-> minno 24.01.20 17:46:02: Věř že sakra
-> castrol 24.01.20 17:48:16: A jak to chceš poznat, jestli na to máš nebo ne, když nevíš, kolik tě to stojí?

Jako poznat jestli ještě v peněžence máš na další nádrž jde snadno, to je fakt...
-> Tomaso435 24.01.20 18:30:45: Zutí jedné a nazutí a vyvážení dvou sad, za to mi 1800 v okolí Prahy přijde v pohodě.
A co se týká toho zbytku, každý ať dělá jak umí a váží si vlastního času. Vzhledem k tomu, že si hodiny toho svého cením na víc, než si říká servisák a zároveň mi případné opravy trvají násobně déle než jemu, tak mám celkem jasno... naposledy jsem si takhle na SX4 dělal přední brzdy. Zabralo mi to snad 4 hodiny a ještě jsem byl pěkně vymrzlej

To bych mu těch 590 radši dal.
Jo, zítra se chystám konečně vyměnit tu spínačku a zámek na 900i - vím, že na to nepotřebuju ani zvedák, ani speciální nářadí, tak proč ne. Sice kvůli tomu musím rozebrat celý středový tunel, ale s trochou štěstí by tam nemusel být žádný zásek a můžu nechat dceru asistovat. Ale abych se válel v mrazu po zemi, to mě ani nehne.
-> suri 24.01.20 20:28:22: Vždyť píše jen za první, za další 80 EUR. Což teda taky není úplně láce, ale snesitelný jednou za 6 měsíců to je.
-> Jarda - zrušená registrace 24.01.20 20:31:55: Hele jezdit autem ti nevadí, tak jestli chceš, zkusím ti to dohodnout tady u nás. Doktoři se tam celkem točí, ale zatím všichni byli v pohodě, jeden opravený zub s bílou plombou vyjde asi na 1100, prohlídky zdarma, zubní hygiena asi tisícovku... Nejvíc jsme teď platili asi 5800 za mladší dceru, ale tam to byly 3 zuby opravit, jeden trhat a v celkové anestezi. Akutní případy berou tak do tří dnů, na prevenci když odcházím tak se rovnou objednám na tu další za půl roku.