policie - chovani

prohledat
4771 příspěvků (zobrazeno 1551 až 1600) od 06.12.2007 do 24.02.2024, založil/a Jarda - zrušená registrace
řadit dle data
23:16:56
26.05.2015
radar75
-> King 26.05.15 20:04:44: vodičák sa zabavuje iba pri pokute ktorá nebola zaplatená na mieste teda pri každej pokute keď nemáš hotovosť, ak máš € zaplatíš a vodičák sa ti vráti napočkanie, je to preto, lebo sa pokuty neplatili a potom exekútori od naších kakaových spoluobčanov nič nevytiahli, teraz Dežkovia platia jak najatí 3

U nás 6O dní pred skončením zmluvného poistenia dáš výpoveď a na nete si vyberieš novú poisťovňu, čo je spravidla lacnejšie ako tá čo si platil doteraz. Len už to aj u nás začali podmieňovať dokladom o bezškodovom priebehu, na čo stačilo doteraz čestné vyhlásenie a nikto to neskúmal, ale teraz stále viac spoločností to posiela po skončení poistenia pre novú poisťovňu. Možno je tu niekto kto vie o koľko poistku navýši škodový priebeh a plnenie poistného. Ja som to ešte nemal a preto číslo navýšenia nepoznám.

-> haso 26.05.15 20:53:40: šošovky sa bežne kontrolujú..... kružidlom 3 , ale vážne o takom niečom som nepočul, asi maximálne otázka, ja ako vodič by som sa vyhovoril, že mám, ale nemôžem si ich dať dole lebo nemám roztok... Kým nie je vodič majster svetla, tak neverím, že ho bude niekto buzerovať, keď sa hraje na majstra svetla a vyskakuje, tak všade platí "jak dáš, tak vráť", potom už len v krčme sa môže rozčuľovať jaký je drúk...
20:53:40
26.05.2015
haso
uz niekomu z vas kontrolovali ci ma sosovky v ociach? totiz mam vo VP kod 01.06 (okuliare, sosovky) a nikdy sa ma na to policajti nepytali...
20:29:12
26.05.2015
darklord
-> King: no stalo sa mi to tam na dalekom vychode este ked som jazdil formanom, ale podla mna to nikto nezrusil...
20:04:44
26.05.2015
King
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Souhlas, akorát celková škoda asi bude větší, než 20 éček, kvůli ztrátě bonusu na povinným ručení (?)

-> darklord: Jestli to takhle u vás chodí (zabavování řidičáku), tak máte k policejnímu státu nakročeno stejně dobře jako u nás. Tady se zas fízlové nerozpakujou zneužívat institut kauce. Ta se může používat v případě cizinců nebo "pokud je podezření, že se řidič bude vyhýbat správnímu řízení".
10:23:28
26.05.2015
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> Domajz 26.05.15 08:32:34: Mozno preto, ze to vyriesi za 20 E na mieste a ostatne zatiahne poistovna. Hlavne ked sa nemas cas vybavovat s blbcami, lebo mas o chvilu stretnutie s dolezitym zakaznikom kde ide o peniaze ktore su v inej lige ako 20 E pokuta.

Su ludia, ktori su "v robote" permanentne, nie len ze si odrobia svojich 7,5 alebo 8 a maju fajront a cas zabavat sa s organmi.
09:48:12
26.05.2015
haso
-> MVM: do buducna budem vediet, nikdy do boxu nebudem parkovat tak, aby som z neho musel vycuvavat do slepeho priestoru pri cuvani...presne pre taketo poznatky som sa tu spytal, aby som vedel comu sa vyvarovat

-> Domajz: preto, lebo to, ze ja mam pocit nevinnosti este neznamena, ze tomu tak skutocne je, je to presne povedane tak, ako to napisal tu: -> Hřib 26.05.15 09:16:24:

...za 20e mam svaty pokoj, preplati to PZP a mozem sa veselo dalej vozit a nehrozi, ze mi zoberu VP ako pise darklord

