Autobazar na velký křižovatce Bohdalec(naproti Kauflandu)

Mám to tak na všech dveřích, co mám skladem (a samozřejmě ty datumy jsou různé, kus od kusu).

Za kolik jsi nakonec ty dveře sehnal? Já nemůžu nikde narazit na origo blatníky. Ty od autodemont jsou použitelný nebo mám shánět dál origo?

prelakovane to bude samo vypadat lepe, ale ne moc dlouho, kdyz s tim ale nebudes jezdit, tak to mozna i par let vydrzi (ale musis se vyvarovat mrazu a i slunicku) Stejne nekde zacnou praskat laminaty, ikdyz to udelas sebelip, takze je to temer jedno...

tak prichytil jsem to samorezkama, nemela to byt final verze a s plastovejma podehama to vypadalo lip, ale kdyz to prilepis tmelem (lepidlem) na predni okna, tak to bude uplne stacit 

ale prdlajs,zadni blatnik a bocni panel se napasuje k plechovemu lemu.to se pak provrta a prinejtuje,takze nyt drzi 3vrstvy.takhle se to provrta a pronytuje po celem lemu.pretahne kitem a zabrousi.zadne sroubovani misto nytu nepripada v uvahu,hlavu sroubu neschovas a kdyz ji tam nechas,tak to bude jako trakar z 19.stoleti.ostatne sroubovane panely bych mohl nafotit,vid Jardo.

jde to udelat zvlast, proste se to pak nytovat nebude, ale jen se to prisroubuje a prilepi tim tmelem
. Prahovky muzes potom zespodu k prahum prinytovat, tam to videt neni...