-> Hurdis 27.10.09 14:25:41:

jel sem projet čerstvě seřízené ventily a při 130 rána jak piča že kurva co to bylo a pak sem slyšel už jen CINK....CINK....CINK a v zrcátku viděl klíč jak skáče 5M do vzduchu a odskákal do pole

)
omluvil sem se mu a daly kapotu zpet na auto ale to uz sem ji prisrouboval

Asi ne, co?

Asi ne, co?
), když jsem jel třeba 20 metrů za nim, najednou vidim jak se dveře odtrhly a letí na mě, krásně rotujíc jako bumerang. Hned jsem šel tvrdě na brzdy a namáčknul se co nejvíc ke středové čáře, na jejíž druhé straně funěly do kopce kamiony. Naštěstí mě taky uhnuli ke kraji, takže místa tam bylo překvapivě dost. Já jsem zbrzdil, dveře odporem vzduchu taky, takže se mi neroztřískaly o přední okno ale o silnici/krajnici kus přede mnou. Já jsem pak jen přejel okraj trosek, trochu to zabouchalo o přední čelo a pravý práh asi. Blb se Seatem konečně zbrzdil, asi už nepotřeboval najednou chvátat... Pod kopcem, kde se silnice dost rozšiřuje, zastavil a běžel zpátky do kopce zkopat trosky dveří do pangejtu. Já zastavil o kousek pod nim, chvilku se ve mě střídal vztek s leknutím, vylez jsem, okouknul škody na autě (nulové), ještě chvíli vydejchával to leknutí a jel radši domů, abych na něj nemusel být ošklivej.

uprimnou soustrast

........Cest jeho pamiatke

Jinak mě zaujala tahle věta: "Za Libákovicemi zloděj sjel ze silnice a začala terénní vložka." 

poklzal som sa na nasej spotrebovej 105L emko 
chuju zlaknuty nevedel co robim ...
keby som dal nohu z brzdy tak zacnu kolesa zase zaberat a dostanem sa z toho ale nie ja dupem este viac na brzdu ,a chcem aby to zastalo ... PAKO

hodně zvláštní

bol som rozklepany amimo zaroven z toho ze som spravil jedny a potom druhe hodiny ...
nastastie som len si potancoval ako to niekto nazval ... "zapisal auto do tanecneho kruzku" 

..a to kde driftoval ?? v lese,?...jak citam s fotos...
..Vojťas 16.10.09 13:03:47 napsal:
presne..