skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> su.tech – nezodpovědný hajzlík: červnou plechovou jsem našel před časem, z roku 75, což byl rok výroby naší š100
-> MATTESS 28.03.17 22:06:52: Krásná - sám jsem dlouho sháněl, ale obal bych chtěl ještě sehnat o trošku lepší A1 jsem zatím nepotkal. Spíš bohužel plechovku červenou v A1 stavu, ale tuhle plastovku zatím bohužel. Krásný doplněk. 

Trošku přebírám krámy v garáži. A co jsem to nenašel - lékárnička z roku 1988, tedy jako moje auto. Očistit krabičku, vnitřek je netknutý
Dnes som natrafil na moje vysnívané krídlo
na bazoši...
auto.bazos.sk/inzerat/... /nd-na-skodu-1001051201251 30.php
...ale na tel.čísle mi pán povedal že nič také nemá a po kliknutí na ostatné jeho inzeráty mi bolo potvrdené cez mail že sa niekde stala chyba.
Ako sa môže stať že inzerát je zaradený k inému užívatelovy?Stačí si popliesť tel číslo?

auto.bazos.sk/inzerat/... /nd-na-skodu-1001051201251 30.php
...ale na tel.čísle mi pán povedal že nič také nemá a po kliknutí na ostatné jeho inzeráty mi bolo potvrdené cez mail že sa niekde stala chyba.

-> Zeke-ten šestý: takto vacsinu funguju poliaci 

-> Tuner#2: Chápu, fotka s mym souhlasem předána, jak jsem psal

-> Zeke-ten šestý 23.02.17 18:00:52: Aha, mě právě na FB utkvělo v paměti, že si tam dali logo, tak jsem myslel, že to je jejich fotka a hle, najednou tu vidím tu samou od Tebe bez loga. 

-> Tuner#2: pro nikoho nedělám, o fotku měl zájem tak jsem mu ji poslal ;)
Tohle jsem dneska našel jet po silnici
Slušnej blázen, kurty taky nikde

Slušnej blázen, kurty taky nikde

-> steyr: Viděl bych to, že vlevo otáčky a vpravo úhel předstihu (s možností přepnutí na nízko a vysoko otáčkové motory) :-)
-> Zeke-ten šestý: coto?
-> Kocvin: to červene pole začíná nejak brzo 

-> Kocvin: Já ho mám v autě

-> Kocvin: Taky vidim prvně

-> Bukaj: možná něco od tajemného ctitele pro tu plavovlásku, co se tam pořád vrtá v nějakých starých škodovkách... 

Včera večer jsem na zemi u dveří auta zakopl o tento plechový výpalek:
- podezírám kamaráda, ale auto stálo asi 25 Km od mého bydliště (u jiného kamaráda) a že by se tam kamarád stavoval a nedal vědět, mi přijde divné, takže je možné, že je to dar od neznámého...

- podezírám kamaráda, ale auto stálo asi 25 Km od mého bydliště (u jiného kamaráda) a že by se tam kamarád stavoval a nedal vědět, mi přijde divné, takže je možné, že je to dar od neznámého...
Ani ne tak našel, jako zjistil, jak to soudruzi ze Švédska maj pěkně vymyšlený a spočítaný...
Ano. Opravdu to jde zavřít... :-D
Ano. Opravdu to jde zavřít... :-D
Od kámoša, našel po úklidu skříně. Originální balení. Cena 12,50 Kčs
-> Milan 136: 

-> Zeke-ten šestý: Což to mě když upadnul tlumič vejfuku a hodil sem ho do kufru, tak sem měl taky všechno podobně
"oblitý" jak z toho vytekla ta rezavá voda :D ale docela jsem se pobavil
"oblitý" jak z toho vytekla ta rezavá voda :D ale docela jsem se pobavil
-> Luky: nikdy sem tu rezervu nepoužil

-> Luky:

-> Zeke-ten šestý: neucházelo to pak?
-> Strycek Marty: měl sem v autě něco podobnyho, holt někudy teklo do kufru a voda zustavala v rezervě :D vyřešila to díra vrtačkou :D
-> castrol: Ale je na Felicii :D
-> Strycek Marty: ale tam je raf z facka cize to sa nepocita 

Slyšel sem, že Felicie hrozně hnijou, ale že by u nich rezla i guma :D
-> Bukaj 16.01.17 23:58:05: právě že kousek odsud má naše firma výkrm a ted se mměl rozjet další
další kousek je soukromej velkovýkrm 

-> Bukaj: ne, je to osklivy, v realu jeste vic nez na fotce
-> Syny: Na videu ano, ale reagoval jsem na fotku...

