www.lidovky.cz/posledni-d ny-plukovnika-slachty-dor- /zpravy-domov.aspx?c=A1606 29_...
je popsán postup návratu a taky tam píšou o 5-ti letech...
Takže ho do toho kempu asi vážně poslali za odměnu. 

Takže ho do toho kempu asi vážně poslali za odměnu. 

Což ale neznamená, že by ty odpovědi nevyhodnocovali vůbec...
Mimochodem první šok pro ně byl, že nešlo diskutovat o tom, co se bude dělat a druhý, že se fakt běží... a světe div se celých 700 metrů!!! Takže tak. Jako chápu, že když dělá insturktora někdo kdo nedošel nikdy dál než ke dveřím učebny tak je to blbý... zvlášť když o sobě ví, že instuktor neví, a přitom instruktorovi je jasné, že dotyčný ví, že insturktor neví která páčka... 

Vím blbý, bourám naivní realitu, ale i to se stává... Nicméně i opačný extrém - když je někdo dobrý, tak třeba o něj není zájem protože se počítá s tím, že by ostatní přerostl... ale přiznejme si narovinu - to je všude i v soukromých firmách... 

Tahal jste holcicky na zakladce za vlasky? Tahal - vsichni tahali, ale napises co? Ne, nikdy.
(To je jen priklad pro prdel, neberte do doslova) takze to, ze absolvoval 7 psycho vysetreni neberu uplne vazne. Oni tam stejne maji spis za ukol najit ty extremy a ty vyradit.

taky u vás jezděj stejně čurácký auta jako u nás? 

Svět je malej

Nějakej jihočeskej gangster ?

nechtelo se mi s nim hadat, ale nad mustky 1,6 jsem minimalne desetinu mel vsude, ale na LP kole jsem mel sjety bok, kde uz nejsou mustky, ale uplne do hladka ne, naznak vzorku tam byl.... vadilo mu i jedno zadni kolo, chtel snad na boku mimo mustek taky vic nez 1,6 :/