skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kolik má najeto vaše auto
-> Nwkt: jak si dokazal, ze pri celkovych 169999 mas na dennim 1,8 a potom na 170000 mas 3,5? 

-> MOLSO: nepredal by som ak toľko vydržala
-> Matsoft: najvyssi cas to predat 

sluzebni HTP 470000
moje ma 155000na palubke, udajne malo uz aj 175000, takze odhadom moze mat nieco okolo 200 - 220 tisic podla stavu 

od septembra minuleho roku 6 000mil :) spolu ma auto okolo 62 000km najazdenych
-> Nwkt: Já měl minulej tejden na feldě o číslo čísla víc 280000 :)
Dnes počítadlo skočilo na 150000 km. Uvidíme, jak dál
-> darklord: horsky trojnohy pes 

-> darklord: Navíc pajdající jenom po třech nohou...
-> Jarda: H-orsky T-azny P-es, to bude zvieratko z plechu a plastu vyrabane v MB
Matsoft 13.06.11 11:59:29 napsal: Kamaraduv sluzebni Horsky Tazny Pes ma 466kkmfakt pes?
to ma jeste packy? kolik mu je?

-> Syny: rencek Thalia
-> stika87: Co to je za karu? Ma srandovni cisla na tachaci :)
-> darklord: na Felicii nie

-> minno: myslim ze 1111 sa da dosiahnut aj nulovanim, nie?
Kamaraduv sluzebni Horsky Tazny Pes ma 466kkm
-> OndraST: si mal pred 111 kilometrami vynulovať denné počítadlo, bolo by to krajšie :)
-> Mr_Kubas: toto má menený olej nič viac , v škole felda 350 000km a nič jej nie je , jazdila diaľky
dnes feliciu pod 200 000km ťažko nájsť
dnes feliciu pod 200 000km ťažko nájsť
-> suri: Tadyta, co jsem psal, tak jezdila velký vzdálenosti (CZ -> Belgie) a zpět.. A údržba spíš žádná
Jsou to nesmrtelný auta 

-> Mr_Kubas: čo to je pol miliona na autiak , chlap kúpil policajnú 1,3ku kde bola len bežná údržba a mala 470 000 km , pri 490 000 prasklo tesnenie pod hlavou a keď už to robil dal rovno novú piestnu sadu m dovtedy motor nebol rozoberaný vrátane origo rozvodu - chodil s tým jeden a v rozumných otáčkach , chcel aj kľuku dať lepšiu ale zistil že zbytočne tak nechal starú , auto jazdí stále
-> Fén: Kamarád na dieselový feldě pokořil půl míle a dneska ještě jezdí
Sice je skrz pátý vrata vidět dovnitř, ale jezdí 

Dneska s feldou 91 000 km
ještě 9 tisíc a šrot 

-> Syny: :o)) Je to dehet, tak by snad mohl.
-> Fén: s vrtackou v ruce urcite 

Já už mám na pickupu 92500 Km
měl 40, když jsem ho koupil

měl 40, když jsem ho koupil
-> Danster: Už můžeš sundat cedulku "V záběhu"
-> Zeke-ten šestý: moc nejezdíš co?

-> afro100: pekneee :D
-> j_j: vzhladom k minulosti, tazko povedat kolko ma ... niektore casti maju menej, niektore zasa o dost viac ...
-> afro100: a doopravdy má kolik? 

-> Zeke-ten šestý: nějakejch 66tis. v rodině ho máme 113tis.
-> 1560: netřeba :-D to je tam za chvíli :D jědnu chvíli se mi dařilo i 1000km tejdně :-D ale ne ted se dal do kupy takže za rok stk poslední bude určitě :-)
-> 1560: netřeba :-D to je tam za chvíli :D jědnu chvíli se mi dařilo i 1000km tejdně :-D ale ne ted se dal do kupy takže za rok stk poslední bude určitě :-)
-> Tomaso435: kolik s nim mas ty uz najeto?
-> Tomaso435:
To budeš muset prvně vyvařit kastlu
To budeš muset prvně vyvařit kastlu

-> Zeke-ten šestý: přesně tolik potřebuju aby se mi dožil hnědej :-D pak budeme mit spolu jubileum :-D