skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co na to říkáte.namaluju vaše auto.
-> Nwkt: hih, měli jsme 4hodinovku, takže byl čas i psát i kreslit :-))...někdy i spát
-> kachník: Velice šikovná 

-> Eidy: Jo no decetně prodloužit. Já to nakreslím a pak se mi to nechce předělávat.
E: zkoušel jsem si to rozšířit v malování ale nezdá mi to hezčí.
E: zkoušel jsem si to rozšířit v malování ale nezdá mi to hezčí.
-> Lukaso358: Chtělo by to natáhnout papír do šířky, ale jinak pěkný.
Cca hoďka "práce" a podle ruky bez použité čtvercové sítě (obkreslování pomocí čtverečků na čtvrtce a fotce). Měl to být Rapid upravený německou firmou Gunsch ovšem bez toho hroznýho křídla na střeše a drobně jsem si upravil nárazník
.

-> 1560: a neni to buřt?
Prosím vás, dávejte sem jen nějaký kvalitní věci (a pokud možno kreslený ručně)... Tady ta stránka by si zasloužila celá promazat...
-> afro100: Aha tak to potom jo no. To jsem nevěděl. No tak pocvičím a třeba někdy to zkusím zakulatit.
-> Marťan136LS: ved hej
-> Marťan136LS: no ved to je to iste, akurat v slovenskom sa to inak vola ...
-> castrol: Jo to jo. Já měl na mysli, že to kreslím v tom základním co je ve STARTu v nabídce příslušenství.
-> Marťan136LS: ved to je malovenie 

-> castrol: Toš to jo. Já kreslím jen v malování. O tom programu (skicar) jsem ještě neslyšel.
-> Marťan136LS: skicar
-> castrol: Hezké, v čem je to kreslené?
-> Fén: tak to si vystihol spravne 

-> castrol: Fáčko je i v reálu celé divné.
-> castrol: Kola můžu rozšířit, to není problém. Fávo jsem obkresloval tak, že jsem měl před sebou model od Abrexu. Co je na něm teda divného? Ať to kdyžtak můžu překreslit.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ta část s blinkrem?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Ta část s blinkrem?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : to favo je cele take divne
-> castrol: A Favorit zase široký světla. 

-> Marťan136LS: felda ma niejake uzke kolesa
-> Shader: Zase zítra
dnes už se mi nechce.

-> Marťan136LS: Hoď sem ještě nějaké výtvory tvoje...
-> Bucin: nemam a ani kreslit uz nebudem ...
-> afro100: Jj už vím no. Já předlohu neměl, jen tak z hlavy jsem to kreslil. A tak mě zajímalo co na to ostatní no.
-> afro100 25.01.11 16:31:55: To vypadá velmi dobře nemáš tam 4okou verzi se světlejším lakem ? to by pak vypadala jak moje 

-> škodec: Jjn ještě to bude mít nějakou evoluci. Možná za pár let. A nebo se na to vykašlu. Já to kreslil bez předlohy, jen tak z hlavy.
-> Marťan136LS: v podstate na akomkolvek obrazku nie su tiene, ale rozne odtiene tej istej farby, takze si tam vo farbach nacvakas aj z 12 cervenych/ciernych odtienov (co zrovna potrebujes) farieb a len potom z toho malujes ciarami ...
-> Marťan136LS: nejake zigul dodavky 

-> afro100: 

-> afro100: A toš to potom jo. To vypadá velice dobře. Ty stíny jsi udělal jak?
-> Shader 25.01.11 18:28:45: vyzera to ako prototypy z BAZu :D
-> Marťan136LS: no ved ja som to tiez kreslil v malovani, inak by som to nepisal ...
Balatonka, R.I.P. ...
Balatonka, R.I.P. ...
-> Marťan136LS: To jsou nějake žigulíky či lady nebo co?

-> afro100: To bylo ale v malování 

-> afro100: a kedy nakreslis mne felu ??
-> afro100: len sranda
masakralny nakres je to 

-> MOLSO: ticho tam vzadu
-> afro100: ani ty si to netrafil .... ja mam foto z predoboku

-> Marťan136LS: este trenuj chlapce :P
Nevím, jestli to patří zrovna sem, snad se páni moderátoři nebudou zlobit. Tak jsem se taky pokoušel o kresbu. Mám i jiné pohledy. Je to kresleno v malování. Mělo to svůj vývoj (asi 6let). Je to akorát předělané z BMP do JPG.
-> Josifek: Jo taky jsem to tak dělal a díky tomu se mi povedlo jednou erko bohužel to nemám vyfocený ani scan. Ale také večně gumuju - bohužel už sem z papíru přešel na čtvrtky a ty se "drolí" bohužel jsem zvyklej u toho být nalepený a nekoukám na to z dálky proto to takhle dopadá, tedy kola jsem si všimnul až když jsem vše vystínoval atd.
ale jsem rád že alespoň takhle mám z toho radost. 
E: kola je to poslední co dělám.
jinak nepoužívám ty čtvercové sítě mám čistě od ruky - od ruky netrefim ůhel atd...

E: kola je to poslední co dělám.
jinak nepoužívám ty čtvercové sítě mám čistě od ruky - od ruky netrefim ůhel atd...
-> Lukaso358: Ono ja ked si kreslim tak najprv vsetky tvary karoserie a kolies "nahrubo" a az ked vidim ze to sedi zacnem robit detaily...
škodec 26.09.10 15:28:48 napsal:
→ Joki: ako amater da sa ale nieje to nahodou NOS(na okno
system) cize obtiahnute podla skutocnej foto.?!
Je to na tvrdém papíře. Je to kreslené podle té fotky, ale samozřejmě papír byl mimo fotku. Obkreslené to není
→ Joki: ako amater da sa ale nieje to nahodou NOS(na okno
system) cize obtiahnute podla skutocnej foto.?!
Je to na tvrdém papíře. Je to kreslené podle té fotky, ale samozřejmě papír byl mimo fotku. Obkreslené to není

castrol 08.12.10 18:03:43 napsal:
→ afro100: len detailistipresne
→ afro100: len detailistipresne

-> Josifek: Já vim, vždicky něco nakreslim a pak se mi to nechce opravovat zatim moje asi nej práce.
tohohle rapida sem dělal cca před týdnem moje 1. kresba co sem "vybarvil".
berte to že to mám pro sebe nikolivě na výstavu :). Sem amatér.
tohohle rapida sem dělal cca před týdnem moje 1. kresba co sem "vybarvil".
berte to že to mám pro sebe nikolivě na výstavu :). Sem amatér.