skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes našli
-> Jozka: háčková verze CSky byla tušim předválečná a lehce poválečná.... pak už začly bezháčkový.... vzácná je s háčkem, tyhle jsou celkem běžný.
-> OTA-MTX: Taky se v tom moc nevyznám, ono tohle bylo docela precizně "znormovaný" a do výroby schvalovaný, cochcárna nastala až někdy v 80. snad. Může to být cenný kousek.. 

-> Jozka: to já nevím
-> OTA-MTX 16.05.15 15:46:50: Že by to byla první "bezháčková" verze z roku 1966 ?
-> RoboSK: ee
-> castrol: do you like drugs?

-> Syny: renault
-> Syny: cerveny faborit
Ja si dneska jen tak projizdim jednu galerku a najednou koukam na toto. Copak to tam je v pozadi?
cdn.megapixel.cz/gallery/ .../131150.jpg

cdn.megapixel.cz/gallery/ .../131150.jpg
včerejší krádež ve sběrném dvoře (ten vpravo)
fotka pro porovnání vývoje
fotka pro porovnání vývoje

-> Eidy: správně

-> Pavel P..: Odklon kol.
Tak tohle našel ve skříni údržbář u nás v areálu a tak mě tím obdaroval jako kompenzaci za servis počítače.
myslim že to nebude tak težký poznat.... tak kdo uhodne nač se to používá?
ještě mám slíbenej stroboskop... až ho najde
myslim že to nebude tak težký poznat.... tak kdo uhodne nač se to používá?

ještě mám slíbenej stroboskop... až ho najde

Dneska zas jeden skoro novej karb ve šrotu, docela zajimavej, podle cisla to je Wartburg :( skoda
difuzory 23/23
difuzory 23/23
-> Bukaj 03.05.15 21:02:06: já jsem nedávno narazil na časopisy Svět vědy a techniky z poloviny 60. let, které jako student sbíral můj táta. Jsou tam poměrně zajímavé informace, a v češtině.

-> Flasch1994 11.05.15 13:13:14: Jo to letělo do sběrného dvoru pěkně tim teklo 

-> Flasch1994: Stresni okno s obrazkem auta se davalo myslim i na Rapida. A nebo se to dalo dokoupit jako ruzna ta doplnkova vybava.
-> Flasch1994: Rovnaké sme mali tiež na Favorite z 90´ 

Sundáno z Favorita, je na tom logo škoda, vidim něco takovýho prvně
-> Radek Retro eLeSo: tak neviem teda
-> castrol: venku stojí pár dní,jezdim několikrát denně okolo tak netušim co se děje
-> Radek Retro eLeSo: asi od toho daneho incidentu nema na nu naladu -> Arnold: 

-> castrol: přesně tak hned jsem jí poznal
-> castrol: snad je stále jeho,netušim,jen nechápu proč je venku před garáží
-> Radek Retro eLeSo: to je ta co mal ma bibendum ?
do libovek to nepásne a možná ani do vraků
ta dopadla.................. ............
nevim jak dlouho tam takhle přežije
ta dopadla.................. ............
nevim jak dlouho tam takhle přežije

-> Bukaj: To máš blbý 

-> dragon_cb_cz: 

-> Bukaj: Tu ne parles pas francais?
Včera u táty na chatě v bedně "na podpal" mne zaujaly zápaďácké časopisy z počátku 70. let o elektronice:
Elektronické součástky Siemens 5/6-1970 (katalog novinek a nějaké povídání k tomu)
Tištěné obvody z dubna 1972 (o mašinách a technologiích výroby tišťáků)
Malá vada - je to ve Francouzštině
Elektronické součástky Siemens 5/6-1970 (katalog novinek a nějaké povídání k tomu)
Tištěné obvody z dubna 1972 (o mašinách a technologiích výroby tišťáků)

Malá vada - je to ve Francouzštině

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo, to by byl dobrej úvod: "je tu ještě někdo, kdo pamatuje, jak jsme vám před 70-ti lety nakopali p*dele"..

-> Jozka: Hehe kdovi, asi neco jako No, tehda jste prosrali definitivne valku :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Pěkně vymustrovaní Němci..
Je to zmatek - jsem se nad ním včera akorát chvilku zamyslel, když Johnny Van Zandt v Plzni hovořil o osvobození 1945 před zčásti německým publikem.. co asi tak povídal ve středu na koncertě v Německu.. (asi něco jinýho nejspíš).

Je to zmatek - jsem se nad ním včera akorát chvilku zamyslel, když Johnny Van Zandt v Plzni hovořil o osvobození 1945 před zčásti německým publikem.. co asi tak povídal ve středu na koncertě v Německu.. (asi něco jinýho nejspíš).

-> Pavel P..: Tojo, ale mluvili nemecky :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu 01.05.15 19:34:34: akorát vypadaj trochu emericky :-))
-> minno: Něco podobného od Dellu ještě čas od času z nostalgie zapínám... teda po přestěhování už moc ne, protože jsem přišel o pracovnu, ve starým bytě jsem to měl normálně zapojené na stole
386SX 25MHz, tuším že momentálně má 8MB RAM... ale jede mi na tom teda Minix.

-> Dušan: Neboli pul tuctu :)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 3 páry !
-> aDAm 29.04.15 12:44:18: Taky jsem měl nějaký SW, ve kterém jsme ze samplů i hudbu skládali. 
To bylo taky gut.

To bylo taky gut.

-> minno: jj byla to pecka, kopice písniček na disketách a už se changovalo ;)
-> aDAm: áno, to je presne ono, slušná machrovinka vtedy :)