skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek
prohledat
13851 příspěvků (zobrazeno 6951 až 7000) od 23.10.2006 do 19.01.2025, založil/a Martin2705
neni to přesně stejný typ nástavby ,ale co oranžovej nárazník i lišty :-)
Přední nárazník je na hodně fotkách šedý, černý, bílý, pruhovaný, ale oranžový moc ne.
-> doking: Tak třeba tady ty pruhy jsou, i vzadu.
-> roberto950: ano chyběj,ale taky budou,no neni to 100pro hotový,ale už mě to nebavilo,detaily dotáhnu někdy příště.
páni, chcem vás poprosiť, potreboval by som vedieť (vidieť) zadnú (poslenú) stranu "dátového listu" modelu od atlasu - Garant 30K - autobus. Akej farby je tam autobus? Na zadnej strane? Na prednej je zelený... Ďakujem
-> doking 31.08.13 21:52:44: pekný trambi, ale tie hliníkové lišty by som zvýraznil + ešte ti chýbajú stierače![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
![4](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> doking 31.08.13 21:52:44: pekný trambi, ale tie hliníkové lišty by som zvýraznil + ešte ti chýbajú stierače
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : nejsou to oranžové diody,ale majáky od Mac, já právě mám rád zase tu jednoduchost a jednobarevnost,nepředpokl
ádám,že by stupačky měli jinou barvu než celá popelářská nástavba,byly max ošoupaný na plech, nevím jestli lišty (nedaří se mi udělat krásnou linku),ale kliky a panty,to někdy dodělám. a taky víčko na nádrži, červenobílý pruhy,jedině obtisk,barvičkama mi to nejde tak dokonale. A navíc,když se cokoliv lakovalo,tak se na to většinou kašlalo a bralo se všechno jednou barvou,panty,lišty atd, nebo se snad pletu?
-> mischicka: Teď si vzpomínám,že nějaká oplenová souprava tu už někde je ve vlákně, už jsem to řešil.
-> mischicka: Teď si vzpomínám,že nějaká oplenová souprava tu už někde je ve vlákně, už jsem to řešil.
-> doking 31.08.13 21:52:17: Ach, zase ty červené diody? :) Pěkný, ale vytknul bych ti, že je tam moc oranžový. Třeba chrom lišty kolem blatníků, stupačky nebo jiné díly nabarvit na šedo aby jsi to trochu oživil a rozbil tu oranžovou jednotvárnost. A taky třeba červenobílé pruhy na rozích předního nárazníku by jsi mohl udělat. Takhle to je takový, nevím jak to říct... smutný. :)
A dneska proběhl první pokus o facelift masky Scanie... mě se to líbí, takže to použiju i na některé další.
Tento týden přišlo něco do sbírky... Až na nějaké obtisky (nebo co to je, SPZky z té Avie se odlamují a olupují) navíc jsou bez zásahu pana kutila. Ale ta loga Vitany tam asi nechám, docela se mi tam líbí.
Tak a tady je můj počin se stavebnicí od Mac. Na to,že jsem dělal s resinem po druhý v životě,tak si myslím,že se mi to povedlo. Jen jsem upustil od svého původního plánu,přebudovat kabinu,jen na dvou světlovou, pozdější,páč jsem nechtěl kupovat samostatně třetí kabinu :-D
-> mischicka: I když to není úplně to co chci,i tak bych tě poprosil, pošli mi ta fota na email prosím. A také jsem se tě na něco ptal emailem přes tvé stránky o modelech :-). Teda vlastně je,aspoň vím,že existuje(val) tahač s krátkou kabinou :-)
-> doking: Ale na aukru to v pohodě prodáš tak jako tak. :)
-> mischicka 31.08.13 20:55:19: A pak jeden s oplenem na dřevo.
-> doking 31.08.13 20:20:47: Tak jeden jsem přece našel - za krátkou kabinou je hydraulická ruka a tahá valníkový návěs.
Přestavěno v JZD Luštěnice.
Přestavěno v JZD Luštěnice.
-> doking 31.08.13 20:20:47: Já si myslím, že ne - prošel jsem fotky, co mám v PC a koukám i do knihy, ale nic jsem zatím nenašel.
Existovala někdy v historii takováto souprava s krátkou kabinou?
-> conwoy69: tim neříkám že to musí bejt pravidlo ale z pár postřehů mi to tak vyznělo
-> myschaak AZNP K.Hora: Jo, máš asi pravdu. Uvidíme až budu mít více fotek.
-> miroussm: V posledním díle všechny.
-> Luky: Mě k tomu nesedí hlavně ten maják.
O stovce v barvách VB už jsme se tady bavili a pokud vím, tak nikdy nikdo žádnou neviděl.
-> Luky: Mě k tomu nesedí hlavně ten maják.
O stovce v barvách VB už jsme se tady bavili a pokud vím, tak nikdy nikdo žádnou neviděl.
-> myschaak AZNP K.Hora: V sanitce byla nějaká troska s vellkým majákem? To jsem asi ani nevšiml, nějak jsem viděl jen ty malé majáky a líbily se mi na nich více.
