skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
policie - chovani
prohledat
4771 příspěvků (zobrazeno 2051 až 2100) od 06.12.2007 do 24.02.2024, založil/a Jarda - zrušená registrace
22:58:10
24.09.2014
24.09.2014

King
-> Domajz: Ze strany policie je to KURVA nebezpecnejsi jednani.
22:38:41
24.09.2014
24.09.2014

Domajz
-> dragon_cb_cz 24.09.14 08:30:15: Nesouhlasim, s tim, ze je to ze strany policie daleko nebezpecnejsi. Ze strany policie ti takove jednani nehrozi jako nejake "systemove" reseni, ale maximalne jako exces jedincu. Mimo jine diky tomu, ze tam jsou urcite kontrolni mechanismy atd. Kdezto pokud sirsi verejnost nabyde dojmu, ze stat neni schopen zajisit bezpeci jeji a jejiho majetku, tak uz pak neni daleko k lyncovani chycenych corkaru a ostatnich.
-> King 24.09.14 11:23:47: paradox je v tom, ze v jednom pripade schvalujes urcite konani a v tom druhem ho striktne odsuzujes byt jde v podstate o totez. Tebe taky nikdo neobdaril opravnenim si to s drbanem vyridit rucne a strucne. Takze je naprosto irelevnantni jestli dostane pres hubu od tebe nebo o 10 minut pozdeji od policisty...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 24.09.14 11:47:32: Je to naprosto totez. Jak uz jsem psal vyse oboji je protipravni jednani. To ze jsi poskozeny te nijak neopravnuje nekoho mlatit stejne jako policistu. Z pohledu prava je to prast jako uhod....
-> King 24.09.14 11:23:47: paradox je v tom, ze v jednom pripade schvalujes urcite konani a v tom druhem ho striktne odsuzujes byt jde v podstate o totez. Tebe taky nikdo neobdaril opravnenim si to s drbanem vyridit rucne a strucne. Takze je naprosto irelevnantni jestli dostane pres hubu od tebe nebo o 10 minut pozdeji od policisty...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 24.09.14 11:47:32: Je to naprosto totez. Jak uz jsem psal vyse oboji je protipravni jednani. To ze jsi poskozeny te nijak neopravnuje nekoho mlatit stejne jako policistu. Z pohledu prava je to prast jako uhod....
14:44:13
24.09.2014
24.09.2014

King
-> Syny: Jasně, ale to je spíš selhání jejich hotlajny - pokud je zakoš ochoten problém řešit, tak tyhle základní a známý trable by s ním měli bejt schopný vyřešit po telefonu. Problém je, že dneska se člověk dovolá na nějakou Dobrý den Janu Novákovou Jak vám mohu pomoci, která za základní plat jenom eviduje tickety a je vyškolená jak komunikovat s nasraným zakošem :-)
14:32:16
24.09.2014
24.09.2014

Syny
-> King: To mi pripomina nas boj ve firme s tiskarnou. Dosel ji toner a nam za boha nesel ten starej vyndat. Odklopilo se viko tiskarny a tonery tam byly jako pribity. Zkouselo nas to vyndat asi 6 lidi (vcetne me) a ani jeden jsme to nevyndali :) Tak taky zavolali manika z firmy, od kterejch ty tiskarny mame pronajaty, ten prijel, posunul tiskarnu o 2 cm dopredu, tim se mu vic odklopilo to horni viko co kreje tonery, ty se diky tomu nejakym mechanismem odemkly a bylo "opraveno" :)
14:25:26
24.09.2014
24.09.2014

King
-> Don_pepe: Klasika :-) Volali z nejmenovaného města, že nemůžou zapnout analyzátor a že nemaj čas to řešit a ať někdo okamžitě přijede. Jeden kokot se teda sebral, těch 200km si odpirátil, vešel do laborky, dorazil síťovej kabel do mašiny, zapnul a fertig. No, omlouvali se asi 5 minut, oběd ze závodní jídelny vč. zákusků grátis :)
13:34:22
24.09.2014
24.09.2014