-> Hřib: svedkovia neboli, nejake kamery som nevidel, len som chcel vediet do buducna nejake paky a mat poznatky a nie sa uspokojit stym, ze som vinny...co po tejto debate a skusenosti dalsich z vas vidim, ze zrejme som bol a pausalne sa to riesit, kto cuva = na vine zvlast ak narazi druhemu do boku
upraveno 1x, naposled 26.05.2015 09:48:45
09:16:24
26.05.2015
Hřib
-> MVM: no, pokud by měl couvající "po hlavní" zrušený bok, tak je to jednoznačně vina vyjíždějícího z boxu - auto v pohybu (pokud auto na "hlavní" necouvá v jednosměrce), pokud auto z hlavní narazí do boku vysunutého, tak to benga berou jako náraz do stojící překážky - vina couvajícího, pokud by vyjíždějící auto mělo sedřený bok do strany, tak nestálo, bylo v pohybu a hádal bych se...
09:10:15
26.05.2015
P@nis
Tak asi žiju v omylu.

Haso stál normálně zaparkovaný (odstaveny) u krajnice stejně jako zaparkované auto v boxu a pak snad platí, že kdo zahájí úkon dříve, musí mu dát druhý přednost a pokud ho trefil někde na dveře tak není co řešit.

Nicméně přece vždy jde podat stížnost nadřízenému orgánu daným policictům a ten by měl prověřit průběh šetření 4
09:05:56
26.05.2015
Hřib
-> haso: něco podobného se stalo mojí ženě, kdy vycouvla auto asi 1,5m z místa (stála kolmo hned vedle výjezdu z parkoviště, takže stačilo jen kousek a objet obrubník) a borec s nějakou Alfou GT dojel na konec parkoviště, zjistil že je plno a pod plným plynem jebnul do pravého zadního blatníku a nárazníku na Xsaře break. Kunda co seděla vedle borečka začala vyskakovat, že žena nacouvala do nich, úmyslně a že to viděla, protože se dívala dozadu, pak tam přiběhli chlapi ze zahrádky a mírnili ji, že couval jak debil a kdyby tam šlo děcko nebo babka tak je po nich a pak se ještě přimotal nějaký soudní znalec přes auta a dal ženě kontakt, že lezl do auta, viděl to a nebyla to její vina. Jinak xsara stála vysunutá asi 10-15s, než si po vycouvání připla pás. Protože chtěli hodit vinu na moje auto, tak jsem mezitím přijel a kunda dělala hysterické scény i přede mnou a furt někomu na oko volala a vyhrožovala, borec byl v klidu a auto měl zaparkované už na místě, akorát rozbité zepředu (prý srna, ale asi lakovaná na bílo) a vzadu měl tak půl metru od levého rohu rozbitý zadek. Tak jsem mu vysvětlil, že on narazil do stojící překážky, jsou 4 svědci a když přijedou benga, tak dostane jako bonus flastr a třeba budou řešit i jeho sjeté gumy, alkohol a tak, tak frajer řekl, že má havarijku a bude si to řešit z ní a z povinka naši škodu a uznal chybu, kunda ale furt vyskakovala a chtěla policajty, tak jsem ji v klidu vysvětlil, co jejímu frajerovi a pak si vzpoměl, že na protějším paneláku je kamera MP a že už se tam pár nehod na základě záznamu řešilo, tak až pak se zklidnila. Bohužel do protokolu o nehodě borec napsal jako svědka svoji k.ndu i s mobilem, a my jsme asi měli napsat toho soudního znalce jako svědka, protože jeho pojišťovna pak rozhodla o "spoluvině 50%" a poslali jen půlku faktury za opravu...

