Ku*va 20km rozdíl a tady nic.Dnes přes noc napadli tak 2-3mm a hotovo
holt máme tu v nížině asi nějak moc teplo
na druhou stranu nemusím aspon nic odklízet.
Ku*va 20km rozdíl a tady nic.
holt máme tu v nížině asi nějak moc teplo
na druhou stranu nemusím aspon nic odklízet.

Ne je mi to vurst, hlavně že to jede, na ségřiným LSu jsem jezdil letní celoročně, na oltcitovi jsem měl letitý barumky - letní. Na jiný holt nebylo, tak se jezdilo to co bylo. A jediná kolize díky sněhu byla, když jsem naboural sloupek branky. Neřešim to a jenom se usmívám když matka bledne strachem, že je sníh a nemá zimáky. Ale stejně jí řeknu, nojooo mami toje hrozný, to máš recht:) Nějak tu ironii nikdy nepochopila.

U nás v Kolíně to vypadá stejně, mnohdy to vypadalo dalko hůř, ulice u nás na sídlišti má subjektivně větší sklon, ale nikdy jsem neměl za těch 10 let denního ježdění se shade na letňákách.

tohle sice neni upe chumelenicko ale takhle to zacalo 

len ako nahle padnu hned sa roztopia...takze mame len taku pocukrovenu krajinu.

Jedna pátek, kdy na silnici vyráží víkendová elita, druhak rychlost kolony se odvíjí od toho "nejodvážnějšího&quo
t; v čele. Když se k tomu přidá ještě to, že spousta lidí neumí předjíždět ani na suchu natož na snížku, tak to vypadá, jak to vypadá. Ovšem včera na výjezdu z Práglu anio nemuselo sněžit, aby dálnice jela jak šnek :) To si takhle nějakej strejda v Hjundaji vyjel s rodinkou na víkend a na nultým km D11 usoudil, že když kamiony jedou 80 a on 85km/hod (bylo mokro! :), tak nemá cenu opouštět levej pruh dálnice. Já měl velkou kliku, že jsem najel na dálnici těsně za ním. Nejdřív jsem mu decentně levým blinkrem naznačil, že by při svým tempu a cca 500m k nejbližšímu kamionu, přeci jen mohl vyklidit levej pruh ostatním. To se nějak neujalo, tak jsem nesměle bliknul dálkama, což byl ale zas jen další počin ve stylu házení hrachu na zeď. Mno tak jsem se zařadil pěkně do pravýho pruhu a protože hustota provozu byla bezesporu hodně vysoká, když levej pruh jel 85, "souběžnou jízdou" jsem se bez emocí mimoně zbavil a pokračoval k cíli. Občasným pohledem jsem se pak kochal kolonou, kterou mimoň vytvořil, protože právě míjel "kolonu" kamionů. Záměrně píšu kolonu v uvozovkách, protože jeli v takovejch rozestupech, že bych do těch mezer neváhal zapadnout ani já ve 130ti, kdyby by mi někdo dejchal na záda. Ofšem pan hjundaj i30 byl natolik jistej svojí pravdou, že blikající, troubící a zprava ho předjíždějící s bohorovným klidem klidem klasifikoval jako piráty a večer v hospodě se všichni štamgasti dozví, že pražáci jezděj jako hovada :)
to je širokej pojem