-> Burák: Pokud tam nemáš známé nebo nejseš od vojáků tak tě na to vrakoviště s Aničkou vůbec nepustěj, LDA je vystavený, tam se dá, je hezky natřenej, vypadá epesně jak je to vysoký-vychází vlastně z tu-16, jen škoda že není zrestaurovanej celkově včetně techniky, ale i tak dobrý.
-> Burák: Ono u letadla bez zapisovače je to vždycky těžký, nejvíc nevysvětlená je ta úplně první, ale i tam byly nějaké teorie o sestřelení, a jiné další.
-> saskyn2: no tak nabizi se Pardubice, ale to by to netahli touhle prdelni cestou. Ze by vojenske letiste Caslav? Jinak tyhle IL18 byly snad proklety u CSA. cs.m.wikipedia.org/wiki/I
ljušin_Il-18 mimochodem, to letadlo je dodnes u Tremosne v muzeu..
-> saskyn2: To už ani nevím, jestli přímo z letiště táhli.. zapomněl jsem.. A video, resp. nějakej "TV šot" dobovej k tomuhle není - to se mi ani nechce větřit..
-> Enggik: Co to je za barvu můžu jen hádat, ale když to porovnám s Tatrou, kde je to (skoro) jasné, tak bych řekl, že by mohla být stejná jako ta na fotce od tebe - myslím tím ty nápisy na boku. Jen takhle má už novější maják. Sice neměli jen jednu, ale to nevylučuje, že by ten maják nevyměnili. Každopádně je to zase kousek, už víme, co má zboku a co zepředu, teď už jenom sehnat tu trosku. :)
-> Burák: Jo,je to náměstí. A podle směru to je teprve přeprava do kempu. Škoda, že už si z toho moc nepamatuju, když jsme tam byli v tý restaraci, myslím že na zmrzlinovým poháru... ale prej to tam bylo drahý. :)
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Zkus pohledat podle přepravců - za bolševika jezdily nadrozměry vlastně jen ČSAD Ostrava, ČSAD Plzeň a Vítkovice / Hutní montáže Ostrava (ty měly ještě po roce 1990 na Temelíně nějakou takovouhle trosku, pokud se pamatuju). Možná se na nějakým videu s výdobytkama plánovaného hospodářství mihne i nějakej doprovod, ČT u toho byla skoro vždycky..
-> myschaak AZNP K.Hora: No a právě o tahle auta mi jde především, co na tom bylo atd. A právě proto, že to není nikde běžně na netu, jsem se ptal. Ale tys to otočil na něco úplně jinýho, zbytečně...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : doprovodný vozidla byly....obyč auta,max logo čsad na dveřích....nebo hledáš patnácku žigula s cedulí convoi exceptionel a šesti majákama s červenobílýma šrafama přes celej bok?.....dřív se na tohle asi moc nehrálo...kdyby něco takovýho bylo tak to dávno na netu někde už je
-> myschaak AZNP K.Hora: Prosím? A já ti zase vysvětluju, že jsi nepochopil už mou původní otázku. Kdyby to bylo tak jednoduché a bylo toho všude dost, tak bych se přeci neptal ostatních. Co najde google jsem se neptal, ptal jsem se, kdo co má u sebe.
Tak tady prosím tě nespamuj.
A mimochodem, fotka doprovodného vozidla ČSAD se tady teď zatím neobjevila ještě ani jedna. Zatím snad jedinou pořádnou fotku takového auta mám od Enggika a tu ani google nenašel...
-> myschaak AZNP K.Hora: Hele buď můžeš dát fotku, nebo si trhnout. Neboj se, hledám, nečekám až to někdo najde. Ale spoustu fotek může mít někdo doma aniž by byly na internetu...
-> Nwkt: ikdyž teoreticky tím že to mohlo bejt koupený za doby Bček,ale pak končili 120ky,nahradili je fáva,pak feldy a ty už dostali jako nový auta klasický SPZ,tohle mohli nechat že to bylo ještě z doby Bček tak proto to má Bčka
Přesunuto z tématu Abrex a podobné modely (nejen) Škodovek...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : kdo hledá najde....už si jak ty co se ptaj a přitom tu maj už dávno založený témata víš jak je často upozorňuješ?