Don_pepe
-> King: Sem zažil borku, vedoucí labky, volala že jim teče a neměří kapaliňák... hodina a půl cesty, dojdem k tomu a: kolona, vstup a výstup zapojenej do sebe, takže do ní nic neteklo a co pustilo čerpadlo, to teklo na stůl
Já se šel vysmát ven a kolega ji neumlátil jen proto že má dvě malý děti a je na blbost zvyklej
Jen proto že mi někdo dělá práci těžší ho nebudu mlátit! To bych při cestách musel pobít půlku kamioňáků, traktoristů, dodávkářů, atd. O to víc se musej krotit fízli, když už jsou placený za to řešit nestandartní situace kdy na ně lidi milí nebudou, případně s nimi řešit nic nechcou (ok, nejsem naivní, vím za co je platěj doopravdy...)

Jen proto že mi někdo dělá práci těžší ho nebudu mlátit! To bych při cestách musel pobít půlku kamioňáků, traktoristů, dodávkářů, atd. O to víc se musej krotit fízli, když už jsou placený za to řešit nestandartní situace kdy na ně lidi milí nebudou, případně s nimi řešit nic nechcou (ok, nejsem naivní, vím za co je platěj doopravdy...)
13:18:50
24.09.2014
24.09.2014

dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> King: Jak ten borec co opravoval slovenský traktor Lakatoš... "Když tě někdo po slovensky pozdraví, okamžitě řekni - Počkej kámo, trubku a hned ho jebni po hlavě, hned ho zabij! Okamžitě po tej palici!" 

13:07:42
24.09.2014
24.09.2014

King
-> Don_pepe:
Přesně - "paní doktorko, v příbalovém letáku k metodě XY se píše, že vyšetření se musí dělat z plazmy"
"To mě nezajímá, celá léta to děláme ze séra a až teď jsou s tím problémy!"
"Plesk!!!"

"To mě nezajímá, celá léta to děláme ze séra a až teď jsou s tím problémy!"
"Plesk!!!"

11:47:32
24.09.2014
24.09.2014

Přesně tak - dát někomu ránu z pozice jím poškozeného (okradeného) při přistihnutí při činu je markantně něco jiného než z pozice veřejného činitele, kor někde na služebně, kde už nemá kam utéct nebo je-li spoutaný.
Nechápu, jak může tohle někdo porovnávat a dokonce označovat za paradox. Ten rozdíl ve funkcích je tam snad zřejmý...
Nechápu, jak může tohle někdo porovnávat a dokonce označovat za paradox. Ten rozdíl ve funkcích je tam snad zřejmý...
11:43:34
24.09.2014
24.09.2014

Don_pepe
-> King:
A že takových lidí je! "Pane já to dělám už roky, všechno vím a tu pH sondu uchovávám v destilovaný vodě aby byla v echt kondici!"....jeb ho po hubě aby se srovnal

11:23:47
24.09.2014
24.09.2014

King
-> Domajz: Vidím to stejně jako dragon, ale i když bych připustil, že někdy by to nejlíp vyřešilo 10 deka bumdodržky od poškozeného, nechápu v čem je ten paradox. Policajti jsou tady od toho, aby vypátrali, zatkli, předali soudu. Proto maj nadstandardní zákonnou ochranu. To, že před nima někdo prchá nebo se dokonce brání zatčení, je součást jejich práce a nevidím jedinej důvod, proč by měli sebevětšího grázla mydlit pokud už má např. ruce za zádama v klepetech. Jim nic neukrad, nikoho z jejich rodiny nezabil.
Taky si neumím představit, že bych na servisu řek zákazníkovi, že ty kecy co mele jsou úplně z cesty, případně ho profackovat, aby se vzpamatoval :-)
Taky si neumím představit, že bych na servisu řek zákazníkovi, že ty kecy co mele jsou úplně z cesty, případně ho profackovat, aby se vzpamatoval :-)
08:30:15
24.09.2014
24.09.2014

dragon_cb_cz
-> Domajz: Veřejně se hlásím, že inzultaci nedoporučuju a tudíž u mě k rozporu nedochází. A taky si myslím, že jsi dostatečně inteligentní na to abys pochopil, proč je to ze strany policie výrazně nebezpečnější...
06:34:18
24.09.2014
24.09.2014