Takže pokud to chceš ještě řešit, tak popátrej v okolí po kamerách MP a nebo někdy bývé kamera před vchodem paneláku a zabírá třeba i kus parkoviště, ale když už jsi to policajtům podepsal, tak už asi těžko něco zmůžeš... Svědci nebyli?
08:38:07
26.05.2015
darklord
-> Domajz: napriklad preto ze pokial nezaplatis na mieste tak zbohom vodicak, pokial to nebude vyriesene (zaplatene). Dostanes len nahradne lajstro ktore plati len na uzemi SR a len 30 dni ci kolko.
08:32:34
26.05.2015
Domajz
Já jen nechápu proč, když je někdo skálopevně přesvědčen o svojí nevině, uhradí blokovku na místě? V dnešní době, kdy je minimální problém jakkoliv si zaznamenat jak jednání na místě nehody, tak následné správní řízení, mi tohle prostě hlava nebere.

Netvrdím, že je vždy nutno jít do správního řízení, někdy je blokovka menší a přijatelnější zlo, ale v případě, že moje tušení hraničí téměř s jistotou, že mi bylo z neznalosti, lenosti, škodolibosti atd. ukřivděno, tak je toto řešení na místě.
07:05:09
26.05.2015
MVM
Jen můj poznatek ze života.Jakmile je nehoda a jedno z vozidel "couvá",je vždycky ten couvající ve znevýhodněné pozici. Protože vždycky je to rizikový manévr. Policajti pak argumentují nezajištěným couváním - Snad každej kdo má papíry na náklaďák mi dá za pravdu že kdykoliv do něčeho byť malinko nacouváš nákladním autem a jsou u tohoho volaní policajti - je to ihned bez diskuse min za 2000Kč. (Žádný já jsem,já jsem atd)

Souboje o místo na parkování a nehody u supermarketů,průšvih samo o sobě. 8
01:40:06
26.05.2015
Jozka
-> mm17: Zeptám se svých "odborných poradců", pokud nezapomenu.. už jen proto, že couvám od baráku do ulice ve který je na druhý straně taky parkoviště - a už se i stalo, že proti mý zádi z něj současně kdosi vyjížděl.. nebo vycouvával a bylo to natěsno.

-> King: Nu, Ukrajina jak vyšitá. Doma bych tohle taky uměl, i když jeden z mých "poradců" už se dostal až příliš vysoko - ale zatím to naštěstí nutný nebylo.
01:40:05
26.05.2015
Jozka
-> mm17: Zeptám se svých "odborných poradců", pokud nezapomenu.. už jen proto, že couvám od baráku do ulice ve který je na druhý straně taky parkoviště - a už se i stalo, že proti mý zádi z něj současně kdosi vyjížděl.. nebo vycouvával a bylo to natěsno.

-> King: Nu, Ukrajina jak vyšitá. Doma bych tohle taky uměl, i když jeden z mých "poradců" už se dostal až příliš vysoko - ale zatím to naštěstí nutný nebylo.
00:29:15
26.05.2015
mm17
-> Jozka: taky to nechápu. Přece ,když vyjíždím z toho boxu ,tak musím dát přednost zleva i zprava jak kdyby vyjížděl z vedlejší silnice, a je úplně jedno jestli jede po hlavní předkem nebo zadkem.
00:19:32
26.05.2015
King
-> Jozka: Kdyz jsme v tomhle tematu, tak podobna story od nas. Mistni bohabojny remeslnik se kdysi plazil po hlavni po meste a z vedlejsi mu to pred cumak vrzla nejaka pinda ve fobii. Doslo samozrejme k bouracce a tenkrat se k tomu z nejakyho duvodu volali policajti. Vyklepanej chlapek vyklopil svoji verzi pribehu, pak s nima svitorila ta pipka a chlapkovi zatrnulo, protoze se tykali a pokukovali po nem. No a pak to fizlove sepsali a vybalili na nej, ze vinikem je on, protoze blablabla...neprimerena rychlost, brzdny stopy, naraz do zadku auta. plus nejaky vyhrozovani buhvicim ...a protoze chlapek mel zafixovano, ze to jsou odbornici a policajt ma vzdycky pravdu, tak jim to s minimalnim odporem podepsal!

