Jestli chceš malej kombík tak Octavie plně odpovídá tvejm požadavkům.
Jinak co ti můžu doporučit. Snaž se výběr neuspěchat, vyplatí se to. 
-> dragon_cb_cz:
A pro TDI tuplem.

Jinak co ti můžu doporučit. Snaž se výběr neuspěchat, vyplatí se to. 

nasiel som aj s el. oknami, ale ta ma 180 tisic na hrbe a blede sedacky, co u mna asi dlho ciste nevydrzi
ale stalo by to za pozretie, pise ze auto ma servisnu knihu, 2x kluc a kupene v SR co sa mi zase pozdava.

Výhodou u toho bylo 4x4 - když mi praskla zadní poloosa, vyndal jsem kardan a zprovoznil přední náhon, když jsem sehnal poloosu a nandal kardan, rozsypala se přední poloosa - díky 4x4 jsem byl ale skoro stále pojízdný
) přes nápravy (kardan, ložiska a náboje zadních kol - zlatá kyvka, ruční brzda, provozní brzda (prasata), zadní poloosa, přední poloosa, kuláky, manžety řízení), převodovku (spínání předního náhonu), elektriku (stěrače, motor topení, pojistkovka, relátka spínání předního náhonu, spínač světel, přepínač světel, klakson) a interiérem konče (velmi záhy jsem tam dal sedačky z Favorita LS). Protikorozní ochrana veškerá žádná (u osm let nového auta díry skrz blatníky) a o jízdním komfortu se dalo mluvit pouze ve srovnání se žebřiňákem...

), minimálně třikrát týdně jsem se v tom musel hrabat, abych byl pojízdnej. Bylo to velmi praktické vozidlo, ale velmi nekvalitně vyrobené (blátoocel, odfláklá montáž). Kdyby to auto vyrobil koncern, tak je to super dělník

treba počkať na jar

inak počúvam len samé negatívne..

12km odo mna
vyzera ale dobre , enbal by som sa , ked sa tinebude pacit tak to proste predas