Domajz
Nejzajímavější je, jak zdejší diskutující bez mrknutí oka doporučují inzultaci zlodějíčka, jako jediný účinný prostředek jak zabránit dalším čorkám, ale v momentě kdy by zlodějíček dostal do držky od policistů - rozuměj spadl ze schodů, při eskortě se vytrhl a proskočil oknem v 5. patře nebo se houpal na židli a hlavou upadl na radiátor, tak je to průser ohrožující svobodu, protože jednou si můžou přijít i pro mne...
Nazval bych to Virtí paradox
Nazval bych to Virtí paradox

22:10:25
23.09.2014
23.09.2014

Majki
21:48:11
23.09.2014
23.09.2014

King
-> Majki: ....pořád to nechávaj otevřený, kurvy kuchařský, ještě by tam někdo moh spadnout! :-)
17:04:31
23.09.2014
23.09.2014

Domajz
-> Majki: Je to presne jak pises... Jinak jeste by teoreticky na to slo naroubovat porusovani domovni svobody a to uz je trestny cin, ale to by se nikde moc nesmelo rozhlasovat, ze tam uz babicka nebydli....
13:53:37
23.09.2014
23.09.2014

Luky
-> Majki: ...navíc pak shodou nešťastných okolnosti na ten právě zavřený poklop spadla zapnutá svářečka a dokonale to přivařila. To je pech, no... 

12:36:06
23.09.2014
23.09.2014

Majki
-> P@nis: aha, chapu, když kradl poklop zupmy tak do ni spadl...
12:30:42
23.09.2014
23.09.2014

P@nis
-> Majki: Nic, jedná se o přestupek. Ukradli mi dvoukolák na trávu MP je chytila při činu, známe firmy nic nemají pokutu nezaplatí, vozík mi vrátili. Minulý týden si ho vzal znova někdo, nadobro s tím že přestřihal plot i zámek na vozíku.
Jedině seřezat.
Jedině seřezat.
12:11:05
23.09.2014
23.09.2014

Majki
mam dotaz, teď se tu řešili něco obdobného ae uvedu ti do praxe.
bydlíme ve dvojdomku kde sousedka, starší paní si zlomila kyčel, syn si ji vzal k sobě a dum je teď prázdný. Pani před svým zraněním byla trochu mino a domů, do stodoly, do tuzných budek na zahradě tahala odpadky, od květináčů, umělých květin, kýble, papír a kovový odpad. V tom je asi ten největší problém, včera jsme byli upozornění sousedkou že už několikrát viděla někoho kdo na onu zahradu přijede s kolem a pak odváží ten železný odpad. Oznámil jsem to synu a vnukům paní ale jsou z dálky a řešeni je v nedohlednu tudíž jsem se domluvil že když někoho na oné zahradě popřípadě stodole přistihnu tak ho zadržím a předám policii. tak ale teď otázka právní věci co porušuje když on (pomyslný zloděj) když vstoupí na soukromy, oploceny pozemek a krade šrot, i když v malém ale přece?
Jedna se nám hlavně o to aby se do sousedství nastěhovali bezdomovci a jim podobni, takže to chci zastavit hned v začátku.
bydlíme ve dvojdomku kde sousedka, starší paní si zlomila kyčel, syn si ji vzal k sobě a dum je teď prázdný. Pani před svým zraněním byla trochu mino a domů, do stodoly, do tuzných budek na zahradě tahala odpadky, od květináčů, umělých květin, kýble, papír a kovový odpad. V tom je asi ten největší problém, včera jsme byli upozornění sousedkou že už několikrát viděla někoho kdo na onu zahradu přijede s kolem a pak odváží ten železný odpad. Oznámil jsem to synu a vnukům paní ale jsou z dálky a řešeni je v nedohlednu tudíž jsem se domluvil že když někoho na oné zahradě popřípadě stodole přistihnu tak ho zadržím a předám policii. tak ale teď otázka právní věci co porušuje když on (pomyslný zloděj) když vstoupí na soukromy, oploceny pozemek a krade šrot, i když v malém ale přece?
Jedna se nám hlavně o to aby se do sousedství nastěhovali bezdomovci a jim podobni, takže to chci zastavit hned v začátku.
19:18:19
18.09.2014
18.09.2014

