-> Tony Outland: Ale přesto má Lubík pravdu. Na 742 začíná svinstvo vzlínat od prahů po celé délce, kolem zadního nárazníku a předních dveří ještě klínovitě. Na zbytek už většinou přistávají náhodné hrudky velikosti slepičince.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : asi půlku nabídky, byl jsem zvyklé si je kupovat podle nabídky hračkách, právě u nas je ani ty velký řetězce nemají, jen občas se ve skladů najde zapomenutej...
-> Mr._Nosferatu: A jakej konkrétní model scháníš? Běžně mají MS hlavně v těch velkých hračkářstvích jako Pompo, Bambule, ... Já mám přímo ve městě obchod modelarina.cz (poštovné uvádějí od 50Kč), kde mají ceny zpravidla lepší než na stránkách výrobce (vista.cz).
Dnes som si zadovážil toto. Už som po nich dlho pokukoval. 44. je ešte v balení "MF", 49 je už v krabičke FoxToys, naspodu má aj napísané, že s dovolením Škoda Auto...atď. Sú veľmi pekné, zopár drobností sa však nájde, hlavne na 49. musím dolepiť niečo a opraviť kolieska.
Ešte nemám Multikáru od atlasu, ale na konte už mám písaný ďalší model, je to Autobuzul tv 12...no...to sa až tak neteším. Hlavne preto, lebo posielajú aj Liaz MTS! Tak si pozrite kontá na atlase, čo vám príde, držím palce, nech je to Mates.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jelikoz u nas v hračkárnách ani v modelářském obchodě nevedou, prej se neprodávají... dají se sehnat, a.ejedineprez net, a to se mi moc nevyplatí, kdyz chci jen jeden ...
-> Mr._Nosferatu: Proč je problém sehnat Monti Sytem? Pokud vím, tak jsou dostupné všechny modely kromě těch, u kterých se ukončila výroba (např. BP LIAZ).
-> mischicka: já bych se z aukra bál, vůbec přes net, mě stačilo kdyz jsem vybíral v3s a nakonec jsem si val tu co měla jen špatně otištěný pneu... hold jde abrex s kvalitou do ... se ani nedivím, že maj vsude jen ty starsi modely, ani jeden facelit model... to samy je proble m sehnat monty systém ...
Flasch1994 19.12.12 23:51:22 napsal: → dna69 – „zde je místo pro Vaši reklamu“ :) : Vyzvěděl sem že kromě tenhle novinek maj v plánu Pickup v policejní verzi, potom Pick-up (Favorit) a možná Forman, ale ten jistej neni.Policejní pickup :-)
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 19.12.12 22:11:34 napsal: → mischicka: Tak v týhle barvě jsem snad OII ještě neviděl. S tou teď jezdí hlavně Rapidy/Toleda.Regulerní, neupravovaná Octa.
Nevím, jestli je to stejný odstín jako na Rapidech, ale podobný jistě je.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Vyzvěděl sem že kromě tenhle novinek maj v plánu Pickup v policejní verzi, potom Pick-up (Favorit) a možná Forman, ale ten jistej neni.
Tuto fotku jsem původně chtěl vymazat, aby to nevypadalo jako reklama, ale hned se lépe modelaří, když máte za zády sud. Méně se třesou ruce. Jsem zvědav jaká autíčka vám přinese Ježíšek.
conwoy69 18.12.12 10:31:01 napsal: Avie jsou na přání kolegů, každý jakou chtěl. Autobus však bude jen jeden a tři skříně. Rozdíl snad bude jen v SPZ a detailech. Už se docela těším na dvě Avie SDH, to bude trochu změna.SDH myslíš DA12?
Avie jsou na přání kolegů, každý jakou chtěl. Autobus však bude jen jeden a tři skříně. Rozdíl snad bude jen v SPZ a detailech. Už se docela těším na dvě Avie SDH, to bude trochu změna.
Poslední přírůstek na mém stole. Phanomen Granit upravený přes výkend z Atlasu. Stavba Avií vesele pokračuje a vteřinové lepidlo musím koupit v kýblu. Většina mých modelů je na zakázku a já vlastně sbírám a stavím letadla. Málem jsem na to poslední dobou zapoměl.