Jak to nakonec dopadlo jsem se uz nedozvedel...
00:07:44
26.05.2015
King
-> radar75: Pockat, chces mi rict, ze zavinenim drobny nehody lze u vas prijit o papiry? A co pri nehode s vetsi skodou? Rovnou kulka do zatylku? :-)
00:05:13
26.05.2015
Jozka
Hmm.. zajímací - pořád nemůžu přijít na to, proč by měl být v případě, když někomu takhle někdo vjede do cesty z parkovacího místa rozdíl dle toho, jestli to "průběžný" auto jede vpřed či vzad.. 9
00:03:04
26.05.2015
radar75
Ja to vidím 50 na 50, teda obaja majú spoluvinu. Haso keby nebol stál 1 min. ale hneď cúval, nebolo by čo riešiť a Passat má 100% vinu, ale to že auto stálo dlhšie by určite namietal, to že vyštartoval lebo auto stálo nejakú dobu a nečakal jeho rozbeh, preto vyštartoval, no nestihol. Vinu nesie Haso, že sa nepresvedčil, no tiež nemohol predvídať, že kretén vyštartuje, ale došlo k nárazu do boku Passata. Zasa ak by narazil Passat do boku Hasa, nepotešl by ťa, ale nebol by si vinný, či by ťa to potešilo ťažko povedať. Taktiež rovnakú vinu nesie Passat, lebo sa ani on nepresvedčil či môže bezpečne výjsť z radu zaparkovaných vozidiel. Preto obaja spoluvina. V reále si prišiel o 20€, ale keby ste sa nedohodli išiel by si na prejednanie a určite by to nebolo iba 20€, lebo nehoda začína od 150 do 800€ + zákaz činnosti do 2 rokov, ako jeden tak druhý. suma sumárum, ty 20€ + malá oprava a Šumi 0€ pokuta, ale behačky a doplatky toho čo nezaplatí poisťovňa, takže si morálny víťaz 5
00:00:28
26.05.2015
haso
-> Eidy: to je normalne parkovisko pred panelakom kde byvam, ziadne parkovisko supermarketu, klasicka verejna komunikacia

inak : Parkoviská nákupných centier sú verejné a podľa predpisov sú súčasťou ciest. Aj na nich teda platia všetky predpisy súvisiace s cestnou premávkou.
zvětšit policie - chovani - obrázek od haso vložen 26.05.2015 00:00:28
upraveno 1x, naposled 26.05.2015 00:12:57
23:58:25
25.05.2015
haso
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): hej, riesil by som to polroka a dospelo by sa ktomu, ze ma aj on spoluvinu...

ale do buducna budem vediet

- este som sa pytal policajtov, ze a keby som isiel dopredu a vojde mi tam, tak ano, to by bol vinny on, a ked teda idem do zadu? tak sa musim presvedcit ci mozem cuvat...pozeram na nich, ze ci maju vsetkych pokope...

jedine co im berem z ich organovych hlav ako pozitivum je to, ze v dodavke mi potom povedali, ze keby ten pan narazil mne do boku tak je vinny on, ale ze z racionalneho hladiska je lepsie mat zohnuty troska zadny naraznik a inak auto OK, nez bachnuty cely bok, no aspon, ze na takuto dolezitu uvahu dokazali prijst, hadam im to neradili cez vysielacku
23:56:04
25.05.2015
Eidy
-> haso: Problémy vidím 2. Jednak jsi přijal pokutu, čímž jsi to vzal na sebe. Druhak parkoviště u supermarketu (pokud to tedy bylo tam) není veřejná komunikace a tudíž tam vlastně neplatí pravidla silničního provozu. Budeš rád, pokud to pojišťovna zatáhne za tebe.

