Problem s favoritem

prohledat
9 příspěvků (zobrazeno 1 až 9) od 09.12.2005 do 10.12.2005, založil/a Ondřej
řadit dle data
09:04:03
10.12.2005
Ondřej
-> snoopy: Bylo to opravdu baterkou, ja psal U-Geen, dal jsem tam baterku z Octavky a jede jak drak. Ted jeste najit a premerit to relatko ;)
19:49:26
09.12.2005
ace ventura
-> Ondřej: též se přikládám k názoru o špatný baterce, zkontroluj ukostření motoru nebo lépe natáhni další žílu od - baterky na šroub převodovky, kámošovi to hodně pomohlo (startér točil jak šnek)
18:47:14
09.12.2005
snoopy
-> Ondřej: Podle mne to bude delat relatko,tim ze nesepne tak jak by melo tak spravne nedobiji a nerozsviti se ani kontrolka.Ja bych jako prvni kouknul na relatko,premneril baterku kolik ma a altik jestli dobiji tak jak by mel.Kdyz nebude problem tady tak bych se podival na ten starter.Snad ti to pomuze.
18:44:52
09.12.2005
U-Geen
je to baterkou, Ondra mi volal (je to kolega z prace). Takze mu ji neco vybiji... akorat co :-)
18:29:40
09.12.2005
Mr.Din
já si taky myslim , že to může bejt baterkou, tohle my taky dělalo , když byla vybitá ,ako že já jí neměl kde roztlačit, skus jí nabít.4
18:01:36
09.12.2005
Nwkt
-> Mišell: Mě taky
16:57:08
09.12.2005
Mišell
-> Ondřej: Mě to třeba cvakalo,když jsem měl naprosto vymlácenou baterku...
11:02:09
09.12.2005
Gryzly
Hele vidíš to logo v levém horním rohu? připadne ti jako favorit? 3
jestli to svakne v tom momentu když otočíš klíčkem aby to startovalo, tak je to jasný problém ve strartéru. jedna varianta je že jsou špinavý kontakty v tom malém válečku co je navchu startéru, mužeš udělat test, sežeň si pomocníka posaď ho do auta a at ti začne startovat, jak to cvakne tak vem kladívko a klepni to toho válečku z vrchu na tu kovovou část, ne na ten bakelit. jestli se to rozběhne tak je jasná chyba v tomhle tom. ale myslím že na těchle startérech už to plastový víčko nejde odpájet, takže jedině koupit celej spínač za asi 500Kč novej. nebo je problém v motoru startéru, bud uvolněný vinutí na komutátoru, nebo opotřebovaný uhlíky, nebo něco tak.
09:47:19
09.12.2005
Ondřej
Ahoj, jsem uplnej zacatecnik, takze to mozna popisu jak uplnej tatar, ale stejne ;) Koupil jsem favorita a posledni dobou dela obcas to, ze nejde nastartovat, svetla sviti, radio hraje, vetraky foukaji, ale proste starter motorem neotoci. Pokud auto roztahnu nebo roztlacim z kopce, tak to v pohode nastartuje a tak 5 dni je to ok, startuje na prvni pokud i po studeny noci. A pak najednou zase to same, otocim, poskoci rucicka otackomeru asi tak na 4000 a hned zpet a jenom cvakne neco v motoru...neporadi nekdo ? 8
Extreme Tyres