njn, prostě já za to klidně dám těch 259 Kč,(holt to poštovný,v tom nějak rozpustit musej)ať to mám i s kuframa a tim příslušenstvím,verze Premium, nestojí mi za to to nahánět v trafice, proč taky,celý dva roky mi to pošťák v centru Prahy doručuje bez naprostýho probllému...to že to je v trafice levnější,tak ať,jednak tam hrozí,že si nevybereš,bude to poškozený,nebo vyprodaný,dále,jestli ti stojí za to ušetřit dvacku na tom,že si proto budeš v pravidelných intervalech chodit,třeba v pauze na oběd,nebo kvuli tomu vstávat o půlhodiny dřív a stepovat před trafikou než ji otevře,prosím,když to někdo tak chce řešit :-). Já to řeším z pohodlí domova,online platbou,je to z automatizovaný,neřeším nic složenkama ani převodama na účet,kde mohu zapomenout a pak vzniknou ty nespárovaný platby a pod :-),asi jsem divnej jedinec,ale mě u Dea vše funguje zatim,bez problémů,vše i reklamace a pod...kontakt po emailu,vše do 3 tří dnů vykomunikováno a případně do měsíce vyřešeno, nový díly a pod, asi na to mám kliku...Uvidíme,co teď Octávie.