skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 651 až 700) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> Bohyn: jj,je to on,viz níže

-> havlik: hmm.. Že by ten vítězný příhoz byl z prodávajícímu spřáteleného účtu, a oproti původnímu předpokladu ho nikdo nepřehodil, takže je nežádoucí to prodat právě jemu? 

-> Bohyn: jo ten se včera vydražil na aukru za 599tis, ale vypadá to na nějakou levotu, když se dneska znova objevil inzerát na bazosi na prodej.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 02.05.17 17:18:28: Tak to by mohl být tento:auto.bazos.cz/inzerat/...
/SKODA-RAPID-136-LUX.php
nájezd skoro odpovídá co píše Matěj
nájezd skoro odpovídá co píše Matěj
Uměl by tady někdo udělat správný berany na webwra pro 5ti kanál podle Sporta ?
Já bych měl zájem
Já bych měl zájem
-> ondie: jo, co sem to ted projizdel tak to jede schopně ;-)
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Na litinu dobrý 

-> ondie: sport má psaných 75koní, nevim co dělali s tim mím, ale mám k němu grafy z brzdy z roku 2004, a odbržďených 90koníků....
Poladěnný Íčko by mohl být zajimavý počin
Poladěnný Íčko by mohl být zajimavý počin
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 22.04.17 08:27:34: Je mi to jasný,to sání přes hlavu byla nadsázka.. Spíš teoretická úvaha,kdyby si to vzali do parády,co by s Ricem alá Sport vlastně udělali,aby to někam posunuli :-)
Asi hlava,vačka,jednotka,mapa ... ale bylo by to zajímavý.
Mimochodem kolik má mít 5kanálovej Sport kw , nevíš ?
-> Luky: To samý mě taky hned napadlo
Asi hlava,vačka,jednotka,mapa ... ale bylo by to zajímavý.
Mimochodem kolik má mít 5kanálovej Sport kw , nevíš ?
-> Luky: To samý mě taky hned napadlo

-> krup: pamatuju jsi, když jsi ho kupoval, ale ani jsem nevěděl že jsi to prodal...
Tohle jsou auta, který už (v dnešní době) podruhý prostě neseženeš...
(teda doufám, že je to u tebe chyba z toho pohledu, že ti to chybí jako hezký kousek do sbírky, a né že bys to dnes prodal za víc než tenkrát...
)
Tohle jsou auta, který už (v dnešní době) podruhý prostě neseženeš...
(teda doufám, že je to u tebe chyba z toho pohledu, že ti to chybí jako hezký kousek do sbírky, a né že bys to dnes prodal za víc než tenkrát...

-> Enggik: Jo, měl jsem ho víc jak rok a byla chyby to prodat - sice bych na něho dalších x-let nešáhnul, aleje mě po té obludě ve skladu jaksi smutno :)
(Přesto, že už to nemám skoro dva roky)
(Přesto, že už to nemám skoro dva roky)
-> Matsoft 16.07.16 16:17:03: toto niekto kupil ? nebola na nom nahodou silena cenovka ?
-> Matsoft 16.07.16 16:17:03: tohle je on Apple
-> Matsoft: foto bohužel není, taky bych ho rad videl.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jak uz jsem psal. Dle smeru a barvy by to odpovidalo na jednoho "noveho" Luxe s najezdem 10000mil. Skoda ze neni foto.
Dnes mi kolega v práci povidá, že o víkendu někdi vezl pravděpodobně LUXe po pražskym okruhu a sjižděl na Satalice, taženo na platu za T4, bílé nebo šedé gabrio. Kdo to?
-> Enggik: jojo, zrovna sem se o tom s Matějem bavil, že ho přeprodal
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Neměl tady jeden čas Luxe se stříkačkou Lukáš Krpálek??
-> ondie: ten lux byl obyč RiC bez bodykitu, a tž postupně z něj majitel udělal alá sport ;-) nejdřiv jezdil s plastama v černý barvě. Logicky to sání přez hlavu mít nemohlo
-> Matsoft: Chápu,že to asi nemělo parohy přes hlavu,ale schválně by mě zajímalo,jestli i tak s motorem někam hejbali aby Sport,spíš si ale myslim že "obyč" Ric motor + bodykit .
-> Matsoft: škoda, stříkačku sem v gábru ještě snad neviděl
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jj. Presne. Taky mne zajimal...
-> Matsoft: mysliš majitele toho bílého?
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: jsem si s byvalym majitelem psal, kdyz dal kdysi (cca rok a pul zpet) fotky na FB
-> Luky 21.04.17 11:08:01: Psst, to se tady nesmí psát, ten pán dělá jen kvalitní práci 