Nicméně pokud se ptáš na názor, tak za mě je to vina řidiče passatu. Argumentace policajtů, že auto nemůže jet do strany, je dost ubohá. Pokud někde vezmu bokem auta předek stojícího auta, tak to není vino toho druhýho auta přece. To dá rozum. Bohužel rozum není něco, čeho by byl přebytek.
23:53:04
25.05.2015
Syny
-> haso 25.05.15 23:48:35: Hm, to je taky mozny... Koukam, ze poridit tu kameru jeste dozadu neni vubec od veci... 8
23:50:34
25.05.2015
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
-> haso 25.05.15 23:23:25: V presne opacnom garde sa toto stalo mojej mame prednedavnom. Cuvala z boxu a "udajne" nacuvala do okoloprechadzajuceho obstarozneho (cca 15 rocneho) BMW s nejakym siltovkarom za kormidlom. Mamine auto bolo trafene na naraznik, lavy zadny roh. BMW malo zruseny naraznik a predok v strede auta. Podla mamy zadne cuvacie senzory ani nestihli pipnut. Vinu z toho isteho dovodu prisili jej, vraj cuvala a nepresvedcila sa ci moze.

Ako realnejsia verzia mi pride, ze panacik si to valil po parkovisku viac nez je rozumne a cumel po babach namiesto pred seba a zo zadoboku to poslal do cuvajuceho auta. Ale organi s touto verziou nechceli ratat, mati nemala cas, tak podpisala papiere, cvakla pokutu a sla dalej za biznisom. Panack dostal z poistky takmer tisicku za posramoteny naraznik na jeho hustokare dotiahnutej z nejakeho nemeckeho bazaru.

Nastastie mamine suzuki to odnieslo len s malymi odreninami na plastovych dieloch.

Z tychto dvoch pribehov mi tak nejako vyplyva, ze ked clovek nezabojuje a nezenie to vyssie, ta na mieste skodovej udalosti je automaticky vinny ten, co cuva. Takze odteraz podla hesla "Kupredu, spatky ani krok!"
23:50:07
25.05.2015
King
Jenom takova perlicka z naseho lokalniho platku. Kdysi jsem tady resil moji korespondenci se starostou sousedniho mestecka, kde jsem upozornoval na nezakonnou praktiku mistnich poloopic - mereni rychlosti z civilniho auta. Pan starosta na tom neshledaval nic spatneho (ucel sveti prostredky) a jako bonbonek me obvinil, ze jsem jednim z tech piratu, kteri v jejich obci prekracuji 50ku :-) Kdyz jsem po par tydnech sehnal to vyjadreni MDCR, ktery takovou praktiku vylucuje a optal se pana starosty, jestli nadale pokracujiu v nezakonnem mereni, tak kupodivu uz nemerili :-)

No a o vikendu koukam, ze nejaky bdely spoluobcan nafotil ty jejich vopicaky na vylete na urad v okresnim meste, kde si pri parkovani pocinali, jako by byli ve svym reviru:
zvětšit policie - chovani - obrázek od King vložen 25.05.2015 23:50:07
23:49:07
25.05.2015
Syny
-> haso: Souhlas s predchozima komentama. Pokud jsi stal se zpateckou, svitila te vzadu svetla a zacal jsi couvat + pokud se takhle typek jeste priznal pred policajtama, tak bych to nechal jit do spravniho rizeni a policajta ujistil, ze nesouhlas rozhodne neni to jediny co muzu delat. Otazkou je jak moc by to bylo platny. Protoze to zarazeni zpatecky je tvrzeni proti tvrzeni, stejen jako to, ze typek vyjel z parkovaciho mista rychle a proto jsi mu oznacil celej bok a ne jen predni roh.
23:48:35
25.05.2015
haso
hlavne preco to riesim je to, ze zajtra idem na obhliadku auta ako vinnik nehody, ale na mojom aute nejsu ziadne stopy, ak neratame to zohnute tazne oko co sa stretlo s jeho diskom...ale on mal odrovnany naraznik, blatnik a dvere co neviem cim som sposobil, nakolko naraznik moj vobec nie je zniceny, ako keby spravil taku velku skodu...tak aby som vedel, ci mam trosku potlacit toho poistovaka do blizsieho skumania ci to nemal drbnute panko uz davno predtym, lebo ako by som mu stihol trafit dvere a aj predny naraznik naraz? ked na mojom aute nebola ziadna "cmuha" ze tam bol stret a potiahnutie do strany a pritom ten moj postuch do mesta ma 1,6 metra na sirku a predny naraznik od dveri je dooost daleko...
upraveno 1x, naposled 25.05.2015 23:49:40
23:42:55
25.05.2015
Borderer
-> haso 25.05.15 23:39:57: Úvaha přichází v úvahu pouze tehdy, jestli je na parkovišti jednosměrnej provoz, pak by měl pravdu policajt. Jinak mele hovadiny...
23:39:57
25.05.2015
haso
este by som podotkol dalsie veci co som sa pytal panov organov...