Domajz
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Fakt, že jo, máš pravdu, tohle mi uniklo,díky za info..
-> Luky: Zákon to nijak nerozlišuje, použil jsem to já.... abych odlišil řízení provozu povely jak jsou předepsany v zákoně od nějakého zastavovaní aut v případě nehody nebo přejití dětiček do školy, ale jak psal -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : výše, už to neplatí

-> Luky: Zákon to nijak nerozlišuje, použil jsem to já.... abych odlišil řízení provozu povely jak jsou předepsany v zákoně od nějakého zastavovaní aut v případě nehody nebo přejití dětiček do školy, ale jak psal -> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : výše, už to neplatí
18:33:43
18.09.2014
18.09.2014

-> Domajz: To už ale od nějaké změny zákona neplatí a MP/OP opravdu může řídit křižovatku. To už ale několik let. Já pamatuju asi tak pět let zpátky, když jsem jezdil do bývalé práce, tak tam byla jedna blbá křižovatky, kde vedlejší byla byla do úhlu a ještě navíc barák až k silnic a jelikož tamtudy jezdilo hodně lidí ráno do práce, byly tam každé ráno kolony (na tak malé městečko dost). Takže ráno v určitých hodinách tam často řídil dopravu obecní strážník. My jsme vždycky odbočovali z hlavní doleva na tu vedlejší a neměl jsem s jeho řízením jediný problém. Většinou to vypadalo tak, že když jsem k němu dostal na řadu, ukázal mi abych počkal, potom zastavil protisměr a nechal mě odbočit, aby se za mnou nedělala fronta - silnice byla úzká jen na jedno auto. Jeden tam byl docela často a už si asi i pamatoval, kam ten pražák pojede. :)
18:03:31
18.09.2014
18.09.2014

Luky
-> Domajz: jaký je rozdíl mezi řízením a usměrněním?
17:21:02
18.09.2014
18.09.2014

Vojťas
-> Domajz: ahaa ahaa, zajimavy info :) Pozdeji kdyz jsem tam jel uz tam byli prislusnici a to byl jinej koncert
17:15:47
18.09.2014
18.09.2014

Domajz
-> Vojťas: No to píšeš správně, protože MP dopravu řídit nesmí. Maximálně usměrňovat a to jen ve vymezených případech... Řídit dopravu může pouze policista
17:05:47
18.09.2014
18.09.2014

Domajz
-> dragon_cb_cz: Hele já se tě ptal, jak bys tohle řešil v mezích zákona?? Teď nemluvím o houmlesácích co sedí v křoví a pijí krabičák, mluvím o těch co opravdu aktivně a neúnavně otravují. Jasně ty to sneseš, ale děcka, starý lidi nebo ženský třeba ne že jo. Těm bys proadil co? Sorry, ale dávat sem příklad z Islandu je asi stejný extrém jako bys ze Severní Koreje.
Když už porovnáváš, tak srovnávej alespoň srovnatelný, ne zemi, která má asi tolik obyvatel co Brno, kteří žijí v cca 7 městech, ale holt si budou muset islanďani zvykat...
Když už porovnáváš, tak srovnávej alespoň srovnatelný, ne zemi, která má asi tolik obyvatel co Brno, kteří žijí v cca 7 městech, ale holt si budou muset islanďani zvykat...
09:51:16
18.09.2014
18.09.2014

