skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Rapid Cabrio
prohledat
3920 příspěvků (zobrazeno 3801 až 3850) od 01.10.2009 do 25.03.2025, založil/a skoda_105_L
-> m8rinek: myslíš Svobodu co vyrábí těsnění?
-> Majkl: Pana Svobodu znám osobně, teda spíš Ondru (synátora) a jsou to lidi na svém místě:). Auta se u nich budou mít jistě dobře.
-> Gryzly: Pokud vidím dobře, jsou to BRM, takže jsou to 15".
-> aDAm: snad pristi tyden...
-> aDAm: to neni koncovka, to je burges, nie?? 

Na tom červeným to jsou aspon 16" kola ne?
-> aDAm: to rikas zrovna ty?
....apropo taky mi to tam nesedi.

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: hmm co ta koncovka vyfuku ;)
pokochat musíš,aneb zadnici nemaji hezkou jen zensky
-> Majkl: a co modrák? už je prodán? když tak sz ;)
-> Nwkt: nee to jsou fotky tech pana Svobody z databaze prece...
-> aDAm: Právě
-> Nwkt: prodal modraka a sehnal tohle ;)
-> Majkl: Koupils?
-> Majkl: po tom rapidu jsem tenkrát moc toužil

budete ho mit na svedomi, panove
-> Nwkt: Sir 

-> Dovozman: Yes? 

Zde odstřihněte :-D
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXX
-> Tuner#2: neprekrucuj to,reagoval jsem na jarku130 protoze ten o neco podobneho zadal uz pred tou kauzou o mtx.Jestli to cele nechapec,tak je mi te lito,do jinych temat je mi putna,ale temata o kabriich co jsem zalozil chci drzet v lajne.To co nwkt a ty nechapes,tak petr s pochopil.Dam sem tu konverzaci s Nwkt at si kazdy udela obrazek sam a verim,ze me vetsina rozumnych lidi chape.
21:15:15
18.02.2010
1
Nwkt
To klidně můžeš
21:14:19
18.02.2010
1
Kubina AVTOBA3 CCCP
tak uz to je smazany,ted si zalozim tema motor 136 a budu tam resit K.H.Franka a otisknu tam tvuj text.vyjde to uplne nastejno
1
Nwkt
Koukal jsem, ale podle mě to nijak neodporuje pravidlům, tak buď zkus napsat jinýmu moderátorovi a nebo přímo těm dvoum, jestli to nesmáznou sami.
20:47:26
18.02.2010
1Kubina AVTOBA3 CCCP
cest nahlasil jsem prispevky,nechci z mtx tema mit mrdnik.
21:15:15
18.02.2010
1
Nwkt
To klidně můžeš
21:14:19
18.02.2010
1
Kubina AVTOBA3 CCCP
tak uz to je smazany,ted si zalozim tema motor 136 a budu tam resit K.H.Franka a otisknu tam tvuj text.vyjde to uplne nastejno
1
Nwkt
Koukal jsem, ale podle mě to nijak neodporuje pravidlům, tak buď zkus napsat jinýmu moderátorovi a nebo přímo těm dvoum, jestli to nesmáznou sami.
20:47:26
18.02.2010
1Kubina AVTOBA3 CCCP
cest nahlasil jsem prispevky,nechci z mtx tema mit mrdnik.
-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Já takhle spory neřeším, bylo to myšleno obrazně, ale to cos napsal o Nwkt bylo silně ujetý a mimochodem už jen tím, žes to tady napsal je to úplně stejné OT proti kterému jsi tady brojil, šlo to napsat Jarkovi130 SZ.
Tady je vidět, že děláš přesně to co sám pak nechceš a žádáš o smazání...
Tady je vidět, že děláš přesně to co sám pak nechceš a žádáš o smazání...
-> Tuner#2: muzes mi ji dat na Doksech,zvladnes to?
-> Kubina AVTOBA3 CCCP 28.02.10 19:53:45: Teda Míro dej si už facku ať se probereš... 

-> Syny: s tebou nic resit nebudu
-> U-Geen: jeee tak to taky budu ? 

-> Syny: ne, ty ses moderator za Seat.
-> Kubina AVTOBA3 CCCP 28.02.10 19:53:45: A kde mas v pravidlech, ze se maj mazat ve foru veskery prispevky, ktery se zrovna zakladateli tematu nehodi do kramu? Mam to teda promazat i tady? Zrovne tenhle prispevek na ktery reaguju muzu teda rovnou smazat jo? To by tady za chvili kazdej mohl chtit smazat to co se mu v jeho tematu nebo u jeho auta nelibi a nechat tam jen to co je pro nej fain. Na jednu stranu tady kricis jak by se nemelo cenzurovat (kdyz se to tyka tebe), ale na druhou bys byl nejradsi, aby se mazalo to co se te nehodi do kramu.
BTW: Ja sem taky moderator za zasluhy za pocet prispevku? :) A mel bys byt rad, ze se tu moderatori ridi podle pravidel, protoze kdyby se neridili, tak 50% zrovna tebou zalozenych temat by tu uz nebylo
BTW: Ja sem taky moderator za zasluhy za pocet prispevku? :) A mel bys byt rad, ze se tu moderatori ridi podle pravidel, protoze kdyby se neridili, tak 50% zrovna tebou zalozenych temat by tu uz nebylo

