skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Libové starší Škodovky z ulice
-> Apple: tohle se právě v reálnym provozu jen tak nevidi.. spokojeně sem si jel z práce těšíc se na objed a najedou mě pleskla do očí.. no krásný pohled v tyto pochmurné dny..
-> krup 16.11.07 17:27:39: já dneska zmerčil podobně vymyzlený ero v kutný hoře, bohužel jel moc rychle, tak sem to nestačil blejsknout
-> Ad@m:

-> Pavel P.: když mám zrovna auto venku tak taky nikam nechodím pěšky 

-> Ad@m: a je zima, tak přeci nepujde pěšky

-> Pavel P.: tak i škodovkáři musí něco jíst 

no co zajel si pro rohlíky... viz první foto

-> Ad@m: to ono se to lechko řiká, ale byť jen donutit nektery lidi k popisu toho jejich zázraku je nemožny.. vyz. moje ID a móňova "RS" .. 

-> krup: tak jim musíš dát vědět o virtu 

-> Ad@m: pravda pravda, jenom kdybych nafotil ty krasavice co tady sou na dědině tak bys slušně pohnul s čislama v jednotlivejch kategoriích .. 

-> Tuner#2: všechny bohužel ne...
Viděl jsem spoustu krasavců ale na virtu jsem je hledal marně...

-> krup: Všechny Škodovky hledej na virtu 

-> Tuner#2: ja, právě sem mi zdálo, že sem ji už někde viděl ... 

jak sem ji zmerčil, tak sem tak prudce zajel ke kraji, že se až lekla baba co šla po chodniku, esi na ňu neskočim nebo co 

-> krup: Tak to je mazec, takhle zima na takových pěkných kolech... Jinak auto je tady:skoda-virt.cz/cz/.../1195
-kuba-110rs
Hehe, uplne stejnou ma deda :)
Kliky ven, takle barva i stejnej stav
Kliky ven, takle barva i stejnej stav

Alespoň loukotě zlatý by to chtělo
a pak ze nemuzu mit subaru za par korum

dobry Subarko :)
-> Matty110L:
hodil bych na to aspon origo alu škoda
hodil bych na to aspon origo alu škoda

-> Bobesh: Tak bez tý police by to nebylo Subaru
Ale jinak pěkné-)))

Ale jinak pěkné-)))
Nebejt vzadu ta polička na knihy a místo plastovejch poklic třeba originál plecháče stříknutý zlatou,takuž by se dalo.
tjo pěknéééé
-> Matty110L: takový malý Subaru 

nefotil sem to sice já,ale vypadá dobře...
Nemky 02.11.07 16:24:41 napsal: pekne udelany lr ale asi by nasralo kdyby mu ti někdo objel klíčem

-> Tom.t: to parkuje na Moldavskej nedaleko kruháča ako je tam tá zmrzlina že?-> Fabo: 

-> Honza M: Aha, no já sem viděl U, tak jsem mě hned napadlo ústí nad labem:)
Kloggie 02.11.07 10:12:03 napsal:
-> Honza M: Teď sem si všim, to tvoje a moje erko jsou z ústeckýho kraje, tam je vysoká koncentrace erek:))
To moje je ale z okresu Usti nad Orlici. Konkrétně Lanškroun
-> Honza M: Teď sem si všim, to tvoje a moje erko jsou z ústeckýho kraje, tam je vysoká koncentrace erek:))
To moje je ale z okresu Usti nad Orlici. Konkrétně Lanškroun
mě se to ličo taky libi :O)............
a LR taky pekny....jinak me taky auto stoji pred barakem...ve dne v noci....
a LR taky pekny....jinak me taky auto stoji pred barakem...ve dne v noci....

Kamos bydli kousek od nej, prej to vlastni naky starsi pan a presne jak pise Nwkt, vozi stim vozejk a bere to jako spotrebaka, ale proc ne stara se o ni dobre, interier cistej koukal sem ze dal dopredu novy kritky pridavnych svetel hella atd..
-> Rasta 02.11.07 15:26:08: to auto znam respektive jeho původního majitele
-> Matty110L: -> Syny: no ale zase podle toho jaká je možnost parkování,já bych to tam dal jen v případě nouze

-> MATTESS: taky se mi moc nezamlouvá
-> Fifa: ten zadní lem je hroznej

S timto jezdi borec za sousedkou.Jezdi s tim nepretrzite, podle toho taky auto vypada. Zima na nem nechava stopy..
-> 125l: Ja myslim ze majitel to bere jako normalniho spotrebaka, jen to ma v barvach LR

-> 125l: no to souhlasím...taky bych si netrouf..třeba zas na druhou stranu je to uato tak profláklí po okolí,že se majitel doví o každém pohybu kolem něj...
Zamítnuté přispívání mají:
- Ceskejparan10 - zrušená registrace (udělil Nwkt), důvod:
- kubasim (udělil Nwkt), důvod:
- lokaj (udělil Syny), důvod: ...a neda si pokoj
- šrek (udělil Nwkt), důvod: spamování