Vojťas
Zrovna sem viděl jak náš místní MP usměrňoval dopravu při autonehodě. Záměrně nepíšu řídil, protože tím se to nazvat neda. Ve měště pravděpodobně nedalo přednost auto přijíždějící z vedlejší vozidlu jedoucímu z jeho leve strany po hlavní silnici, tak nějak se vyhly ale srazily se rohama, auto z vedlejsi zustalo v pulce pruhu hlavní silnice, dodávka jedoucí po hlavní se uklidila za auto ve směru jízdy, a policajt stal na rohu křižovatky čelem do jejího středu s plácačkou ve svěšené ruce a občas něco mávnul, přičemž spíše sledoval jeho kolegu jednajícího s aktéry. Za běžného provozu nepřehledná křižovatka teď byla o to lepší.
08:16:14
18.09.2014
18.09.2014

Jozka
-> King: Holt lidi, co by byli marod na příslušný hodiny fyziky, nebo jí nepobrali, se vyskytujou napříč celým řidičským spektrem..
-> dragon_cb_cz: Paradoxně možná u některých jedinců možná i stoupne a daj si většího majzla.. u těch méně civilizovaných. Jinak ten pitomec, co toho motorkáře zmastil, by měl pochopitelně už teďka zametat chodníky..
-> dragon_cb_cz: Paradoxně možná u některých jedinců možná i stoupne a daj si většího majzla.. u těch méně civilizovaných. Jinak ten pitomec, co toho motorkáře zmastil, by měl pochopitelně už teďka zametat chodníky..
07:07:44
18.09.2014
18.09.2014

dragon_cb_cz
-> Jozka: A prestiž povolání tímhle podle tebe stoupne nebo klesne? To samý kokoti nadřízený - pokud nechceme aby tam byli, nesmíme přece policii tolerovat (nebo jí dokonce podporovat) kokotský chování...
Vidím to jednoduše? Možná.... Ale tím, že tudy cesta k větší civilizovanosti tohodle národa nevede jsem si sakra jistej.
Jen tak pro srovnání, jak se na policejní násilí (navíc zcela v mezích zákona a skutečnou nešťastnou náhodu) dívají jinde: www.pri.org/stories/.../i celand-grieves-after-polic e-kill-man-first-time-its- history
Vidím to jednoduše? Možná.... Ale tím, že tudy cesta k větší civilizovanosti tohodle národa nevede jsem si sakra jistej.
Jen tak pro srovnání, jak se na policejní násilí (navíc zcela v mezích zákona a skutečnou nešťastnou náhodu) dívají jinde: www.pri.org/stories/.../i celand-grieves-after-polic e-kill-man-first-time-its- history
00:35:26
18.09.2014
18.09.2014

King
-> Jozka: Jenže část "dodržovačů" se mj. vyznačuje tím, že si tu svoji 80ku držej i na silnici, kde i pirát zvolní a takovým tempem se už dá doplachtit do slušný vzdálenosti od silnice. Loni jsem taky jednou po suchý D11 v mrazu svým tempem a začalo do toho padat sníh s deštěm. Ťukáním do brzdy jsem zjistil, že to už není vyloženě na speedování a přizdisráčsky jsem se sesynchronizoval s kamioňákama. V levým kolem mě svištěli borci svejch předpisovejch 130, který jsem před tím předjel, a s rozestupama jak buzeranti - večer byla ta hromadná bouračka ve zprávách.
00:04:19
18.09.2014
18.09.2014