-> Kubina AVTOBA3 CCCP: Kubina AVTOBA3 CCCP 28.02.10 19:53:45 napsal: Jarka130 16.10.09 18:01:52 napsal:
→ Nwkt: Jasný možná tolik ne ale chápu já jen že něco
podobného se dělo 6.6. v tématu databáze a pak to na měsíc zamrzlo
celkem zbytečně.což byla škoda protože myslím že jsem nebyl sám komu
chybělo.ted jsem si toho vsimnul,je to OT ale na nwkt se priste neobracej,je to moderator jen za zasluhy podle poctu prispevku.V diskuzi o mtx me na nahlasene prispevky o konopne kravate pro janecka napsal,ze neshledal na tom nic zavadneho.Kdyz jsem mu napsal,ze si teda zalozim tema motor136 a budu tam resit K.H.Franka,tak mi odpovedel „to klidne muzes“…
takze priste se domluv s petrem S,ten je tady asi jediny rozumny
Já jsem si taky tenkrát myslel, že by se NWKT jako majitel kabrioletu měl více snažit o vyčištění těch žvástů. Tenkrát jsme spolu hovořili přez SZ a vysvětlil mi, že nemůže přesouvat jednotlivé příspěvky, ale pouze celá témata. Takže radši zpátky ke kabrioletům. Krásný pohled...
chybělo.ted jsem si toho vsimnul,je to OT ale na nwkt se priste neobracej,je to moderator jen za zasluhy podle poctu prispevku.V diskuzi o mtx me na nahlasene prispevky o konopne kravate pro janecka napsal,ze neshledal na tom nic zavadneho.Kdyz jsem mu napsal,ze si teda zalozim tema motor136 a budu tam resit K.H.Franka,tak mi odpovedel „to klidne muzes“…
Já jsem si taky tenkrát myslel, že by se NWKT jako majitel kabrioletu měl více snažit o vyčištění těch žvástů. Tenkrát jsme spolu hovořili přez SZ a vysvětlil mi, že nemůže přesouvat jednotlivé příspěvky, ale pouze celá témata. Takže radši zpátky ke kabrioletům. Krásný pohled...
Jarka130 16.10.09 18:01:52 napsal:
chybělo.ted jsem si toho vsimnul,je to OT ale na nwkt se priste neobracej,je to moderator jen za zasluhy podle poctu prispevku.V diskuzi o mtx me na nahlasene prispevky o konopne kravate pro janecka napsal,ze neshledal na tom nic zavadneho.Kdyz jsem mu napsal,ze si teda zalozim tema motor136 a budu tam resit K.H.Franka,tak mi odpovedel "to klidne muzes"...
chybělo.ted jsem si toho vsimnul,je to OT ale na nwkt se priste neobracej,je to moderator jen za zasluhy podle poctu prispevku.V diskuzi o mtx me na nahlasene prispevky o konopne kravate pro janecka napsal,ze neshledal na tom nic zavadneho.Kdyz jsem mu napsal,ze si teda zalozim tema motor136 a budu tam resit K.H.Franka,tak mi odpovedel "to klidne muzes"...
-> Apple STS Chvojkovice-Brod: do mesta Kabriograd,jizne od Ceske Lipy
-> Kubina AVTOBA3 CCCP 28.02.10 11:00:09: kampak odjelo(i)? a japato že další už niet?
-> skofast: To video je z Classic Motor Show v Birminghamu?Nevím jak tento rok, ale minulý rok tam 1100 OHC byl.
-> skofast: neco mi rika,ze ze toto auto je nad jeho moznosti.jinak ty titulky na konci bych doplnil o :
DRIVER
EDOSLAV

DRIVER
EDOSLAV

jihocesky Bavorov opustilo posledni kabrio,dalsi uz Dovozman nedoveze....
po nejakem case by to chtelo ozivit toto tema.Neco noveho?nejake kabrio(favorit/rapid) na obzoru?
...ted uz jen doufat,ze si tohoto tematu nevsimne kaprof,viz prispevky nize
...ted uz jen doufat,ze si tohoto tematu nevsimne kaprof,viz prispevky nize

-> Jarka130: to je klasický virt syndrom... 

-> Nwkt: Jasný možná tolik ne ale chápu já jen že něco podobného se dělo 6.6. v tématu databáze a pak to na měsíc zamrzlo celkem zbytečně.což byla škoda protože myslím že jsem nebyl sám komu chybělo.
-> Jarka130: To bych musel mazat 98% příspěvků
Nwkt 16.10.09 16:38:55 napsal: → AZmotor: Jistě Jistě? Nezlob se ale jsi přece moderátor a toto téma je Ti také blízké.
-> AZmotor: Jistě
-> Nwkt: virt je celý mimo mísu..

-> Jarka130: máš pravdu
Jarka130 16.10.09 10:20:48 napsal:
Panove nic ve zlém ale zakydat takhle pěkné a zajímave tema takovýmito
žvásty není to trochu mimo mísu?To neni mimo mísu, to je virt
Panove nic ve zlém ale zakydat takhle pěkné a zajímave tema takovýmito
žvásty není to trochu mimo mísu?To neni mimo mísu, to je virt