-ak pristupime ktomu, ze teda obaja sme boli na parkovisku, kde neplati to ze ja som na hlavnej, tak on pri vychadzani z boxu by mal mne davat prednost ,ze som z prava...vraj nie,vraj ja davam prednost ked cuvam...nechapal som ale ok

-dalsia vec, sa pytam, ked pan vychadza z boxu smerom na stranu spolujazdca, tak automaticky pozeram na smer ktorym idem, tj hlavu otacam doprava, kde ma musel vidiet stat a co aj priznal a teda on obmedzil mna v cuvani...odpoved organov bola, ze on sa otaca hlaovu vlavo, lebo z lava mozu prijst auta...

uz ani tak neriesim vinu, skor do buducna postup...

nenapadlo ma, az v noci ked som nad tym dumal sa spytat teda policajtov, ze ci mal pan smerovku ked vychadzal z boxu...lebo tu urcite nemal...

add pokuta, tak kaslat na tych 20e, ako...ja som mal chut sa daco vulgarne tych policajtov opytat, pretoze vsetko co vraveli boli ciste hluposti, v nicom som snim nesuhlasil stym policajtom a on mi vravel, ze to je tak jedine co mozem. V konecnom dosledku, moje auto je OK a to je zaklad...ale vlastnit funglovicu passat, ktory mi hned dakto zrusi a este ranou na koleso, no nechcel by som...
upraveno 1x, naposled 25.05.2015 23:42:19
23:39:02
25.05.2015
Borderer
-> haso 25.05.15 23:23:25:

Podle tvého popisu máš pravdu ty a vina je na místě Passata. Bohužel tím, že jsi zaplatil pokutu, si souhlasil s výsledkem šetření policie a vlastně si tim hodil vinu na sebe. Pro policii je to uzavřený a horko těžko s tím budeš něco dělat, měl si odmítnout zaplatit pokutu a poslat to do řízení.
23:34:33
25.05.2015
Vojťas
-> haso: Tak jestli stal predkem ven, a videl ze se chystas couvat, tak je asi padlej na hlavu ne? Bych si teda myslel to co ty, ze za to muze on.
23:33:38
25.05.2015
King
-> haso: Z hlediska zdravyho rozumu bych to tipoval minimalne na spoluvinu, ale spis na plny zavineni toho talenta v Pašáku. Navic s tou jeho vypovedi (myslel jsem, ze to stihnu)....akorat ta na miste zaplacena pokuta uz komplikuje cestu k naprave...
23:23:25
25.05.2015
haso
Tak pani,

neda mi to a rad by som si vypocul nazory ostatnych ludi a vedel do buducnosti reagovat. Na velmi mudre rady typu "nemal si to tak spravit a uznat chybu" zvedavy moc niesom, vsetci viete, ze niektore veci sa vratit nedaju.

Mal som pred par dnami skodovu udalost pri ktorej som na parkovisku riadne oznacenom znackou P nacuval do pana s VW Passat, pricom si svojou vinou niesom isty a zaujimali by ma do buducna vase postrehy.

