. Dodnes ľutujem, že som si nechal újsť osemnástku F40 od Kyosha 
Inak mám 2 svoje vitríny a 3 tie z Lidlu - na 1:43 sú ideálne, až teda na nákladné autá - tých sa tam moc nezmestí.

. Dodnes ľutujem, že som si nechal újsť osemnástku F40 od Kyosha 

) s priemernou cenou podľa evidencie 12E/ks... mám veľa modelov vo výhľade, ktoré by som si ešte chcel kúpiť... ale nie som ochotný ísť nad nejakú cenovú hranicu... vitrínku mám vlastnej výroby (len sklo) pojme cca do 200 modelov, záleží na veľkosti... ak bude treba urobím si ďalšiu, akurát neviem kde ju dám, tak aby manželka nenamietala a syn ju nerozbil 

. Tak isto by som chcel aj Octaviu WRC a aj 130 RS od FOXu, no to sa uvidí až ako budú vyzerať naživo, no Kahleho mám už v 1:43 a 1:18 by som chcel radšej továrnu.

. Len u mňa je už
Ani mi nemluv - mám 4 Bertby vitríny od Ikea, teď se mi bohužel nepodařilo koupit další 4, ženská už je prodala, ale modely jsou tam "nahečmané" a některé jsou stejně venku :-/

. Len u mňa je už problém s miestom - už to nemám kam dávať, inak by ich bolo o dosť viac, ale takto si musím poriadne rozmyslieť ktorý model kúpiť a ktorý oželiem 

Jj, ruská Avia je daleko autentičtější, to máš pravdu. Jen si mohli ušetřit ten nápis "školní obědy" 

Já jsem našel nejlevnější na eBay za cca 300,- s poštou...