skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Na jaky film čučite?
Nejakej film co zvedne naladu?
-> ZZ__Top: To ani nebyli herci a u spousty tech nekvalitnich "dabingu" slo o simultani tlumoceni s podivnou intonaci :-) Nejlepsi byly ty kompresory dynamiky, kdy tam daber dal nejakou hlášku v urovni, ktera prebudila a zkreslila jeho hlas, pak se odmlcel a nekolik vterin tam narustal šum: "...Ja se vratim!.....š....š..š.ššš
ŠŠŠŠ" :-)
-> ZZ__Top: jo nejlepsi byly Péčka :-D
-> Sejki: bez titulků to nedávám, ale myslím si, že na učení se anglicky jsou lenochodi vynikající
Přitom jsme měli jako československo nebo i česko dřív vynikající dabing až teď posledních pár roků to jde do prdele a přijde mi, že se zase blíží laťka typu dabované filmy jedním hercem jako za komančů.

Přitom jsme měli jako československo nebo i česko dřív vynikající dabing až teď posledních pár roků to jde do prdele a přijde mi, že se zase blíží laťka typu dabované filmy jedním hercem jako za komančů.
-> ZZ__Top: Tak jo 90% mu dam :-D
-> ZZ__Top: u deadpoola, maxe jsem videl v originale...
-> Sejki: u Maxe nebo Deadpoola? Já zatím češtinu o Deadpoola neslyšel tak uvidím.
-> ZZ__Top: no podle me je ten dabing skvelej, ale original jsem samozrejme neslysel...
-> Sejki: to vidíš ten film až teď? Já nemohl čekat takže jsem ho viděl krátce po uvedení v kinech s titulky. Dnes jsem stáhl i s češtinou tak si to po osmé hodině asi pustím. Jen doufám, že mě zase nenaštve překlad jako například posledně u Šíleného Maxe.
-> Sejki: tak se ozivam drive 110%
Deadpool, videl jsem zatim asi 2 minuty a davam 90%... ozvu se za dalsich 15 minut :-D
Taky se dnes budu dívat na Rivaly,byl jsem na tom v kině s titulky a bylo to úžasné tak jsem zvědavý jak moc zkazí dojem z filmu český dabing....
-> Tuner#2: A v originále 

-> Tuner#2 - zrušená registrace 19.03.16 20:05:08: taky přemejšlím, jestli nebude lepší si to rovnou stáhnout než to začne 

Dnes na Nově Rivalové, ale asi si to pustíme z BD v lepší kvalitě a bez reklam 

Právě koukám na Kobry a Užovky
www.csfd.cz/film/.../preh
led a bolo tam kopec škodoviek
-> MerHanz: ale titulky by snad šly někde najít... a nebo se musíš naučit anglicky 

-> Skili: samej engliš
The Hateful Eight, momentálně.. 

-> MerHanz: uloz.to
-> havlik 22.02.16 14:44:43: konečně jsem to dnes viděl. Sice s titulkama a horší kvalitě, ale jo ušlo to. Trochu rozdíl proti hrozným klaďasům typu Avengers.
Lidičky.... nevíte někdo náhodou kde sehnat seroš v CZ ... při nejhorším s titlema ( až tam moc ho chci zase vidět
).
www.csfd.cz/film/.../preh led
Vyrůstal jsem na tom a slintal nad honičkama s tím bezva fárem....

Vyrůstal jsem na tom a slintal nad honičkama s tím bezva fárem....
Za mě opravdové doporučení. Super odpočinek od amíckejch vyumělkovaností. Vyniknutí herckýho výkonu v jeho syrovější podobě společně s opravdovým příběhem. Fakt milé překvapení ani ta polština mi nevadila ( v práci slyším porát a chytám alergii ) www.csfd.cz/film/.../preh
led
-> havlik: Já se na tom poplavil dostatečně od začátku do konce.
Nějak sem nevěděl co od toho čekat a fakt mile mě to překvapilo. Určitě se na to někdy kouknu znova.

-> m8rinek: jo
-> havlik: Tuhle myslíš? :D
E: kua virt ještě pořád neumí .gif? 49.media.tumblr.com/70649 03ec042712f74ef0c0adb1320e 8/tumblr_o2pgfcmcXa1rqbpee o1_1280.gif
E: kua virt ještě pořád neumí .gif? 49.media.tumblr.com/70649 03ec042712f74ef0c0adb1320e 8/tumblr_o2pgfcmcXa1rqbpee o1_1280.gif
Explorers 1985
tak jsem to prece nasel:)