Jozka
-> King: Však taky nejsem žádnej.. jo, "dodržovač" je zdejší termín a taky dobrý nějak posledních 24 zim, ale co si vybavuju zimu předposlední, tak mi přijde, že auta, sklouzlý do příkopu odhadem ve 40 km/h a ABS/atd. káry, opustivší vozovku v rychlosti vyšší nežli povolené, byly v poměru zhruba 1:1.
Z poslední doby mi leží v hlavě nejspíš Superb, zapíchnutej po průtrži mračen v příkopu na okresce u Přeštic - v úhlu 45°.. poškození nevelký, rovina před zatáčkou pravoúhlou - buď ho z tý silnice někdo vyhnal, nebo si pan bystrozrakej s xenonama v tom lijáku myslel, že je zatáčka o kus blíž..
Z poslední doby mi leží v hlavě nejspíš Superb, zapíchnutej po průtrži mračen v příkopu na okresce u Přeštic - v úhlu 45°.. poškození nevelký, rovina před zatáčkou pravoúhlou - buď ho z tý silnice někdo vyhnal, nebo si pan bystrozrakej s xenonama v tom lijáku myslel, že je zatáčka o kus blíž..
23:34:51
17.09.2014
17.09.2014

King
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Problém je v tom, že dneska to může bejt násilník, co náhodou spadne ze schodů, zejtra třeba blbej zloděj a za tejden budou padat ze schodů i pyráťy...
23:30:43
17.09.2014
17.09.2014

King
-> Jozka: To se taky může stát, ale ze svýho okolí znám spíš týpky, co dodržujou pravidla tak nějak rámcově (jako třeba já :) a přesto tu zimu obvykle všichni přestojíme beze ztráty květinky.
23:16:57
17.09.2014
17.09.2014

Jozka
-> Syny: .. zatímco ti praví hrdinové se přes pangejt elegagantně přenesli a jsou zaklesnuti hluboko v lese..

23:08:21
17.09.2014
17.09.2014

Syny
-> King 17.09.14 22:23:42:
Kdo nezlobi, nema se ceho bat - tos nevedel? :) Nedej ale boze, az se jednou nahodou ucho utrhne a byt treba i nahodou se clovek dostane do role do ktery se dostat nikdy nechtel a ruka zakona prijde s takovymhle "adekvatnim" zakrokem. Inu "spravni ridici" taky porad rikaji, ze kdo neprekracuje povolenou rychlost, jako ostatni pirati, tak se nema ceho bat - a na zacatku zimy jsou jich vzdy plny pangejty...

22:59:05
17.09.2014
17.09.2014

Jozka
-> dragon_cb_cz: Vidíš to moc jednoduše - je to jako všude jinde, jen zesílený, zažil jsem ve všech svých zaměstnáních - něco dělat chceš, protože máš pocit, že to má smysl (nebo "je to za dobrý kačky" - jak říká kámoš), ale přitom okolnosti nejsou příznivý, nadřízený ko*oty nad tebou jak kdyby někdo klonoval, zákony na draka, tlaky různý, renomé profese nevalný.. a bla bla..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No to by mi taky nevadilo, dokud bych nebyl takovýmu nějakýmu elementovi podobnej a schytal to za něj omylem.. je to začarovanej kruh - celá ta slavná civilizace nám nějak moc nefunguje..
-> Matthes, záškodník z TechWebu: No to by mi taky nevadilo, dokud bych nebyl takovýmu nějakýmu elementovi podobnej a schytal to za něj omylem.. je to začarovanej kruh - celá ta slavná civilizace nám nějak moc nefunguje..
22:34:27
17.09.2014
17.09.2014

Matthes, záškodník z TechWebu
Na druhou stranu kdyz treba nejakej nasilnik na sluzebne omylem zakopne a skutali se ze schodu, nejsem proti.
22:31:47
17.09.2014
17.09.2014

dragon_cb_cz
-> Jozka: Argument "nešel bych to dělat ani za zlatý prase" neberu - pokud maj pocit, že je práce příliš náročná, nedá se to vydržet a nutně musí sem tam někoho zvalchovat aby mohli žít, tak ať jdou zametat ulice.
22:23:42
17.09.2014
17.09.2014