-> Matsoft: ony byly i upravený zadní blatníky před kolem, mizerně spasovaný všechno
-> Matsoft: ty máš prostě komplet info, dík, škoda ho, RiCových asi moc nebylo :-/
Na tom ex Adamovo bastlu se museli vyřádit, teda
Na tom ex Adamovo bastlu se museli vyřádit, teda
-> Luky: ten co tam daval fotku mi popsal jak to vypadalo, tak jsem mu poslal fotky z doby prodeje a rikal, ze i dle spz je to ono... ze se to muselo cely prevarit, ze to drzelo jen na bodech, prisernej vydech chladice atd......
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: nezije uz davno. zemrelo pri bouracce
-> Matsoft: to se musel klempíř vyřádit, na tom autě nebylo nic pěknýho. Jak jsi to poznal?
Na FB se objevila tato fotka... Povedlo se mi zidentifikovat, ze se jedna o byvale Adamovo cabrio... po renovaci...
-> Luky: Chápu,může být,ale i v kontextu chronologie jejich SPZ tomu věřím.
-> ondie: taky jde asi o to, kdy se které auto prodalo od dealera 

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: Že některá auta s nižším VIN byly přestavěny podle několika detailů evidentně později než některá s vyšším.
-> Jarda: o přestavbě z nových nebo max. 1 rok starých jsem taky četl. Nejspíš na Majklovo webu
-> ondie: co mas za indicie ze se nestavelo jen z novych, to me zajima
-> MAJK-M9: Hmm Kubina, to už došlo na tu důchodovou "pojistku" jo 

-> Matsoft: Dík,dává mi to smysl.
-> ondie: udajne I ze starsich aut. Ale max 2 roky starych.
Kde je jistota,že LDD stavělo JEN z nových kusů s nulovým nájezdem?
Podle mě tržní hospodářství té země,té doby a heslo "zákazník náš pán" spěje spíš k variantě,že si mohl majitel danýho auta zadat úpravu na kabriolet třeba po několika letech provozu.
Alespoň takový indicie,který by tomu nasvědčovaly zatím pochytávám.
Dokáže někdo takovou myšlenku taky tvrdit anebo rozporovat ??
Vysvětlovalo by to mnohé.
Podle mě tržní hospodářství té země,té doby a heslo "zákazník náš pán" spěje spíš k variantě,že si mohl majitel danýho auta zadat úpravu na kabriolet třeba po několika letech provozu.
Alespoň takový indicie,který by tomu nasvědčovaly zatím pochytávám.
Dokáže někdo takovou myšlenku taky tvrdit anebo rozporovat ??
Vysvětlovalo by to mnohé.
-> Jožynek : Někdy až moc rezatého... :-)
-> Nwkt: a stále je to len kopa rezatého železa...

-> Kristian: Na to angláni nemají
nejsou takový magoři, aby dali 4 tis. liber 

-> Kristian: ja si svojho nedam !!!!
Aby sa zachvilu nezačali voziť spať do GB

-> Kristian 28.02.17 13:17:01: ja viem o dvoch ...
-> ulicek: ten je zatim stale na miste... ale snazime se se spojit s majitelem.. a ten zbytek co zustal zachranit...
Jak dopadl ten svetle modrý bažinák?? Už ho máte někdo doma? Zajímalo by mě, jak ho vytahnou, ten nebude za co chytit