČT1? Byla tam reportáž o Bohumilu Hrabalovi a Kersku kde se natáčel film Slavnosti sněženek... a jeden děda tam předváděl MTX roadstera
-> Skury: tak ono "jde všechno" ale není to to, co má bejt...
11:17:02 28.08.2013
Jarda - zrušená registrace
-> havlik: namejtovany, prilepeny tim lepidlem na celni okna a prosroubovany - spoje na dverich a spoje prahovky a zadni blatniky
az to sunda, tak bude resit, co s korodujicima cernejma vyztuhama, ktere tam jsou vsude...
p.s. za kazdou cenu bych se nesnazil sundavat zadni blatniky, pokud to pod nima neni teda zkorodovane
-> Tomaso435: Tak světla tam jde dát snad skoro jakýkoliv. Třeba BMW.
10:15:42 25.07.2013
Skury
-> Radek Retro eLeSo: Tak mě šlo o vzhled čtyřoka, ne o to, jestli je to origo či ne. Záleží kdo co chce přesně. A kus laminátu rozřezat a doupravit tak, aby to bylo jako original, tak snad není problém.
Kamarád třeba celou masku rozřezal a střed vyhodil. skoda-virt.cz/cz/.../2150
-hondzik-favorit?gotopost=
1...
09:11:42 25.07.2013
Radek Retro eLeSo
-> Tomaso435 24.07.13 21:42:18: tak je to možný no,i když zrovna v DE toho moc bez papírů a štítků nejezdí,ale co už,já se zeptal a nepochodil,takže dál to pitvat nemá cenu
21:42:18 24.07.2013
Tomaso435
-> Radek Retro eLeSo: ja myslim že k tomu ani žádný papíry bejt nemaj.. jelikož se to montovalo výhradně tam, kde se na předpisy a upravy nehledělo tolik jako tady... toto taky asi nemá žádnou homologaci. mám obě tři verze a ani na jednom nic není... a v originální upravě pro 4 oko je kvuli blikači řízlá výztuha nárazníku až u držáků.. což je hodně moc... ten roh máš pak uplně dutej... ale je to tak...
jinak co se týče mk koši tak to je zhovadilost sama.... napasovat to tam se světlama z šáde tak aby to k něčemu bylo..... téměř nemyslitelný