Přesunuto z tématu Mb na Novem Zealandu... -> Vojta:
A to, co stojí vedle MBčka pod křídlem nějakýho airplanu, to je taky škodovka, ne? S tou SPZ BRW 388. Nějaká 1201 možná - nemáš fotku?
01:08:16 21.12.2012
Bukaj
Přesunuto z tématu Mb na Novem Zealandu... -> Vojta 21.12.12 01:04:09:
A koukám i exportní označení Škoda Sabre - ten štítek by se mi hodil do sbírky, tak až tam půjdeš příště...
Přesunuto z tématu Mb na Novem Zealandu...
Ten blinkr je příšernej, ale ta modrá metla tomu docela sekne
Nojo, muzeum hraček - to tam mají ty správné exponáty
Přesunuto z tématu Mb na Novem Zealandu...
Zdarec, jelikoz se ted pohybuju na druhem konci sveta dlouhodobeji, zasel jsem si v ramci vyletu do jednoho muzea "toy and transport museum" a co tam nevidim. Prikladam obrazek. Je to jedina skodovka co jsem tu videl (nepocitam nove superby a octavky, kterych tu je taky par.)
Bohužel ne..GLi potřebuje ještě opravit 14 let starý výfuk a pár drobností. Jeli jsme tam Lagunou I.gen. 3.0 V6 a něco se tam pokazilo. mechanik špatně odhalil závadu ve Slovinsku takže sme jeli celej den vlakem dom a v 04:00h ráno zpět Citrónem C4 a zase zpět dom.. Čili za 72 hodin jsme 2x otočili jižní Slovinsko (cca 50km od Hranic s Itálií a Chorvatskem),udělali si ještě výšlap na nějakou horu ve Slovinsku, najeli +/-3000 km a zadlužili se trošku..Každopádně bych velice rád s GLi někam vyrazil. Je to zatím jediné auto v (skoro)prvotřídním stavu.
19:53:08 11.09.2012
Jarda - zrušená registrace
-> lokaj: byl jsi s Gli? nechces jet pristi rok taky do Turecka?
13:46:57 10.09.2012
Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> Tomaso435 18.02.12 16:55:31: Taková Lada.
13:38:38 10.09.2012
lokaj
Na dálnici z Ljubljaně směrem na jih do Chorvatska, v okolí města Postojna v dopravní zácpě, nás předjížděl starší manželský pár v nádherném Favoritu GLX. Byl jak nový. Čím to je? Že by tím, že se tam v horách a asi i v celém Slovinsku nesolí?