King
-> Jirik_Tuňák1983: Tak to uz tady dlouho nebylo

22:23:34
17.09.2014
17.09.2014

Jozka
-> dragon_cb_cz: Nu, na rozdíl od tebe jsem 2x nakládačku pro nic za nic už dostal (i když teda od orgánů někdejší Veřejné bezpečnosti) a přesto je můj názor nevyhraněný. Je to složitý.. a na tu složitost naše slavná civilizace dojede.
Mě by se líbilo, kdyby se (nejen) zdejší nejkvalitnější jedinci, co do všeho viděj a je jim úplně jasný, jak by to mělo fungovat sebrali a vstoupili do řad PČR - a ne jen vést blbý kecy o opicích, poloopicích, ovcích a jiné zvířeně.. Tím by vytlačili ty nekvalitní jedince.. tlachat je snadný, praktikovat horší - bych to nešel dělat ani za zlatý prase..

Mě by se líbilo, kdyby se (nejen) zdejší nejkvalitnější jedinci, co do všeho viděj a je jim úplně jasný, jak by to mělo fungovat sebrali a vstoupili do řad PČR - a ne jen vést blbý kecy o opicích, poloopicích, ovcích a jiné zvířeně.. Tím by vytlačili ty nekvalitní jedince.. tlachat je snadný, praktikovat horší - bych to nešel dělat ani za zlatý prase..

21:57:53
17.09.2014
17.09.2014

dragon_cb_cz
-> Jirik_Tuňák1983: Jasně... a nebo se taky chováš jako pár desítek procent tohodle národa - v pátek večer si dáš pár piv a pak jsi trochu hlučnější. A v 99% případů je to úplně v pohodě a v tom 1% si na tobě nějakej nedovyvinutej primát v uniformě bude léčit komplexy....
21:56:28
17.09.2014
17.09.2014

dragon_cb_cz
-> Domajz: Radši budu žít ve státě kde budu občas nucenej strpět společnost bezdomovce, než ve státě kde je policajt, kterej si "schladí žáhu" když to kamery nevidí normou.
Až budeš mít ve svým okolí někoho kdo to odsral, třeba že se musel bránit obvinění z útoku na veřejného činitele, kterého se údajně dopustil tím, že si o něj policajt poranil ruku - to ve chvíli, když mu ten policajt způsoboval zlomeninu, otřes mozku, zhmožděniny po celým těle a spoustu dalších věcí (už je to pár let, tak si detaily nepamatuju), možná na to taky začneš koukat jinak.
-> Jozka: Policie tu není od toho aby někoho trestala - tečka. Od ukládání trestu jsou tu soudy. Pokud máš pocit, že ty soudy s tím moc nesvedou, tak ho sdílím - ale řešením je posunovat legislativu směrem k tomu, aby něco svedly, ne společenskou atmosféru k tomu, že je lynč tolerovaná praktika.
Pokud chcete "slušnou společnost", tak vám garantuju, že cesta k ní nevede přes toleranci barbarství....
Až budeš mít ve svým okolí někoho kdo to odsral, třeba že se musel bránit obvinění z útoku na veřejného činitele, kterého se údajně dopustil tím, že si o něj policajt poranil ruku - to ve chvíli, když mu ten policajt způsoboval zlomeninu, otřes mozku, zhmožděniny po celým těle a spoustu dalších věcí (už je to pár let, tak si detaily nepamatuju), možná na to taky začneš koukat jinak.
-> Jozka: Policie tu není od toho aby někoho trestala - tečka. Od ukládání trestu jsou tu soudy. Pokud máš pocit, že ty soudy s tím moc nesvedou, tak ho sdílím - ale řešením je posunovat legislativu směrem k tomu, aby něco svedly, ne společenskou atmosféru k tomu, že je lynč tolerovaná praktika.
Pokud chcete "slušnou společnost", tak vám garantuju, že cesta k ní nevede přes toleranci barbarství....
21:31:44
17.09.2014
17.09.2014

