-> Nwkt: Dekuju:)

teraz sa nám už smeje
,ked máme po tom 

)a akurát čo som mal z toho všetkého guláš

já dva roky zpatky ale byl to hnus, ted uz se tomu jen tlemim, jakou jsem mel z prdele kliku

a ze jezdil nekdo od nich e eresou se nepochlubil ,sakra to je skoda 

s tím autem mi občas pomahá Šenkeřík on tomu přece jenom trošku rozumí když jezdily ze 130RS a je velkej kamoš s Michlem.My s ním vycházely v poho já se ho vždycky na něco zeptal a celá hodina byl fuč on se vždycky rozkecal jak to za komoušů chodilo ve Škodovce atd.......prostě jeho hodiny technologie byly prostě hodiny uprav vozů škoda pro sportovní účely

. jinak Buriana znam,obcas suploval a obcas na nas dolitnul kdyz sme delali bordel . joooo Brichacek to je super norec rekl bych s enejlepsi z cele skoly,asi tak s Beckem napul,mno mozna od videni se mozem znat a tim padem kdyz ses z Bucovic tak bys mohl znat Jardy Pavelky (nas opicak neoholenej,ale bezva typek) on je totiz taky z Bucovic 

atd prostě parádní parta kdy jsi končil ty jestli tě od vidění neznám?

nas trisni byl Pepa Bečka,super borec.taaakze znas asi aji šenkeříka 

v pondělí praktická a v úterý ústní ... dneska jsem se na to šel kouknout ...snad to dám

,ani sem nevěřil že bych to mohl někdy udělat

na obor MS jestli ti to něco řekne,jinak ten AOS byl fakt CHAOS
do ted nechápu jak sem mohl mít za 2
.

Takže lidi nebojte se toho, projděte si připravené materiály a s dobrou náladou to prostě běžte udělat.
(tak tomu rikali my),na jake zes to byl skole a oboru? protoze mas uplne stejny predmety jak sme meli my 

dneska sem totiž taky složil maturitní zkoušku.MAT-2,TCH,2,CJL3,
AOS2 + nemusím dělat přímačky na VUT
takže ůplná spokojenost:Všem co to ještě čeká mnoho štěstí

,ale ty zase nepovedali ani slovo,a ja som to len tak tak vypotil aspon na tu štvorku,ale z výdatnou pomocou komisie a známok aké som s toho predmetu za 4 roki mal(1,2)

,ináč išiel som tiež ako posledný a také stresy by som už nechcel zažiť,ale aspon bola už aj komisia v pohode-asi boli unavený