-> conwoy69: no a právě když se podíváš do Vozidel VB.....tak je tam od 09:33:16
29.08.2013
Burák
fotka kde je první model trosky vlevo a na ní je malej maják,až ty novější měly velkej maják....viz seriál sanitka atd.....pokud má ta troska ještě kulatý nárazníky tak bych dobově viděl ten malej maják jako vhodnější,až trosky s hranatejma nárazníkama třeba v Sanitce měli velkej maják)
29.08.2013
Burák
fotka kde je první model trosky vlevo a na ní je malej maják,až ty novější měly velkej maják....viz seriál sanitka atd.....pokud má ta troska ještě kulatý nárazníky tak bych dobově viděl ten malej maják jako vhodnější,až trosky s hranatejma nárazníkama třeba v Sanitce měli velkej maják)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 29.08.13 16:48:56: pochybuju že 120S ministerstva vnitra by byla v hlídkových barvách, byly to spíše předchůdci dnešních Prassatů
A ty 14" s poklicemi k tomu taky moc nosedí
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
-> conwoy69 30.08.13 08:45:21: Tak tak, to jen nezapadá do té plejády různých nedotažených úprav - dají se pochopit chyby v nesprávných nápisech, majácích, apod., ale proč by někdo jen tak z plezíru stavěl 120 VB, kdyby k tomu neměl podklady?
-> myschaak AZNP K.Hora 29.08.13 16:41:33: Ten maják je na ní dobře. Š 1203 byla v roce 1970 nové auto a pochybuji, že by na ní někdo montoval starý vysloužilý maják. Jednu nekvalitní fotku dám do Vozidel VB...
-> mischicka: Tady bych byl opatrný. je totiž možné, že naopak tohle je jediná "stovka", která jezdila v barvách. Fotky zatím nejsou, jen záznamy, že Veřejná bezpečnost objednala, nabo dostala tolik a tolik ks aut Š 100, 110, 120. Záznamy však už nehovoří o tom, jest-li v civilních barvách nebo je někdo přestříkal do hlídkových barev. Já o tom pochybuji a je fakt, že neznám pamětníka od policie, který by to alespoň zahlédl.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 29.08.13 16:48:56: Koukal jsem na ní asi před týdnem a docela by mne zajímalo, proč někdo staví něco takového, myslíš, že to je opravdu pouhé sci fi?
-> myschaak AZNP K.Hora: Taky si myslí, že s tím malým kulatým jako byl na embéčkách by to vypadalo mnohem líp.
Ovšem tohle už je opravdu volké sci-fi...
www.vjm.cz/skoda-120s-143 -verejna-bezpecnost-cssr-1 972-p-754.html
Ovšem tohle už je opravdu volké sci-fi...
![8](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/8.gif)
www.vjm.cz/skoda-120s-143 -verejna-bezpecnost-cssr-1 972-p-754.html
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jen ten maják velkej by byl možná až moc nadčasovej,menší by seděl líp ale možný to asi je
-> conwoy69: Tak to jsem na to teda zvědav. Byly tam i jiné fotky než jen policejní a jaké typy aut?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Shodou okolností jsem byl přizván jako poradce k vytřídění modelů policejních aut do policejního muzea. Při prohlížení jedné databáze fotek, tam tahle š 1203 byla. Mě šlo hlavně o ten nápis vpředu. Až budu mít souhlas se zveřejněním, rád jí dám na web.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Povedal by som že áno, iba tie chromované nárazníky možno neboli, tie sa montovali iba na mikrobusy deluxe a pohrebáky.
Povedal by som že áno, iba tie chromované nárazníky možno neboli, tie sa montovali iba na mikrobusy deluxe a pohrebáky.
-> conwoy69: Jaké fotky?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Je. Dnes jsem se přesvědčil, že je naprosto přesná, podle fotky.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Jak vidis tak je ....
-> roberto950 27.08.13 10:25:27: Na to jsem přišel až na závěr při sestavení podvozku a kastle. Naštěstí oprava je jednoduchá.
-> roberto950: Dobrý postřeh! ![40](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/40.gif)
![40](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/40.gif)
-> conwoy69: čo to má za motor? podľa umiestnenia výfuku nejaký tunovaný nie? ![1](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
![1](http://img.skoda-virt.cz/x-smajlici/1.gif)
Takhle tedy dopadla moje variace na téma Škoda 110. S tím foťákem se pokusím něco udělat.
-> mischicka: aspon nemaj podvozek v laku....
-> mischicka: To já jsem měl v plánu od té doby, co jsem poprvé viděl že začali dělat model... žel jsem ještě žádný nekoupil. Ale třeba na to někdy dojde a pokud už nějakou V3S koupím, bude to modrý valník. ![4](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/4.gif)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 26.08.13 21:04:41: Vypadají divně...a parohy, ty mám v plánu JÁ!
-> mischicka: Děkuju nechci. Raději modrej valník v limitované edici s parohama. :)
Zamítnuté přispívání mají:
- aDAm (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: stále mimo téma