-> matoo: to jo je to takový moc plochý,ani se tomu přirovnání k poklicím moc nedivim..
Ty černoleštěný mentoše je ale taky zajímavost,ani to sem ještě neviděl.
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
videa škodovek
-> ondie: ale vyzera lepsie ako emental, len skoda tej diery po obvode, radsej mohli ten stred zatlacit dovnutra..

-> matoo: máš recht už to vidim..projel sem si starý temata a už sem v obraze..každopadně se ta novinka asi moc nechytla,teď v tom videu je vidim podruhý..
-> ondie: to nie su oni, tie vyzeraju inak...
-> Tuner#2: ano, presne ty....a vsichni mi rikaji ze jsou to poklice...me se teda libi
To sú ty zo Žiaru nad Hronom hej ?
-> Tuner#2: ty chcem taky

-> Dale_Estelle 13.12.10 00:09:05: Myslíš ty N jako novinka? Ty jsou parádní...
-> FORM: velice krásné, a ja osobne děkuji za jednu dulezitou vec tam ktera jasne mapuje puvod jednech kol...dosud jsem nenarazil nikde na zadnou zminku o nich.
-> FORM: masakr... ty leštěný kanáldekly jsou libový

-> FORM 12.12.10 23:51:00: Krásný, LRo s nablejskanýma gumama a ty kola to je mazec.

Pěkné zmínky o 130LR, 120L, těšení se na favorita, dobová litá kola i gumy
www.ceskatelevize.cz/ivys ilani/210411000110913-pred -25-lety
www.ceskatelevize.cz/ivys ilani/210411000110913-pred -25-lety
-> Pavel P..: Pěkné, Octavie neměla moc dobré výsledky, neni nad 130 RS.

-> Pavel P..: fakt pekné
-> Pavel P..: normalne som mal zimomriavky

-> Pavel P..: Kraaasa :)
-> Pavel P..: pěkný sestřih historie

Tak to mi hlava nebere. A my se tu serem aby jsme tam narvali 1,4 z Fábie a on má 2,6 V8 ze dvou favoritů.
-> Petr - Rapid 135: vidis sam ako mu to ide a ze to ide spravit takze ked pre stavitela nebol tazky oriesok motor, tak hadam ani karbec 

Zajímalo by mě, jak řešil zapalování. Protože rozdvojit rozdělovač nelze, to by pálila půlka motoru ve chvíli kdy nemá.
A mazání s chlazením asi taky žádný oříšek na řešení. Chtělo by to více obrázků a info. Nějaký sprinter to ale asi nebude, je vidět jen jeden karbec a ten to moc dobře živit nebude
A mazání s chlazením asi taky žádný oříšek na řešení. Chtělo by to více obrázků a info. Nějaký sprinter to ale asi nebude, je vidět jen jeden karbec a ten to moc dobře živit nebude

-> afro100: Tak to je hustej mazec klobouk dolu pred timto borcem uz me to take napadlo ale myslel jsem ze je to nemozne ale ...........jeste jednou

-> OJOUCH: koate 05.12.10 12:36:23 napsal:
http://www.youtube.com/us er/V8Rapid#p/a/u/0/B5-CO64 xH6o
http://www.youtube.com/us er/V8Rapid#p/a/u/0/B5-CO64 xH6o
-> radekp: bych prave nerekl, vem si jak to musi mit brutalne vymerene a spocitane, aby to fungovalo. myslis ze by udelal chybu v nakloneni bloku..?
navic si myslim ze to uz v principu musi byt dobre, protoze byt to okem viditelne spatne naklonene, tak uz mu drou ojnice o vlozky. tam moc mista neni...
navic si myslim ze to uz v principu musi byt dobre, protoze byt to okem viditelne spatne naklonene, tak uz mu drou ojnice o vlozky. tam moc mista neni...

-> koate: Chtel bych videt ten motor bezet musi to byt mazec!!!

no ty pico

-> koate: A každý blok je jinak nakloněný....
Kdyby mi někdo tohle řekl, vysmál bych se mu do obličeje
... prostě brutál ty krávo!!!

-> koate:
Tak to je teda mazec!!!

-> koate: ty kravooooo
Mas tie fotky vo vacsom rozlíšení ? možem poprosiť na molso@azet.sk ,??
diky

Mas tie fotky vo vacsom rozlíšení ? možem poprosiť na molso@azet.sk ,??
diky

-> hundrtkarjiri: Každopádně asi dobrá mozkovna,když má takovýhle nápady.Už jen ta představa toho to vymyslet a spočítat...a když to funguje,ten asi skákal radostí
Pravda je to sice bastl jak vrata,ale tady jde spíš o nápad

-> koate: tak to cucim 

-> koate 05.12.10 16:39:55: Hej tak to je moc velkej mazec a dokonce to i vrčí.Výrobce motoru je automechanik ingenýr nebo co??
-> koate: K tomu se dá jen dodat....Soudruzi z VW group by asi čuměli...co se dá ze škodovky(která si ještě pyšnění na palici okřídleným LOGEM plně zaslouží) doma udělat !! To by jim asi jejich mozky nebraly

-> koate:
To sem nezral, jak to svaril rovne smarja?

no to je mazec

Tak a poslední co k tomu mám.Mě zarazilo dyžsem videl žeto má 8kanálový palice a pumpu dekly atd z 8kanálu.
-> koate: jasný,koukal jsem na to video.Měl jsem spíš na mysli jestli je to k nalezení někde na webu...má nějaký svoje www ???
-> koate: Dobrej mazec,kde jsi to našel???
-> jerzy: by ma zaujimalo ako to spravil ... :Daj je to motor zo "skody" ale vypada ze je ...

-> Tomáššš: to jsou siamské dvojčata 136 :)
-> koate: co to je za motor ?
-> petr s: takže vopravdu závod a pryč....
no jak řikam se sprintem bych se spokojil :-)
no jak řikam se sprintem bych se spokojil :-)
-> Tomaso435: Někdy i 1000km
-> petr s: o pár levelů vejš no
. .co vydrží takovej motor?