Celkem dobra vec, ale dokaze to i potrapit - a toho casu co stravis pred carkovanym papirem 
E: Jinak tady pro predstavu cca jakej je rozdil ve tech stavovaych LCD www.pcdays.cz/wp-content/ .../nikon-d7200-vs-d7100-3 00x231.jpg

Celkem dobra vec, ale dokaze to i potrapit - a toho casu co stravis pred carkovanym papirem 

. Potřebuju kompaktnější P300 má dost limitů i když je překvapivě solidní.
Nemám teď čas hledat, jakej byl posun 7100 vs. 7200? O objektivech vím, ale ona i ta 16-85mm není úplnej zázrak a na to mý cvakání se mě ta 18-140mm líbí + jak píšeš má kovobý bajonet a gumičku jako můj letitý 18-70mm.

Pokud chce fotit makro, tak jedině slušný kompakt.
Se setovym objektivem proste nejde. Objektiv ostri na nejakou vzdalenost a obraz zmensuje, takze makro proste nedas - ani nic co by se makru podobalo. To bys musel mit objektiv primo na makro.

akurát odkedy som prišiel na kúzlo makra a podobné srandy na digitáli ma to chytilo,a to hlavne odkedy foto aj editujem,to je teda jedina záchrana foto z digitálu
tvoje foto sú fakt pekné,dobre sa na to pozerá s vždy si na nich všimnem tých detailov,to hovorím o fotkách žlutky 

ale som začiatočník a prechádzam z digitálu tak ešte pouvažujem 

digitalne-fotoaparaty.heu
reka.sk/canon-eos-1300d?gc
lid=EAIa...

, jo tak asi kazda pata fotka se mi libi