-> afro100: taky jsem hned nevedel jak se jmenuje, ale popis sedel na tento film a jelikoz mam na filmy dobrou pamet i kdyz jsem je videl pred lety tak neni pro me problem ho pak podle indicii najit. Mam jen problem s jednim filmem ktery uz hledam hodne dlouho, je to spis takova scifi pohadka a zrejme nebude ani moc znama, ale videl jsem ji po 93 roce...
-> Sejki: to bolo rychlejsie nez som cakal .. dík
Hladam film ..
je to starsi kus, roky bohuzial neviem, neviem ani hercov a nic podobne .. Indicie su asi take, ze viem ze tam hl. hrdina jazdil na motorke(pravdepodobne H-D), ze sa snad dal k armade, alebo zacala nejaka vojna a pod. a on toho pekneho harleya premalovaval stetcom na khaki zelenu. Dalej ked opustali bojisko, naskakoval do lietadla "za jazdy" z tej motorky, kt. tam nechal. Este tak viem, ze ta motorka mala vpredu 3 svetla, jedno hl. svetlo (vacsie) a po jeho bokoch z kazdej strany jedno mensie. Po navrate si kupil rovnaku a te dve svetla po bokoch na nej boli zlte .. Tak skuste hadat :D Dik
je to starsi kus, roky bohuzial neviem, neviem ani hercov a nic podobne .. Indicie su asi take, ze viem ze tam hl. hrdina jazdil na motorke(pravdepodobne H-D), ze sa snad dal k armade, alebo zacala nejaka vojna a pod. a on toho pekneho harleya premalovaval stetcom na khaki zelenu. Dalej ked opustali bojisko, naskakoval do lietadla "za jazdy" z tej motorky, kt. tam nechal. Este tak viem, ze ta motorka mala vpredu 3 svetla, jedno hl. svetlo (vacsie) a po jeho bokoch z kazdej strany jedno mensie. Po navrate si kupil rovnaku a te dve svetla po bokoch na nej boli zlte .. Tak skuste hadat :D Dik
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : JJ teď dávaj nějakej seroš a pak hned opáčko :D.b
Teď mají začínat na ČT1 Profíci, nebude to ten díl s červenou užovkou? :)
Zaměstnanec ambasády jisté nejmenované země sovětského bloku dospěje k rozhodnutí, že je mnohem příjemnější užívat si výdobytků kapitalistického systému a spojí se proto s londýnským gangsterem Harrym Walterem, který s jeho pomocí soudruhy oloupí o čtyři miliony liber ve stříbře. Oba muži mají ovšem tu smůlu, že dívka, která jejich setkání zprostředkovala, čirou náhodou sdílí byt s Doyleovou přítelkyní. A jakmile jednou profesionálové z CI5 chytí stopu, obvykle už ji nepustí.
Zaměstnanec ambasády jisté nejmenované země sovětského bloku dospěje k rozhodnutí, že je mnohem příjemnější užívat si výdobytků kapitalistického systému a spojí se proto s londýnským gangsterem Harrym Walterem, který s jeho pomocí soudruhy oloupí o čtyři miliony liber ve stříbře. Oba muži mají ovšem tu smůlu, že dívka, která jejich setkání zprostředkovala, čirou náhodou sdílí byt s Doyleovou přítelkyní. A jakmile jednou profesionálové z CI5 chytí stopu, obvykle už ji nepustí.
-> m8rinek: Jsem na to zapoměl, ale koukám, že to za hodinu začíná znova. 

Já na nova cinema čumim na Roadtrip... a za týden to vypadá na Eurotrip :D.
-> Jirik_Tuňák1983 05.02.16 22:25:10: To mi doporucovalo uz nekolik lidi a zatim jsem se neodhodlal
Nejak se tem filmum zarazenym jako "romanticke, drama" vyhybam 

Jestli chcete tip na příjemný romantický film se svojí slečnou nebo paní, tak doporučuji.
Byl jsem příjemně překvapen a Blake Lively v hlavní roli byla doslova okouzlující.
Byl jsem příjemně překvapen a Blake Lively v hlavní roli byla doslova okouzlující.
Včera jsem viděl tohle www.csfd.cz/film/.../preh
led a můžu jen doporučit..
Martan, uz je v obehu...
Já jsem pár dní zpátky zahlédl v televizi "Fair Play" (www.csfd.cz/film/.../). A docela se mi to líbilo... a říkal jsem si, jaký štěstí na dobu ve kterej žiju mám - a jak moc se bojím, aby moje děti jednou nežily ve stejnejch sračkách 

-> Jirik_Tuňák1983: Zkoušel jsem to asi 2-3 roky dozadu a nedal jsem to.
Nechci to tady podceňovat
, ale možná si zde tento film diváky najde. Moc pěkná podívaná.
Lze nalézti např. na nejmenovaném tržišti pod názvem přepravky "Persepolis (dětsví a dospívání v Íránu) ANIM FILM USA, FR, ČT2 2007" - vysíláno na ČT2.

Lze nalézti např. na nejmenovaném tržišti pod názvem přepravky "Persepolis (dětsví a dospívání v Íránu) ANIM FILM USA, FR, ČT2 2007" - vysíláno na ČT2.
-> King: -> castrol: PS:Srovnal jsem si to v hlavě a asi to už chápu
Ale jestli to chápu dobře tak defakto ten konec nic nevyřešil.Každopádně trilogie je to skvělá.

-> kraska98: pockaj si na dalsie pokracovanie 

-> kraska98: Vitj v klubu! :-)
Koukal jsem na Matrix Revolution,ale ten konec zkrátka nechápu