Stal som na ceste na parkovisku asi minutu a cakal, kym sa uvolni miesto, dival som sa dozadu cez spatne zrkadlo vnutorne...zrazu som videl, ze auto zacalo odchadzat tak som zaradil spiatocku a stal dalej...ako bolo auto na mojej urovni ze ma jasne obchadzalo som zacal cuvat a vtom rana ako hovado (pricom som sa cely cas dival do zrkadla) a auto z boxu najblizsie ku mne mi vystrcilo predok do cesty a som mu ho cely zrovnal (dvere, blatnik, koleso, naraznik) pricom na vlastnom aute som si len zohol tazne oko, ktore deformaciou troska vydulo podlahu v kufri a stlacilo naraznik, pricom naraznik je uz opraveny a auto nevyzera ani ze malo nehodu.

Po prichode policie mi bolo hned povedane, ze ja som vinnik nehody (skodovej udalosti) lebo som sa nepresvedcil, ci mozem cuvat, naco som argumentoval tym, ze ak dakto meter za mnou vysunie predok auta do cesty nemam ako zareagovat, pricom som vravel ze snad ja ked som na ceste na parkovisku tak som "na hlavnej" a kto vychadza z boxu ma davat pozor. Nie, policajti mi povedali, ze som vinnik, ze auto jeho je burane z boku a jeho auto do boku nemoze ist takze som jasny vinnik. Namietal som a odpovedou organa bolo, ze to je vsetko co stym mozem robit, nesuhlasit. Tak som sa na to vykaslal, ze je to zaujaty dement, vyplatil som na mieste blokovu pokutu 20e, fukol si ze mam 0,00 promulle a dalej uzivam auto k spokojnosti.

Otazkou zostava, mali policajti pravdu? Aj keby som vystupil z auta, pozrel sa ze tam nic nie je, sadol do auta, auto v najblizsom boxe by vysunulo predok, aj tak by som ho sundal, lebo snad ked cuvam po ceste nemozem ocakavat, ze kazde jedno zo 100 (hadam aj viac) zaparkovanych aut zrazu na plny plyn vyrazi do cesty. Co pan priznal, ze vyrazil rychlo z boxu a comu aj ja verim, lebo inak by som ho videl ze vychadza. Taktiez vravel policajtom, ze on ma videl, ze tam stojim a chystam sa cuvat, ale myslel si, ze to stihne...

prikladam aj obrazok. je to z toho miesta presne, nahodou aj auta stoja tak, ako to bolo vtedy, akurat ta octavia bol vw passat a zaparkovany naopak, ze vychadzal predkom von...no a z toho mu vela neostalo 40
zvětšit policie - chovani - obrázek od haso vložen 25.05.2015 23:23:25
23:56:44
14.05.2015
Matthes, záškodník z TechWebu
-> King: Zadne nove video, byly daleko lepsi na YT :) Zum Beispiel:

https://www.youtube.com/w atch?v=jujR0idrHrQ

Jinak video TVZNOVA je uz stara klasika:
preteky na D1
upraveno 1x, naposled 14.05.2015 23:57:04
23:26:37
14.05.2015
King
23:34:33
21.04.2015
Gryzly
-> King: Ale až po půl roce. Protože nevěděli, kdo kopal a kdo se jen díval. Kurňa, jak by proti sobě nesvědčily, tak mimo službu a bez platu pro všechny.
10:41:37
21.04.2015
Syny
-> King: A to je jeden pripad, kde to zrovna nahrala kamera a dostalo se to ven - kolik toho asi je celkove... 8
10:44:12
18.04.2015
King
Ze by uz i v Texasu meli "bezne kontroly"?
22:24:29
16.04.2015
Syny
-> Nwkt: No, kdyby v radach policie byli skutecne jen normalni lidi co pouzivaj mozek, tak by ty povolny zakony ohledne moznosti strilet az tak nevadily. Pruser je, kdyz to pak tyhle experti zacnou zenuzivat ve stylu "myslel jsem ze strili", "myslel jsem ze ma zbran" apod. a do dotycnyho bez mrknuti oka vysazi zasobnik aniz by ho nejak ohrozoval. Treba to s tim typkem po nehode co se snazi dobouchat na nejaky dvere - kdyby byl hluchej, tak jen proto, ze neuposlech, tak ho zastreli? Nebo par co si jede autem a policajt "si mysli", ze vystrelili a na zaklade toho do nich vyprazdni skupinove 139 naboju 9 Ale na druhou stranu to posledni video je krasna ukazka toho, proc to tam tak maj. A divim se, ze v USA ho vubec nechal od toho auta zacit kracet k sobe s rukou za zady, protoze to uz je padnej duvod mu jich par napalit.
upraveno 1x, naposled 16.04.2015 22:25:48
18:30:24
16.04.2015
King
-> Nwkt: ...... „Společnost nás naučila, že policista má vždy pravdu,“ tvrdí. „To se musí změnit....."
14:25:06
16.04.2015
Jozka
-> Jirik_Tuňák1983: Podle kvality grafiky spíš vzpomínka na nějakou verzi z minulýho století..4
13:54:23
16.04.2015
aDAm
-> Jirik_Tuňák1983: GTA V PC version ;)
13:50:36
16.04.2015
Jirik_Tuňák1983
-> Jozka 16.04.15 12:51:15: To je trailer na nový GTAčko nebo Carmageddon?
12:51:15
16.04.2015
Jozka
-> Syny: Jasně, má chyba, měl jsem za první větou adresnou udělat novej odstavec..4

