Dostal jsem fůru, 5m3 do Říčan (byl jsem na beotnárce v Říčanech, takže asi 3km). Ukázal mi kde to je, tak jedu..
Příjíždím do ulice, značka "zákaz nad 3,5t" - samozřejmně jí míjím a jedu dál.
U domku musím nacouvat z druhý strany - takže vycouvat jednosměrku, otočit se a pak do jednosměrky couvnout.
Když jsem couval ze silnice na pozemek, všim jsem si, jak nějaká paní mě furt natáčí a fotí

Tak jsem ji nechal, je mi to fuk.
Asi po hodině odjíždím, z ulice se nešlo zlomit doprava - takže odbočím doleva a vycouvám to. A v tu chvíli vidím MP
Na první křižovatce couvám doprava, abych se otočil a mohl jet pryč - MP projede, a jak se otočím tak stojí a zastavujou mě...
MP: Budu potřebovat nějakou vyjímku, že sem můžete
Já: No, cestou jsem se nestavil na úřadě (sarkasticky), takže mám jen dodák
MP: No, tam je zákaz nad 3,5t
Já: Vím, ale viděl jste někdy mix do 3,5t? Já ne
MP: No lidi si tady stěžujou...
Já: Já vím, ženská. A když se stavěl ten její barák, tak ty mixy jezdili jinudy...?
MP: No to nevím..
Já: Nejezdili, jeli tou samou cestou co já
MP: Tak máte mít vyjímku..
Já: Vy když si objednáte lednici, říkáte jim co je u vás za dopravní značky? A že bych mixem odtud jel zpátky na náměstí hledat váš úřad, že chci okamžitě hned vyjímku...?
Pak se vyptával, jestli tam ještě pojedu a tak. Tak mu říkám že ne, že odjíždím a já jsem nejedu určitě. Tak mě požádal, abych jim to vzkázal na betonárně, aby se zařídili a říkal že chápe, že závistivej soused je nejhorší

a nechal mě...