Dnes som si konecne zajazdil na snehu :-) asi 120 km :-)
Vcerajsi cerstvy sne a dnesny vietor sposobili vraj na juhu Slovenska kalamitu.... (??????) Neverim, presiel som si trasu NZ - BA a bola to cista radost z jazdy, len som bol smutny, ze idem spotrebakom a nie Erkou...... Miestami na ceste 10 - 20 cm snehu, pripadne zaveje do 50 cm.... obcas som to prehnal a kus zaveja mi prebehol po celnom skle a streche :-)
Len nechapem kktov na ceste (hlavne z okresov SC a PE), ktori ked boli useky bez snehu isli co to dalo..... aked sa objavil na ceste sneh, tak full na brzdy a ideeeem 20 km/h...... ked sa dalo ist v pohode aj po snehu tak 40 - 60.....
Najvacsia zabava boli ujazdene kopy snehu...... vyzeralo to ako taky mierny zavej, ale bolo to ujazdene uuuplne na beton...... tak tam auto vzdy pekne nadskocilo a krasne pristalo v dalsom zaveji :-)
Celkova bilancia: 120 km, 3 hodiny 15 minut a veeeeela zabavy na ceste
Hehe, som rad, ze som si vcera pozrel Dukes of Hazard, dojmami z filmu ta cesta nabrala uuplne iny rozmer...... :-) 50 na tachometri, zaveje, z CD hra muzika, spustene okno, zuka na streche a sialeny usmev na tvari
Milujem zasnezenuuuu cestu :-)
PS: Hardvare: Citroen Xsara 1.4 obuta do troch zimakov s dezenom okolo 4mm a na pravom prednom rezerva - novy letnak od uja Michelina (zimak som minuly vikend totalne zlikvidoval pri pokuse dostat sa ku kamaratovi na chatu..... )