Jirik_Tuňák1983
-> Luky 17.09.14 21:26:29: Pokud se chováš korektně a slušně, jsi v klidu.
21:26:29
17.09.2014
17.09.2014

Luky
-> Jirik_Tuňák1983: počkej až se nějakýmu magorovi v uniformě nebude na tobě něco zdát a nastoupí na tebe s obuškem, jaký pak budeš mít názor...
Navíc jako daňovému poplatníkovi se mi nelíbí, že se se služebním autem takhle rozjedou proti sloupu. To zavání Darwinovou cenou
Navíc jako daňovému poplatníkovi se mi nelíbí, že se se služebním autem takhle rozjedou proti sloupu. To zavání Darwinovou cenou

21:09:36
17.09.2014
17.09.2014

Jozka
-> Domajz 16.09.14 21:14:33: No, tak nějak..
Nezvládli to - skoro to na mě dělá dojem, jestli je ten dotyčnej nes*al třeba nějak dlouhodobě.. nebo možná stačilo to rozbitý služební auto, to bejvával dost malér, ale nevím, jak se to řeší aktuálně (hlavně finančně).
-> dragon_cb_cz 17.09.14 07:26:56: Víš kolik delikventů ročně se něšťastnou náhodou uhodí ročně do hlavy při nastupování do policejního vozu?
A takový ty lepší útvary uměj docela solidní "Guantanámo".. co taky jinýho dělat třeba s člověkem, kterýho čapli s kamiónem, plně naloženým budoucíma šlapkama a směje jim do ksichtu, protože to, co mu hrozí, si odsedí s prstem v nose na jedný půlce ?

Nezvládli to - skoro to na mě dělá dojem, jestli je ten dotyčnej nes*al třeba nějak dlouhodobě.. nebo možná stačilo to rozbitý služební auto, to bejvával dost malér, ale nevím, jak se to řeší aktuálně (hlavně finančně).
-> dragon_cb_cz 17.09.14 07:26:56: Víš kolik delikventů ročně se něšťastnou náhodou uhodí ročně do hlavy při nastupování do policejního vozu?

A takový ty lepší útvary uměj docela solidní "Guantanámo".. co taky jinýho dělat třeba s člověkem, kterýho čapli s kamiónem, plně naloženým budoucíma šlapkama a směje jim do ksichtu, protože to, co mu hrozí, si odsedí s prstem v nose na jedný půlce ?
20:54:19
17.09.2014
17.09.2014

Jirik_Tuňák1983
-> Domajz 16.09.14 21:07:28: Podle mého mínění byl zásah v pořádku a hoch dostal výchovný pohlavek, který je nade všechny pokuty.
20:51:55
17.09.2014
17.09.2014

Jirik_Tuňák1983
-> m8rinek 15.09.14 10:33:24: Nebuď zase takovej lidumil.
19:48:08
17.09.2014
17.09.2014

Domajz
-> stepan: Ja je taky nemam zmaknuty, ale logickou uvahou jsem dosel k tomu, ze je blbost, abych v pripade, ze vidim protipravni jednani mohl zakrocit az od 5000,-
19:45:30
17.09.2014
17.09.2014

stepan
-> Domajz: Nevim, vycházim z toho, co si sem dal, nemám zákony tak zmáknutý, pokud je to samý v přestupkovym tak potom promiň.
19:43:59
17.09.2014
17.09.2014

Domajz
-> stepan: Aha, diky za informaci, a co treba § 2 odst. 2 prestupkoveho zakona? Nebo § 14 "noveho" obcanskeho zakoniku?