-> afro100: na youtube bolo pisane cca120HP ... ale ten zvuk pred garazou nadhera ako V8 prepacte za prirovnanie ale tak mi to pripada ... co ma problem z volnobeznymi otackami ... :o) to mi pripomenulo ameriku ... skratka nadherne auto nadherny motor a ten zvuk je fakt uzastny !!!
-> afro100: NJ ale dnes není eRko o tuningu, ale o návratu k orignálu a nebo alespoň k originálnímu vzhledu a je škoda že tam pár kousků přímo nádherných úplně zapadne a ani je nemá cenu hledat, protože z fotek se mě dělá špatně a je nesmysl si je ukládat
-> Tuner#2: hmm, no, pan majitel zistil ze to funguje aj bez neho (admini sa postaraju) a kasle to ... minuly rok sa cakalo 3 mesiace na sprovoznenie FTP servera aby sa vobec dali nahravat fotky, doslo k sprovozneniu a stranky s domenou boli poskytnute, ze kto by chcel, moze to prevziat ... potom to natiahlo nejaky malware, kt. bol teda odstraneny behom chvile, ale chat je stale zavirovany ... momentalne je situacia asi taka ze tam obcas nazriem ja a par dalsich (cca 10-15 ludi) ... zvysok slus ....
inu, niet sa ani comu divit, ery tuningu 110r su tie tam a na bezne jazdenie uz dnes tie auta tiez moc nesluzia ...
-> afro100 15.07.10 17:25:41: Pěkný auto, ale koukám že ani po letech 110R neudělali větší foto a to rozlišení a rozpliznutí + šum na fotkách je fakt děsnej. To už je snad lepší i ten skodateam, kde to ale taky stojí za houby...
nevim jestli to tu bylo, tak to sem hodím. A mohu-li dotázek, jeden majitel říká, že má Rapida se 4Q, to je Rapid? 120? a potom ještě si stežovala majitelka, to byla nějaká špatná série, ne?
-> Jožynek + all : Co se podívat na příspěvky o pár řádků níž ze 7.7.?
Není v tom motor z TTčka, ten tam byl kdysi, teď je tam legendární 5ti válec z Audiny S2, velké turbo a 470HP... Klásek byl kdysi ještě s TTčkem na virt srazu.
-> Tuner#2 07.07.10 11:05:48: No tj jasný to je pak na brzdy dost velkej záhul. Tj červená střela :), asi nevíš co má v předu a vzadu za kotouče. přijde mi dost silnej ve předu.
-> Petrson 07.07.10 10:59:45: NJ Klásek z toho udělal peklo. Na tom odkazu nejel až do konce, bylo to tam hodně krátké na brzdy tak to nechtěl přetěžovat když nešlo o ostrou jízdu ale jen svezení - přece jen brzdit z rychlosti přes 200km/h na pár metrech je záhul.
-> Tuner#2: Aha no mě to vyběhlo na FB pod hlavičkou AMS. Fakt krása:), libový jsou kecy lidí na FB, tipu on snad v tý corvetě zapomněl řadit a podobný :D. A je to videjko zevnitř někde k shlédnutí ??
Sem to prolejzal ještě když sem jezil na tuningy, na Lhotě u Příbrami protože byla na podválu tak sem tam asi 15 pobíhal fotil a slintal
-> Petrson 07.07.10 10:13:50: Tady ne, ale TUNER to dával na FB dokonce i video zevnitř a je to mazec. Tohle je poslední konfigurace Škoda 130 cca. 470HP čas na 400m kolem 11 sekund
19. 3. 2009 - Závody do vrchu 1978 Příseka - Malčín (Z archívu Milana Fialy) podkres-hudba: Věra Martinová- Poslední rallye a Jiří Schelinger- závodník