Volba způsobu eliminace toho jedince možná vypadá na právní pohled divně, ale pokud nebyl k dispozici cvičenej odstřelovač, jako že nejspíš nebyl, tak to možná tak špatnej nápad zas nebyl. Zpravidla oni mají v autech jen brokovnice plus pistole s krátkejma hlavněma celkem velký ráže, který mají protistranu "zahodit" kamsi daleko, čili ne moc přesný na pohyblivej cíl, takže střelbou by spíš mohli ohrozit kolem náhodně se vyskytující.. tak nějak odhaduju, že v takovýhle situaci se neshodnou na způsobu řešení ani experti.
12:17:36
16.04.2015
Domajz
-> ZdeněkH: Hele když se někdo chce odbouchnout, tak to nemá v hlavě asi úplně v pořádku, nechat ho běhat s kvérem po ulici není nejlepší, tak ho prostě vyřadili ze hry nejmíň nebezpečným způsobem pro okolí. Ale chápu, ty bys v obydlené oblasti použil pistoli s ostrejma na pohyblivý cíl. Pochop, že ne každej je takovej ostrostřelec jako ty aby si byl jistý, že nikoho jinýho nehorozí. A taser se taky nedá použít vždy...

-> Syny: Jako záchranu života to prezentuje český polobulvární idnes.cz, ne americká policie, takže asi bych reklamoval v redakci ivčera.cz, ale viděl bych to jako honbu za co největší počet shlédnutí videa
upraveno 1x, naposled 16.04.2015 12:18:34
11:25:42
16.04.2015
Syny
-> Jozka: No to je mi prave tak nejak jasny, ze slo spsi o to, aby nesundal nekoho jinyho. Proto mi prislo dost divny to poukazovani, jak to vlastne mysleli dobre a zachranili mu zivot, kdyz do nej vlitne takovymhle fofrem a jeste mu docela kvalitne asi napravi zada tim ramem pred predni maskou. Ale na druhou stranu strelny zraneni (kdyby ho odzbrojili pistoli) se mozna bude lecit lip nez todle s ponekud nejistym vyctem zraneni. Nechtel jsem rozjizdet flame proc to udelali a jestli to bylo spravny, spis mi jen prislo zajimavy to podani clanku, ze mu vlastne zachranili zivot tim, ze ho docela brutalne sestrelili autem.
11:20:37
16.04.2015
Jozka
-> Syny: Dost síla.. Ale řekl bych, že o záchranu života toho magora vůbec nešlo - protože spolehnout se u někoho, kdo si míří na vlastní tykev, že jí neustřelí někomu dalšímu, to naprosto nelze - tak co s ním, navíc když je situaci třeba řešit v intervalu desítek sekund ?
Extreme Tyres