to právě vím jde mi o to jestli je tenhle ten druh jen jednou ..
jeden typas psal na nejakych strankach ze se bráni jedovatym kousnutím.. coz mi prijde jako az prehnany.. co tak já vim tak by zase tak zlej bejt nemel..?
to právě vím jde mi o to jestli je tenhle ten druh jen jednou ..
jeden typas psal na nejakych strankach ze se bráni jedovatym kousnutím.. coz mi prijde jako az prehnany.. co tak já vim tak by zase tak zlej bejt nemel..?
Nektery min a nektery jen jednou 

Brachypelmy jsou proti Tapinaucheniu, Poecilotheria nebo Psalmopoeus jako zpomalený film. 

Vykopava na tebe chloupky :) Dalsi level je, ze bude celem a zvedne predni packy a ten nejvyssi je, ze te hryzne 
Ale Smithku sem mel v ruce vsehovsudy 2x a vagasku ani jednou a tam to ani menit nebudu, pac to bych na ruku nedal :) Od ty doby co se mi chtela zakousnout do prstu a jednou se mi zakousla tesne vedle nej do pinzety na ni prdim 

avšak v sobotu ráno jsme spolu s přítelkyní
koupili Novoučkou A geniculatku jako nástupce
tak je to 'dobry'
jen me teda mate že tamta byla rezava a tahle uz je černá a to je ve stejnem svleku fotku nemám ale bude

Pokud to mas uklizeny, tak musis vedet sam, kde pripadne by mohla byt potencionalni skris... Zkus mu do rohu mistnosti dat nejakej bunkr a pokud si chces hodne hrat, tak na zivyho cvrcka privaz nit a privaz ho k tomu bunkru, cvrcek poleze, ale nebude moc utect a treba tim pavouka nalakas
Je to pozemni druh, takze pravdepodobne bude spis nekde u zeme nez u stropu... Kazdopadne pokud byla moznost aby se dostal do jinych mistnosti, tak to hodne stesti...
tak kluci .. stala se mi velice nepříjemná věc.. utekla mi a.geniculata :( byl sem na silvestra u prítelkyne a dneska kdyz sem se vrátil domu tak mi mamka řekla ze pavouček není.. že utek .. sice mi není jasny kudy ale proste nikde není .. nemáte nejaky rady na co ho nalákat nebo kde hledat?.. dneska uz je pozde ale zítra převrátím byt naruby ale bojim ze mi umře

Zadek ma furt stejne velkej a neji... A svlikat se taky nesvlika. Asi chce spachat sebevrazdu 
Chudak holka - nema to taky jednoduchy, porad ji to takhle menim.

Ten pavouk je skvelej schovavac... Asi se nekde zahrabal... Teda doufam - snad nezdrhnul :) Ale toho bych si vsim...
Tim spis, ze mam vicko sroubovaci... Nemas nakej typ?

To je fakt nemoc :)

pán se vyzná
přesne tak .. Holky moje

jinak doufám že se mi povede je bezpečne odchovat do dospelosti mám z toho trochu strach jsou dost malinky..aneb každá rada dobrá