-> Bukaj: Vzdyt je na tom videu videt, ze tam jsou svetla pro corner a zrejme tedy i mlhovky...
-> rsvancara 17.01.17 06:57:15: Hm, v první chvíli jsem myslel, že má vylomený kus nárazníku, ale na druhý pohled to bylo nějaké pravidelné - takže světla, nebo kamery, hm, hm. Ale hezky to nevypadá - zvláště na bílém autě...
-> rsvancara 17.01.17 06:55:45: Připomněl jsi mi, jak Evropa podobným způsobem přišla během dvacátého století o jednu z významných lesnických dřevin - jilm. Houbová choroba (mimochodem dovlečená lidmi z Asie do Holandska) začala decimovat porosty jilmů v celé Evropě, čímž jilm přestal být hospodářsky zajímavý a co nezvládla houba, dokončil člověk v rámci prevence. Takže potkat dnes v lese vzrostlý jilm je malý zázrak. Dnes už "se ví", že preventivní kácení pro zabránění šíření choroby byl nesmysl a jen se tím ochudil genofond jilmů a prodloužila se doba vzniku rezistentních kultur...
...nicméně se to lidé snažili zachránit a nějaké rezistentní exempláře ve zbytcích populace našli a začali množit...
...a dnes překvapivě nejvíce jilmů najdeme - hádejte kde - no v Holandsku
...nicméně se to lidé snažili zachránit a nějaké rezistentní exempláře ve zbytcích populace našli a začali množit...
...a dnes překvapivě nejvíce jilmů najdeme - hádejte kde - no v Holandsku

-> palinator: No a jak vzniká obranyschopnost? Někteří zahynou a ti rezistentní přežijou a tím se vybuduje řada, která nebude mít s ptačí chřipkou problém. Takže vyzabíjet znamená v důsledku to, že si pěstujeme skleníkové květinky :-D
To jsou nejspíš mlhovky a třeba denní svícení, nebo corner funkce. Nevěděl jsem, který z lidí v povzdálí patří k němu a nechtěl jsem a ani jsem nemohl vystoupit z auta,takže jsem jen pomalu projel okolo se staženým okýnkem a na chvilku zastavil..
-> Bukaj:
Nerozumim tomu, oni by měli vědět co maj dělat, já jim asi neporadim. Ale jestli je maj vyzabíjet nebo maj pochcípat samy následkem epidemie, tak asi stojím na straně veterinářů. To, jestli je možná karanténa nebo se musej okamžitě pozabíjet, to je asi k diskuzi.
Nerozumim tomu, oni by měli vědět co maj dělat, já jim asi neporadim. Ale jestli je maj vyzabíjet nebo maj pochcípat samy následkem epidemie, tak asi stojím na straně veterinářů. To, jestli je možná karanténa nebo se musej okamžitě pozabíjet, to je asi k diskuzi.
-> Jarda/felda 16.01.17 23:23:13: Hele, nepřijde vám úchylný, jak lidi šílej kvůli nějakýmu viru, kterej se podílel na smrti několika málo lidí na Zemi?
... a kvůli tomu zabíjejí nazdařbůh hromady zvířat a říkají tomu "prevence"
... a kvůli tomu zabíjejí nazdařbůh hromady zvířat a říkají tomu "prevence"

-> Bukaj: Mlhovky, nebo jiný světla
-> lokaj 16.01.17 17:52:16: Co to má za černou díru pod světlem? Nějaký nasavač? Nebo je to nálepka? Z té fotky to není moc poznat...
ne já ale asi 8km od nás našli ohnisko ptačí chřipky
www.ceskatelevize.cz/ct24 /.../2015201-veterinari-na sli-ohnisko-ptaci-chripky- take-v-libejovicich-na-str akonicku

www.ceskatelevize.cz/ct24 /.../2015201-veterinari-na sli-ohnisko-ptaci-chripky- take-v-libejovicich-na-str akonicku
Nahodou dobry! Slepice Kokodák :-)
Tak ja to pochopil az napodruhy a poprvy trapny,podruhy uz dobry:) Ten zadek mi pripomina audi nebo lexus ci tak neco z asie.Ta reklama je dobra.Libi se mi ted ta nova na tiguan s konma:)
-> lokaj: To je ako v reklme na fiat 500.Natankoval tam nejakú spešl palivo a nafúklo to fabiu